בורסאות קריפטו לאן?

כל שוק הקריפטו זו סוגייה די חלוקת דעות שחלק מאוד מאמינים בה וחלק די פסימיים לגביה.
אני האמת מאוד אופטימי וחושב שבמוקדם או מאוחר זה יהיה הדבר הבא זה עניין של זמן
השבוע יצא לי לקרוא מעט על הרבה טורי דעות וכתבות בנושא והמסקנה שהגעתי אליה בשורה התחתונה היא שהמגבלה (יש יגידו יתרון) זה כל עניין הרגולציה בתחום.
ביום שהרגולציות יהיו יותר הדוקות ושוק הקריפטו יהיה יותר מפוכח תהיה בו יותר וודאות ואמונה מצד המשקיעים ונראה כספים משמעותיים מתחילים לזרום.
כשנכנסתי לעומק וניסיתי להבין איך אני מתרגם את העניין להשקעה יצא לי לקרוא על בורסת inx שמחזיקה כיום בכל האישורים הדרושים (בשונה אפילו מהבורסות הגדולות והמוכרות) כך שהיא באמת אפשר לומר מהמובילות כשנוגעים בחלק הזה של עולם הקריפטו.
הדבר מוביל הרבה חברות גדולות ובעלות אינטרסים להתעניינות בה אני מאמין בעקבות האישורים שהיא מחזיקה.
מה אתם חושבים על כל עניין הקריפטו וספציפית inx?
אין לראות באמור המלצה, דעה אישית בלבד!

פי 10 מארס

Well-known member
שוק הקריפטו הוא סהכ סמן של נסדאק
הוא האיץ חזק השנה והכי מהר
רק כדי לסמן נסדאק שורי בהמשך..
מישהו השקיע סכומים אדירים כדי להציל את מארה וריוט וכל החבורה הזאת
שעבדו על מתח רווחים קרוב לאפס בתחתית
אחר כך הוא נחלש רק כדי לאותת לנו שהנסדאק לא הולך לשום מקום.
גם אני הופתעתי שמארה עלתה מ3 ל 18 עם 600 אחוז רווח בלי להרוויח דולר אחד
עד היום בזמן שbito נתן פחות ממאה אחוז תשואה.
אם הפד יוריד ריבית
ביטקוין ירוץ יותר מהר מכולם עד שיבינו מה קורה שם ומי נגד מי.
לנסדאק ייקח יותר זמן להבין למה הביטקוין טס ראשון.
הוא מן אוראקל כזה .
כמו הדולר נדמה לי.
היה וויכוח בזמנו בין בן דוד לאנוכי מי האוראקל של נסדאק .
הליוויתנים הגדולים יודעים בדיוק מי הפושעים שם
הם אלה שהלשינו על סאם הזה שהלך לבית הסוהר והתרסק
כי זה היה נוח להם לפרק תתחת של הביטקוין כשהם רצו בכך.
אם הם לא היו מלשינים עליו , הוא היה עדיין עובד
ולא היינו יודעים מזה שום כלום , כמו הרבה כמותו שעובדים .
עכשיו הם הפסיקו להלשין בזמן האחרון כי הם מפחדים שגם אני לא ילשין עליהם.

מטבעות קריפטוגרפיים כבר תופסים חלק נרחב מהעתיד, לא כולם אבל רובם.
בשעה שתהיה רגולציה 95% מבורסות הקריפטו ו-99% מהמטבעות הקריפטו הקיימים יפסיקו פעילות כמעט לגמריי, זו לא דעה אלא כבר עובדה של ממש (לא המלצה, אבל אזהרה למי שיחזיק בשנה-שנתיים הקרובות שיטקוינים למיניהם).

המטבעות שימשיכו לפעול יחשבו ככל הנראה כנייר ערך שכבר כרגע ביטקוין ואתריום מחזיקים ב"מקום בטוח" ברשימה. אני משער שגם מאטיק של פוליגון תצטרף אליהם ולדעתי אולי גם Solana.

