ק ר נ ו ש י
New member
בורקס מבצק עלים במילוי בשר טחון
הכנתי בורקס מבצק עלים במילוי בשר טחון ופטריות מה אומר לכם יצע מעולה אצלי מאד מאד אוהבים את הבורקס הזה והוא בקושי נשאר יום אחד ממולץ בחום לנסות מצרכים: חבילת בצק עלים שהופשרה כל הלילה במקרר חצי ק` בשר טחון בצל קצוץ 6 שיני שום קצוצות מלח פלפל שחור פלפל אדום מרק עוף ואני מוסיפה לתערובת פטריות קצוצות מקופסת שימורים אופן ההכנה: שמים שמן במחבת ומכניסים את הבצל הקצוץ ואת השום הקצוץ ומזהיבים. אחר כך מכניסים את הבשר הטחון ומפוררים אותו וממשיכים בטיגון תוך כדי עירבוב מתמיד של הבשר עם הבצל והשום אחרי שהכל מבושל טוב טוב מתחילים עם התיבול טועמים ורואים עם צריך להוסיף עוד משהו. אני אוהבת בשלב הזה להוסיף חופן פיטריות קצוצות מקופסת שימורים מוסף מאד לטעם . ממשיכים לערבב עוד קצת וסוגרים את אש בנתיים פותחים את בצק העלים ומרדדים אותו על משטח מקומח {רצוי על השיש} אני חותכת את הבצק ל 2 ועושה 2 רולדות של הבורקס אחרי שרחדדנו את החצי הראשון לוקחים חצי מהמלית של הבשר ושמים לאורך הבצק בצורה כזאת
הכנתי בורקס מבצק עלים במילוי בשר טחון ופטריות מה אומר לכם יצע מעולה אצלי מאד מאד אוהבים את הבורקס הזה והוא בקושי נשאר יום אחד ממולץ בחום לנסות מצרכים: חבילת בצק עלים שהופשרה כל הלילה במקרר חצי ק` בשר טחון בצל קצוץ 6 שיני שום קצוצות מלח פלפל שחור פלפל אדום מרק עוף ואני מוסיפה לתערובת פטריות קצוצות מקופסת שימורים אופן ההכנה: שמים שמן במחבת ומכניסים את הבצל הקצוץ ואת השום הקצוץ ומזהיבים. אחר כך מכניסים את הבשר הטחון ומפוררים אותו וממשיכים בטיגון תוך כדי עירבוב מתמיד של הבשר עם הבצל והשום אחרי שהכל מבושל טוב טוב מתחילים עם התיבול טועמים ורואים עם צריך להוסיף עוד משהו. אני אוהבת בשלב הזה להוסיף חופן פיטריות קצוצות מקופסת שימורים מוסף מאד לטעם . ממשיכים לערבב עוד קצת וסוגרים את אש בנתיים פותחים את בצק העלים ומרדדים אותו על משטח מקומח {רצוי על השיש} אני חותכת את הבצק ל 2 ועושה 2 רולדות של הבורקס אחרי שרחדדנו את החצי הראשון לוקחים חצי מהמלית של הבשר ושמים לאורך הבצק בצורה כזאת