1מדינת ישראל
New member
בורק תוניסאי במליות שונות
בריק עם גבינה בולגרית כמה עלים של פילו או של עלי סיגרים החומרים למילוי גבינה בולגרית 6 בצלים ירוקים (ירוק ולבן) קצוצים ומטוגנים בשמן זית /חמאה 200 גרם גבינה בולגרית 1 כפית זרעי שומר כתושים גס 2 פלפלים אדומים קלויים וקלופים פלפלון חריף קלוי וקלוף (אם רוצים) פלפל שחור טחון טרי אופן ההכנה מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות. מניחים עלה בצק על משטח העבודה מניחים עליו פרוסת גבינה, מעל- פלפל קלוי, ואת שאר החומרים. סוגרים ומקפלים את הבצק לשניים או כחבילה. מניחים את הבצק המקופל לשמן עמוק ומטגנים עד להזהבה סביב. מוציאים ומנקזים על נייר סופג. מגישים עם סלט טרי. בריק עם ביצה הכמות ל-4 מנות 4 עלים של פילו או של עלי סיגרים החומרים למילוי 4 ביצים מלח פלפל שחור שמן לטיגון עמוק אופן ההכנה מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות מניחים עלה של בצק על כף היד , שופכים ביצה לתוך הבצק במרכז (בעדינות שלא יישפך מהצדדים). סוגרים למעלה כמו חבילה מכל הצדדים וזורקים מיד לשמן הרותח. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים ומנקזים על נייר סופג. מגישים עם סלט טרי. בריק עם ביצה ותוספות הכמות ל-4 מנות 4 עלים של פילו או של עלי סיגרים החומרים למילוי 1 קופסה טונה לבנה במים 2 בצלים בינוניים קצוצים דק ¼ כוס פטרוזיליה קצוצה 2 פרוסות לימון כבוש קצוצות 4 ביצים מלח פלפל שחור שמן לטיגון עמוק אופן ההכנה לטגן את הבצל הקצוץ בשמן זית/חמאה. בקערה לערבב את הטונה עם הבצל, הפטרוזיליה, הלימון - ולתבל בשאר התבלינים. מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות מניחים עלה של בצק על קערית וממלאים במרכזה ¼ מהמלית , שוברים ביצה ומוסיפים מעל המלית. סוגרים היטב כלפי מעלה כמו חבילה מכל הצדדים, בכדי שהביצה לא תישפך וזורקים מיד לשמן הרותח. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים ומנקזים על נייר סופג. מגישים עם סלט טרי. בריק עם תפוח אדמה עלים של פילו או של עלי סיגרים החומרים למילוי ½ ק"ג תפו"א 1 בצל קצוץ מטוגן מלח פלפל שחור שמן לטיגון עמוק אופן ההכנה מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות להרתיח את תפו"א ולהכין מהם פירה. להעביר לקערה. בקערה של תפו"א, להוסיף את הבצל המטוגן, מלח, פלפל שחור ולערבב היטב. מניחים עלה של בצק על כף היד , שמים במרכז לתוך הבצק (בדינות שלא יישפך בצדדים) ביצה. סוגרים למעלה כמו חבילה מכל הצדדים וזורקים מיד לשמן הרותח. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים ומנקזים על נייר סופג. מגישים עם סלט טרי.
בריק עם גבינה בולגרית כמה עלים של פילו או של עלי סיגרים החומרים למילוי גבינה בולגרית 6 בצלים ירוקים (ירוק ולבן) קצוצים ומטוגנים בשמן זית /חמאה 200 גרם גבינה בולגרית 1 כפית זרעי שומר כתושים גס 2 פלפלים אדומים קלויים וקלופים פלפלון חריף קלוי וקלוף (אם רוצים) פלפל שחור טחון טרי אופן ההכנה מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות. מניחים עלה בצק על משטח העבודה מניחים עליו פרוסת גבינה, מעל- פלפל קלוי, ואת שאר החומרים. סוגרים ומקפלים את הבצק לשניים או כחבילה. מניחים את הבצק המקופל לשמן עמוק ומטגנים עד להזהבה סביב. מוציאים ומנקזים על נייר סופג. מגישים עם סלט טרי. בריק עם ביצה הכמות ל-4 מנות 4 עלים של פילו או של עלי סיגרים החומרים למילוי 4 ביצים מלח פלפל שחור שמן לטיגון עמוק אופן ההכנה מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות מניחים עלה של בצק על כף היד , שופכים ביצה לתוך הבצק במרכז (בעדינות שלא יישפך מהצדדים). סוגרים למעלה כמו חבילה מכל הצדדים וזורקים מיד לשמן הרותח. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים ומנקזים על נייר סופג. מגישים עם סלט טרי. בריק עם ביצה ותוספות הכמות ל-4 מנות 4 עלים של פילו או של עלי סיגרים החומרים למילוי 1 קופסה טונה לבנה במים 2 בצלים בינוניים קצוצים דק ¼ כוס פטרוזיליה קצוצה 2 פרוסות לימון כבוש קצוצות 4 ביצים מלח פלפל שחור שמן לטיגון עמוק אופן ההכנה לטגן את הבצל הקצוץ בשמן זית/חמאה. בקערה לערבב את הטונה עם הבצל, הפטרוזיליה, הלימון - ולתבל בשאר התבלינים. מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות מניחים עלה של בצק על קערית וממלאים במרכזה ¼ מהמלית , שוברים ביצה ומוסיפים מעל המלית. סוגרים היטב כלפי מעלה כמו חבילה מכל הצדדים, בכדי שהביצה לא תישפך וזורקים מיד לשמן הרותח. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים ומנקזים על נייר סופג. מגישים עם סלט טרי. בריק עם תפוח אדמה עלים של פילו או של עלי סיגרים החומרים למילוי ½ ק"ג תפו"א 1 בצל קצוץ מטוגן מלח פלפל שחור שמן לטיגון עמוק אופן ההכנה מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות להרתיח את תפו"א ולהכין מהם פירה. להעביר לקערה. בקערה של תפו"א, להוסיף את הבצל המטוגן, מלח, פלפל שחור ולערבב היטב. מניחים עלה של בצק על כף היד , שמים במרכז לתוך הבצק (בדינות שלא יישפך בצדדים) ביצה. סוגרים למעלה כמו חבילה מכל הצדדים וזורקים מיד לשמן הרותח. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים ומנקזים על נייר סופג. מגישים עם סלט טרי.