בנוגע לבורסות, אני גם נתקלתי באיי.אן.אקס (INXD) והיא יחסית השקעה חדשה שלי בפרוטפוליו מהסיבה הפשוטה שהיא כרגע הבורסה היחידה שפועלת ומפעילה זירה למסחר באישור רגולטורי מלא. אגב, אני מחזיק גם במטבע קריפטו של החברה, לא המלצה.
אז אמנם היא פחות פעילה מקריפטו.קום או מבייננס או מכל בורסה מוכרת אחרת, אבל זה בדיוק הזמן של הבורסה להתבלט, דווקא תחת מטר האש שממטיר הרגולטור

ובנוסף, אני לא פוסל את העובדה שinx תיצור שיתוף פעולה כזה או אחר עם חברה גדולה ממנה או שאפילו חברה גדולה ממנה תרכוש אותה כמו שהיא רק כדי להחזיק באישור הרגולטורי החשוב שכרגע מגביל הרבה בורסות קריפטו.
לinx כבר הגיעה הצעת מחיר יפה על חלק יחסי ממניות החברה בפרמיה של מעל 40% שזה נחמד אבל אני חושב שיש כאן אופציה להשיג הרבה יותר מכך, אני אחפש את הידיעה ואעלה לכאן בהודעה נפרדת.

ודבר אחרון, היו בעבר הרבה בועות כלכליות, באמת מלא ב300 שנה האחרונות, כבר יחסו את שוק הקריפטו ובפרט מטבע הביטקוין לבועה כלכלית אבל זה ממש לא המקרה כי כאן יש כבר ערך מוסף רציני מלבד לעובדה על שמירת הערך הכסף ומה שהביטקוין בא לפתור.. זה כבר כל הטכנולוגיה, השימוש ובמילה אחת הבלוקציין, אז זה הרבה מעבר להיצע וביקוש ואחרי שהשוק הזה יוסדר (מאמין תוך שנה +-) אז זה כבר יהיה החותמת הסופית.

לא המלצה דעתי בלבד

נערך לאחרונה ב:
מטבעות קריפטוגרפיים כבר תופסים חלק נרחב מהעתיד, לא כולם אבל רובם.
בשעה שתהיה רגולציה 95% מבורסות הקריפטו ו-99% מהמטבעות הקריפטו הקיימים יפסיקו פעילות כמעט לגמריי, זו לא דעה אלא כבר עובדה של ממש (לא המלצה, אבל אזהרה למי שיחזיק בשנה-שנתיים הקרובות שיטקוינים למיניהם).

המטבעות שימשיכו לפעול יחשבו ככל הנראה כנייר ערך שכבר כרגע ביטקוין ואתריום מחזיקים ב"מקום בטוח" ברשימה. אני משער שגם מאטיק של פוליגון תצטרף אליהם ולדעתי אולי גם Solana.

בנוגע לבורסות, אני גם נתקלתי באיי.אן.אקס (INXD) והיא יחסית השקעה חדשה שלי בפרוטפוליו מהסיבה הפשוטה שהיא כרגע הבורסה היחידה שפועלת ומפעילה זירה למסחר באישור רגולטורי מלא. אגב, אני מחזיק גם במטבע קריפטו של החברה, לא המלצה.
אז אמנם היא פחות פעילה מקריפטו.קום או מבייננס או מכל בורסה מוכרת אחרת, אבל זה בדיוק הזמן של הבורסה להתבלט, דווקא תחת מטר האש שממטיר הרגולטור

ובנוסף, אני לא פוסל את העובדה שinx תיצור שיתוף פעולה כזה או אחר עם חברה גדולה ממנה או שאפילו חברה גדולה ממנה תרכוש אותה כמו שהיא רק כדי להחזיק באישור הרגולטורי החשוב שכרגע מגביל הרבה בורסות קריפטו.
לinx כבר הגיעה הצעת מחיר יפה על חלק יחסי ממניות החברה בפרמיה של מעל 40% שזה נחמד אבל אני חושב שיש כאן אופציה להשיג הרבה יותר מכך, אני אחפש את הידיעה ואעלה לכאן בהודעה נפרדת.

