דג ממולא
הכנתי אותו אתמול והחלטתי לשתף אתכם בחוויה. מטגנים פטריות קצוצות טריות עד להשחמה לוקחים פילה דג(מתאים לרוב דגי מים מתוקים) קוצצים לריבועים קטנים מקפיצים במחבת עם הפטריות מוסיפים שום קצוץ ועשבי טיבול מתבלנים לפי הטעם ומורידים מהאש. כעת לוקחים פילה דג ושוטחים אותו. לוקחים מהמילוי ושמים על אחד הקצוות כף או שניים ומגלגלים וסוגרים בקצוות מעט עד שנוצר כמין סיגר ממולא כעת מחממים שמן במחבת עמוקה טובלים את הדג בביצה טרופה לאחר מכן שמים בצלחת פירורי לחם כף אבקת מרק בטעם בצל ומעט מלח ואבקת שום טובלים את הדג בפירורים ומטגנים עד להשחמה. מגישים חם עם פרוסות בגט מטוגנים מעט בשמן זית . מעדן! בתיאבון