בורמה - חובת טיסה בתוקף?

Automann

New member
בורמה - חובת טיסה בתוקף?

האם עדיין אקטואלית חובת הטיסה אל תוך בורמה? אין מעברי גבול יבשתיים שניתן להכנס דרכם אל המדינה (מתאילנד/לאוס) ?

Automann

New member
חובת טיסה לבורמה

קראנו בהרבה מדריכי נסיעות שהבורמזים מחייבים כניסה למדינה דרך האוויר בלבד. אם מישהו יודע אחרת נא לתקן אותנו, אין לנו 200 דולר

RBO

New member
חובת טיסה ותשלום כניסה לבורמה

אני נכנסתי לבורמה באוגוסט 2001 למשך חודש. הכניסה לבורמה לתיירים היא בטיסה בלבד!! (במשולש הזהב בתאילנד נותנים להיכנס יבשתית עם אשרה ליום אחד!!) אשרת תייר היא ל-30 יום וזהו. בכניסה למדינה התיירים מתבקשים להמיר 200 דולר לכסף תיירים מיוחד השווה-ערך לדולר. רצוי לנסות ולהתחמק מהסכום האסטרונומי הזה הניתן להוצאה רק במלונות וכאלה... אני שיחדתי את הבחורה שלוקחת את הכסף ב-5 דולר ושילמתי רק 50 במקום 200.

aviron

New member
אין "דרך-בורמה" לבורמה.

אכן, כפי שנכתב כאן, הכניסה לבורמה אך ורק באמצעות נחיתה בנמל-התעופה של ינגון הבירה. שמתי-לב שלעתים תכופות קיים איזשהו בלבול וחוסר ידע בהקשר לכניסה היבשתית. ובכן: כשמדובר על כניסה יבשתית: המדובר במעבר גבול לעיירות מסויימות הממוקמות לאורך הגבול הארוך מאד מאד של בורמה-תאילנד. המדובר באישור לעבור אך ורק לאותה עיירה - וליום אחד בלבד. כמו-למשל: אפשרות לעבור לעיירה בורמזית דרך מעבר הגבול שבמסאי - העיירה הצפונית ביותר בתאילנד - נימצאת באיזור צ´יאנגראי. מותר , כאמור, להשאר אך-ורק בתחומי העיירה - וחובה לחזור לתאילנד באותו היום. וזה בטח לא נקרא טיול בבורמה...

noaaaa

New member
הוי בורמה היפה

האפשרות היחידה להכנס לבורמה יבשתית זה רק ליום אחד בשביל לקבל ויזה מחדש לתאילנד,ככה שמעתי ואין לי מושג מאיפה נכנסים. והעצה הכי טובה שקיבלתי בהודו ממישהי שחזרה מבורמה זה לגבי הסכום שצריך לשלם כתייר בכניסה בשדה התעופה. אותי ואת חבריי עיכבו יותר מחצי שעה אבל התעקשנו וסרבנו לשלם,אני אמרתי להם שאם הם לא מכניסים אותנו אז שיגידו לי מתי הטיסה הבאה לתאילנד,ואז הם נרגעו קצת כי הם צריכים כסף מתיירים,פדיתי 50 דולר או 100 דולר של תיירים,לא זוכרת,ונכנסנו..

למעלה