ודבר אחרון, היו בעבר הרבה בועות כלכליות, באמת מלא ב300 שנה האחרונות, כבר יחסו את שוק הקריפטו ובפרט מטבע הביטקוין לבועה כלכלית אבל זה ממש לא המקרה כי כאן יש כבר ערך מוסף רציני מלבד לעובדה על שמירת הערך הכסף ומה שהביטקוין בא לפתור.. זה כבר כל הטכנולוגיה, השימוש ובמילה אחת הבלוקציין, אז זה הרבה מעבר להיצע וביקוש ואחרי שהשוק הזה יוסדר (מאמין תוך שנה +-) אז זה כבר יהיה החותמת הסופית.

לא המלצה דעתי בלבד
לדעתי זה העתיד... ללא ספק יש מכשולים רבים אני בדרך! שמונעים מזה כרגע לפרוץ אבל אפשר לראות עם הזמן גופים גדולים שמאמצים את עולם הקריפטו לארגון שלהם וזה רק עניין של זמן שזה יכנס במימדים גדולים יותר.
בורסאות כמו inx יכולות להוביל את העולם הזה לקדמת הבמה מהר יותר משצפוי.
היום כשכל האישורים והרגולציות זה הגורם העיקרי המשפיע על עולם הקריפטו זה הופך לדבר החשוב ביותר
דעה אישית בלבד, לא המלצה

Don.stock

New member
לדעתי זה העתיד... ללא ספק יש מכשולים רבים אני בדרך! שמונעים מזה כרגע לפרוץ אבל אפשר לראות עם הזמן גופים גדולים שמאמצים את עולם הקריפטו לארגון שלהם וזה רק עניין של זמן שזה יכנס במימדים גדולים יותר.
בורסאות כמו inx יכולות להוביל את העולם הזה לקדמת הבמה מהר יותר משצפוי.
היום כשכל האישורים והרגולציות זה הגורם העיקרי המשפיע על עולם הקריפטו זה הופך לדבר החשוב ביותר
דעה אישית בלבד, לא המלצה
יש עוד דרך ארוכה להגיע למקום הזה
עם הזמן ישנן מעילות המורידות את האמון בשוק הקריפטו וכסף גדול יוצא ממנו.
אני נוטה להאמין שבורסאות כמו inx הן אלו שיקדמו את השוק למקום בטוח יותר שיתן אמון לגופים גדולים להכניס לשם כספים.
אבל כמו שרשמת בדיוק ככל שגופים גדולים שמאמינים בשוק הקריפטו כמו איילון מאסק לצורך העניין יכניסו את הקריפטו להיות כאמצעי תשלום השוק הזה ילך ויתעצם במהירות רבה.

לא אמרתי שזה לא יקח זמן אבל אני אוהב לחפש הזדמנויות כשכל האנשים מסביב מפקפקים
אני לא מהאנשים שאוהבים לומר ידעתי ואיך לא עשיתי
ובדיוק בגלל זה שאני רואה משהו שאני מאמין בו ומוכן לסכן את הכסף שלי בתמורה לסיכויי רווח יותר גבוהים אני הולך על ההזדמנות ולא חושב פעמיים.
כמובן שיש דברים שאני מוכן להשקיע בהם ויש דברים שאני פחות מאמין בהם וזה בסדר גמור
בסופו של דבר כל אחד משקיע לפי ראות עייניו
אני לא אתפלא אם החברה תקבל הצעת רכישה מבורסאות אחרות לנוכח האטרקטיביות שלה
אין לראות באמור המלצה להשקעה

