בורשטין יצא לארה``ב!!

יו45

New member
זה אומר שהוא בדרך לחזור

בניגוד לכך התחזיות הפסימיות . הלוואי!

Carmelo Anthony

New member
אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן

כל כך חסר לנו מנהיג על המגרש שישתלט על הקבוצה במומנטומים של קבוצות יריבות. מחכה לך טל.

צהוב 1

New member
הצד השני .

היציאה של טל לחו``ל קצת מפחידה אותי.עד לא מזמן דיברו שטל יתחיל להתאמן תוך שבועיים-שלוש,לא דיברו על שום נעליים ושום יציאה לחו``ל. אולי זאת הדרך היחידה שדרכה הוא יוכל לחזור למגרשים בקרוב ואם לא אז ..... כולנו במתח.

אני מקווה שאני טועה..........

אבל נראה לי שטל בורשטיין כבר לא יחזור. זה עצוב, אבל גם עודד קטש "חזר" הרבה פעמים.

Thierry Henry

New member
אתה בכלל יודע מאיזו פציעה הוא סבל?

עצם כפולה בעקב, ברגע שזה נותח הבעיה הזו לא תחזור שוב.. הוא הולך להתאים נעליים כי הניתוח שהוא עבר מאוד רגיש ולא רוצים לפגוע בעצמות שלו ברגל. אפשר לחכות עוד חודשיים עד שזה יתאחה כמו שצריך, אבל כנראה שיש תהליכים שמזרזים את זה.

אני בהחלט יודע

השבוע ראיתי את טל בורשטיין במשחק של מכבי נגד עפולה. האיש בקושי הולך. עם כל הכבוד לא נראה לנו, האוהדים השרופים, שטל יוכל לחזור לשחק. הוא עדיין סובל מכאבים, ולא בטוח שהם מהניתוח. לכן עם כל הצער שבדבר = צריך להתרגל לרעיון. אני ממש ממש הייתי רוצה שהוא יחזור, אבל אני בספק.

Thierry Henry

New member
הפסקתי לקרוא

בערך פה "עם כל הכבוד לא נראה לנו, האוהדים השרופים,". מי אתה חושב שאתה בכלל? מיותר לציין שפה בשונה מפרום כדורגל הכוח נמצא אצלי, אני לא אהסס לחסום אותך.

אחים שלי רז ואיציק בלי לחץ...לא צריך להתחיל

כל מיני התלהמויות...זה לא מתאים זה רק עושה חור בנשמה...נכון זה רק פורום וכל אחד יכול להביע דיעה...אבל למה להתחיל לריב,איציק טוען שהוא מהאוהדים השרופים סבבה....כל מי שמגיב לאירועים של קבוצתו לא משנה מה,באיזשהוא לייבל גם הוא שרוף,עצם העובדה שהוא מקדיש מזמנו לקריאה בפורום שלנו מעיד על כך...יאלללללה אנשים נאחל החלמה מהירה לטל בורשטיין!! יש לי הרבה עבודה... ביייייייייייייייי בהצלחה למכבי מול מדריד..........כולי ציפייה!!!

למעלה