|בורט| עולם עוד שבוע....
G gilad g New member 21/9/03 #2 בוקר טוב ../images/Emo42.gif מחר יש לי הזמנה לכנס של מיקרוסופט.... ללכת או לא?
S sattla New member 21/9/03 #3 בוקר. ללכת אם זה חינם אז שווה ללכת אם זה עולה כסף אז שווה ללכת ובדרך "להשאיל" כמה דברים (רק לחסות על ההוצאות )
בוקר. ללכת אם זה חינם אז שווה ללכת אם זה עולה כסף אז שווה ללכת ובדרך "להשאיל" כמה דברים (רק לחסות על ההוצאות )
G gilad g New member 21/9/03 #7 זה חינם ../images/Emo13.gif הבעיה היא שזה ל"מגזר הממשלתי/ציבורי" (אני עובד בבית חולים, להזכירכם )
S sattla New member 22/9/03 #13 ראיתי חינם אז אני אומר תלך גם אם ישעמם תמיד תוכל להגיד "הייתי בכנס של מיקרוסופט " וגם "דיברו שם על כל הבאגים אבל לא הספיק הכנס של השבוע אז יהיה עוד אחד"
ראיתי חינם אז אני אומר תלך גם אם ישעמם תמיד תוכל להגיד "הייתי בכנס של מיקרוסופט " וגם "דיברו שם על כל הבאגים אבל לא הספיק הכנס של השבוע אז יהיה עוד אחד"
M Mapisto New member 22/9/03 #15 þ סתם ייזינו לך את השכל על כמה שדוט נט זה מושלם, אבל יסלח לי גילעד אבל זה פשוט לא
X xurix New member 21/9/03 #5 היום העירו אותי ב 8 ואני מתחיל ב 9 וישנתי טוב וכל העולם נראה מעולה. כולכם יפים וחמודים. אפילו על דור אני לא אעשה היום איקסים....
היום העירו אותי ב 8 ואני מתחיל ב 9 וישנתי טוב וכל העולם נראה מעולה. כולכם יפים וחמודים. אפילו על דור אני לא אעשה היום איקסים....
X xurix New member 21/9/03 #6 וגם אני עכשיו שותה קפה ברוגע מוחלט וזה כ"כ כיף לשתות כמו פעם (בחופש). אגב, נראה לי שזה הפורום הכי פעיל לא
וגם אני עכשיו שותה קפה ברוגע מוחלט וזה כ"כ כיף לשתות כמו פעם (בחופש). אגב, נראה לי שזה הפורום הכי פעיל לא
A Admini New member 21/9/03 #9 ../images/Emo42.gifבוקר טוב ../images/Emo13.gif פעם שניה רצוף שאני סתם בבית, היום בערב אני בכיכר ספרא... עצרת למען יונתן...
../images/Emo42.gifבוקר טוב ../images/Emo13.gif פעם שניה רצוף שאני סתם בבית, היום בערב אני בכיכר ספרא... עצרת למען יונתן...
X xurix New member 21/9/03 #11 איזו הפתעה. לא נורא - גם הנאצים התחילו מכמה משוגעים (אל תחשוב חס וחלילה שאני משווה )....