Don.stock

New member
בדיוק בסוף השבוע יצא לי לראות את ההתפתחות בתעודות הסל של הביטקוין ובהמשך אליה אני מאמין שיזלוג לשאר שוק הקריפטו.
יכול להיות שזה יותר קרוב משאנחנו חושבים;)
אני מאמין שהדבר יקדם גם בורסאות קריפטו ובפרט כאלו כמו inx.
מעניין יהיה לראות את התגובה של המניות להתפתחויות האלה כשיקרו

david_st1

Member
בדיוק בסוף השבוע יצא לי לראות את ההתפתחות בתעודות הסל של הביטקוין ובהמשך אליה אני מאמין שיזלוג לשאר שוק הקריפטו.
יכול להיות שזה יותר קרוב משאנחנו חושבים;)
אני מאמין שהדבר יקדם גם בורסאות קריפטו ובפרט כאלו כמו inx.
מעניין יהיה לראות את התגובה של המניות להתפתחויות האלה כשיקרו
זה זרז איכותי, אבל הזרז הכי איכותי בעולם הקריפטו לשנים הקרובות הוא לחפש את אלו שיעברו את מסע הרגולציה המחמיר שהולך להיות בשנים הקרובות, גם במטבעות קריפטוגרפיים וגם בבורסות קריפטו עצמן..

זה יהיה לא הכי נכון לרשום את זה אבל ההגיון הבריא אומר שברגע שהחזקה במטבעות מסוימים תהיה לא חוקית או בלתי אפשרית (זה יהיה ברוב המטבעות), אז כל ההון יוזרם לכיוון המטבעות שהsec יפתח להם את הדלת והשאר שלא, ירדו לטמיון. כנ"ל גם לגבי בורסות קריפטו... זה למה בורסת הקריפטו איי.אן.אקס מודגשת אצלי כרגע ולפי מה שאני רואה גם מודגשת לעוד משקיעים וכבר שמים לב אליה לאחרונה.

Reem88

Well-known member
חברים, אתם מפספסים את כל עניין מהות הקריפטו, כל הקטע שאין בעל בית או פיקוח ואין רשומים מסודרים, זה מבוזר ולא יודעים מי מחזיק כמה.
אם זה יהיה תחת רגולציה כלשהי, הוצאתם את מהות הקריפטו מהקריפטו.

Don.stock

New member
חברים, אתם מפספסים את כל עניין מהות הקריפטו, כל הקטע שאין בעל בית או פיקוח ואין רשומים מסודרים, זה מבוזר ולא יודעים מי מחזיק כמה.
אני לא מסכים בכלל
לתת לשרלטנים מקום להונאות זו לא הכוונה של השוק הזה.
עצם העובדה שאתה יכול בלחיצת כפתור להעביר כסף לבן אדם בכל מקום בעולם עם עמלה כמעט אפסית ותוך פחות מ 5 דקות הוא יהיה אצלו זה דבר שלא קיים היום
הבורסאות שמחזיקות באישורים והרגולציות הן אלה שיכניסו אמון ״לכסף אמיתי״ למוסדיים לגופים הגדולים ולבעלי ההון אישור להכניס אליו כספים

david_st1

Member
צודק.
בעולם כמו שלנו פיקוח ורישום על כל פעולה שאנחנו עושים נחשב שגרתי... זה כבר הושרש בנו וזה לחלוטין אחד מהדברים שהביטקוין בא לפתור (גם את בעית ההדפסות של כסף הפיאט, זמן העברת כספים, הפשטות והנוחות בכל פעולה הכי קטנה של העברת כסף מx לy, הטכנולוגיה של חלק מפרוייקטים בקריפטו וכו' וכו').

אבל בסופו של דבר הרשות לניירות ערך מתכוונת לשים רגל לרוב מטבעות הקריפטו, נרצה או לא נרצה, נאהב או לא נאהב - זה המצב.

המטבעות שיאושרו להיות סחירים בארה"ב יהנו מחשיפת מוסדיים ולחץ ביקוש מטורף בכמה חודשים לאחר האישור, לעומת זאת מטבעות שלא יאושרו יסבלו מאי-ביקוש וירידות ערך לפחות בכמה חודשים לאחר מכן, סוחרים ומשקיעים בארה"ב לא יוכלו לסחור ולהשקיע באותן מטבעות באופן חוקי אבל עדיין יהיה את שאר העולם, עד שגם בשאר העולם יחקו את ארה"ב כמו בכל סיטואציה.
בכל מקרה החשיפה שלהן תהיה מועטה גם אם יהיה מדובר במטבעות מוכרים כמו סולנה, לייטקוין או קרדנו זה לא משנה.. מטבע שלא יכנס לרשימה יפגע אנושות, לפחות בהתחלה ועל זה אני גם חותם.
כנ"ל גם בורסות קריפטו, כמו inx שהוזכרה כאן, קוינבייס שלדעתי גם תכנס לרשימה הירוקה, ספק אם גם בייננס עם העבר המוכתם שלה - כל אלו יהנו מביקוש מטורף של סוחרים לשימוש בפלטפורמות המסחר שלהן.

אז גם אם זה יקח שנה או שנתיים זה עתיד לקרות ממש בקרוב ושזה יקרה אוי למי שהכסף שלו יתפס בבורסה הלא נכונה.... או במטבע הלא נכון..
אני לא אוהב לתת רמיזות ספק המלצה או בסגנון אבל הדעה האישית שלי היא כזאת - 90% מההון המושקע שלי במטבעות קריפטוגרפיים מוחזקים בביטקוין או באתריום, כל שאר ההון מושקע בין עשרות מטבעות קטנים שלא אני ולא אף אחד יוכל להבטיח להם את העתיד בשוק הקריפטו המוסדר של מחר. אגב, גם אין הבטחה מלאה לביטקוין ולאתריום אם כי ניתנו רמיזות כבדות שהמטבעות האלו יאושרו, וגם אם לא, אני בטוח ב99.99% שגם ללא אישור למסחר בארה"ב, גם אם ביטקוין ואתריום יחטפו מכה קטנה בכנף הם עדיין ישרדו ועוד יעלו לעומת מטבעות אחרים שלא יאושרו וימחקו כליל.

רוב הכסף שלי מוחזק בארנק קר ומה שלא בארנק קר נמצא בבורסת inx שהוכיחה את עצמה כבטוחה (הזכירו למעלה, היא הבורסה יחידה כיום עם אישור רגולטורי מלא מהsec להפעיל זירה למסחר במטבעות קריפטוגרפיים מאובטחים, בנוסף לעוד אישורים שהיא חלוצה בהם, חשובים יותר או חשובים פחות.)
כמובן לא המלצה אבל זו דעתי לשנים הקרובות, בהצלחה לכולם .

נערך לאחרונה ב:
צודק.
בעולם כמו שלנו פיקוח ורישום על כל פעולה שאנחנו עושים נחשב שגרתי... זה כבר הושרש בנו וזה לחלוטין אחד מהדברים שהביטקוין בא לפתור (גם את בעית ההדפסות של כסף הפיאט, זמן העברת כספים, הפשטות והנוחות בכל פעולה הכי קטנה של העברת כסף מx לy, הטכנולוגיה של חלק מפרוייקטים בקריפטו וכו' וכו').

אבל בסופו של דבר הרשות לניירות ערך מתכוונת לשים רגל לרוב מטבעות הקריפטו, נרצה או לא נרצה, נאהב או לא נאהב - זה המצב.

המטבעות שיאושרו להיות סחירים בארה"ב יהנו מחשיפת מוסדיים ולחץ ביקוש מטורף בכמה חודשים לאחר האישור, לעומת זאת מטבעות שלא יאושרו יסבלו מאי-ביקוש וירידות ערך לפחות בכמה חודשים לאחר מכן, סוחרים ומשקיעים בארה"ב לא יוכלו לסחור ולהשקיע באותן מטבעות באופן חוקי אבל עדיין יהיה את שאר העולם, עד שגם בשאר העולם יחקו את ארה"ב כמו בכל סיטואציה.
בכל מקרה החשיפה שלהן תהיה מועטה גם אם יהיה מדובר במטבעות מוכרים כמו סולנה, לייטקוין או קרדנו זה לא משנה.. מטבע שלא יכנס לרשימה יפגע אנושות, לפחות בהתחלה ועל זה אני גם חותם.
כנ"ל גם בורסות קריפטו, כמו inx שהוזכרה כאן, קוינבייס שלדעתי גם תכנס לרשימה הירוקה, ספק אם גם בייננס עם העבר המוכתם שלה - כל אלו יהנו מביקוש מטורף של סוחרים לשימוש בפלטפורמות המסחר שלהן.

אז גם אם זה יקח שנה או שנתיים זה עתיד לקרות ממש בקרוב ושזה יקרה אוי למי שהכסף שלו יתפס בבורסה הלא נכונה.... או במטבע הלא נכון..
אני לא אוהב לתת רמיזות ספק המלצה או בסגנון אבל הדעה האישית שלי היא כזאת - 90% מההון המושקע שלי במטבעות קריפטוגרפיים מוחזקים בביטקוין או באתריום, כל שאר ההון מושקע בין עשרות מטבעות קטנים שלא אני ולא אף אחד יוכל להבטיח להם את העתיד בשוק הקריפטו המוסדר של מחר. אגב, גם אין הבטחה מלאה לביטקוין ולאתריום אם כי ניתנו רמיזות כבדות שהמטבעות האלו יאושרו, וגם אם לא, אני בטוח ב99.99% שגם ללא אישור למסחר בארה"ב, גם אם ביטקוין ואתריום יחטפו מכה קטנה בכנף הם עדיין ישרדו ועוד יעלו לעומת מטבעות אחרים שלא יאושרו וימחקו כליל.

רוב הכסף שלי מוחזק בארנק קר ומה שלא בארנק קר נמצא בבורסת inx שהוכיחה את עצמה כבטוחה (הזכירו למעלה, היא הבורסה יחידה כיום עם אישור רגולטורי מלא מהsec להפעיל זירה למסחר במטבעות קריפטוגרפיים מאובטחים, בנוסף לעוד אישורים שהיא חלוצה בהם, חשובים יותר או חשובים פחות.)
כמובן לא המלצה אבל זו דעתי לשנים הקרובות, בהצלחה לכולם .
לגמרי מסכים, מטבעות שיאושרו למסחר יהנו מביקוש עצום וגם אז נראה את תחילת זרימת הכסף המוסדי והמשמעותי לשוק הזה גם כן.
יותר מזה בורסאות כמו inx שיחזיקו באישורים הנדרשים יהנו גם הן מההטבות הנ״ל.
הבורסאות רצות לשם ומנסות להשיג את אותם אישורים ולהיות הראשונים פורצי הדרך.

fridman42

Member
קודם כל אציין שהכתיבה שלך יפה ועניינית מאוד, הרווחת ממני עוקב🙂
אני רוצה רק להתעכב על הסוף שרשמת שחלק מההון שלך במטבעות מוחזק בinx.. איך? יש לך אזרחות אמריקאית?
ניסיתי לפתוח שם אז חשבון ללא הצלחה כי דורשים אזרחות אמריקאית ואת כל מילוי המסמכים וההצהרות, או שיש אופציה לדלג על זה שאני לא מכיר.
בכל מקרה אני חושב בדיוק כמוך שכרגע מבחינת בורסות, איי.אנ.אקס היא הכי בטוחה מבחינת אמינות. כן, עדיין מזעזע אותי מקרה בורסת FTX וזה גם הסיבה העיקרית למה הרגולטור התעורר רק עכשיו

Don.stock

New member
יצא לי להמיר לא פעם הכוונה שלי היא הייתה עמלת העברה.
היום להעביר כסף בין חשבונות בנק בעולם (שזה הדבר הכי פשוט שיש) מלווה בתהליך לא נוח, מסורבל, למלא טפסים וחתימות, ובסוף הכסף יעבור תוך מס׳ ימים.
בורסאות הקריפטו מנגישות לך את כל העניין בלחיצת כפתור אחת, תוך מס׳ שניות בעמלות אפסיות.
כשבורסאות כמו inx יהיו הרוב בעולם ואיתה זה מתחיל כל עולם הקריפטו יקבל חשיפה גדולה הרבה יותר וכסף גדול יתחיל לזרום לשם.
האישורים והרגולציות הן אלה שישנו את חוקי המשחק.
לא המלצה

tby1

Active member
היום להעביר כסף בין חשבונות בנק בעולם (שזה הדבר הכי פשוט שיש) מלווה בתהליך לא נוח, מסורבל, למלא טפסים וחתימות, ובסוף הכסף יעבור תוך מס׳ ימים.
זו שאלה של סכומים. בפעילות שגרתית אין בעיה והכל עובד דרך האינטרנט . פעולה לא שיגרתית גוררת נהלים כנגד הלבנת הון.

העלות של התהליך מגלמת את הרגולציה והיושר של משתמשי המערכת שמבטיחה גם את הכספים בחשבון הבנק, לפחות עד סכום מסויים.

ככל שהרגולציה על הקריפטו תגדל, יגדלו עלויות הפעילות ובסוף לא יהיה הבדל מהותי מהמערכת הבנקאית שגם מתקדמת להעברות מיידיות .

השאלה שמי "שמשקיע" בקריפטו (הרי בפועל זה הימור) צריך לשאול הינה - איזו בעיה הקריפטו פותר ומי המשתמשים ? התשובה כרגע = החבאת כסף מרשויות החוק ופעילות בלתי חוקית / טרור. מה הסיכוי שזה ישרוד כך לאורך זמן? מה הטעם להחזיק "מטבע" סופר תנודתי שלא משלם ריבית?
מה קורה למשקיעים בשוק ללא רגולציה משקיעי הקריפטו כבר למדו על בשרם - כמה תעלה הרגולציה? במה תהיה שונה מזו המוטלת על בנקים?

ברגע שתהיה לגיטימציה לקריפטו ורגולציה המטבעות הקיימים שמדפיסים אותם בלי חשבון לא יהיו שווים את הנייר.. והממשלות יודעות את זה הכי טוב ולכן מפלרטטים אבל לדעתי הצנועה אף פעם לא יאשרו את זה. כשתהיה רגולציה אז היא תהיה על מטבע קריפטו של המדינה.. הם לא יתנו אף פעם לחברות לכרות או בעצם להדפיס כסף.. לכן הקריפטו כרגע זו הונאת פונזי מתוחכמת.. עדיין פעיל כך שאפשר להכנס ולצאת מה שיהיה בלתי אפשרי בקריסה.

משקיע88

Well-known member
ברגע שתהיה לגיטימציה לקריפטו ורגולציה המטבעות הקיימים שמדפיסים אותם בלי חשבון לא יהיו שווים את הנייר.. והממשלות יודעות את זה הכי טוב ולכן מפלרטטים אבל לדעתי הצנועה אף פעם לא יאשרו את זה. כשתהיה רגולציה אז היא תהיה על מטבע קריפטו של המדינה.. הם לא יתנו אף פעם לחברות לכרות או בעצם להדפיס כסף.. לכן הקריפטו כרגע זו הונאת פונזי מתוחכמת.. עדיין פעיל כך שאפשר להכנס ולצאת מה שיהיה בלתי אפשרי בקריסה.
יש כאן הרבה טעויות. אני מתייחס לביטקוין בלבד. כריית ביטקוין איננה הדפסת כסף כי כמותו מוגבלת ל 21 מיליון. להגיד שלא יתנו לחברות לכרות זה כמו להצהיר ששום חברה לא תפיק נפט. מי שמדפיס היום כסף זאת מערכת הבנקים המסחריים, כי בכלכלה המבוססת על חוב כל פעם שבנק נותן הלוואה הוא מדפיס כסף. בקריסת רישומי הבעלות על מקרקעין אי אפשר "לצאת" מהשקעה בנדלן. כך קרה במהפיכה הסובייטית. אפילו זהב אפשר להחרים. במצבי אנרכיה אין השקעות טובות מנשק אישי.

למעלה