בור חשוף ברחוב נחל מודיעין 24-26

dalt

New member
בור חשוף ברחוב נחל מודיעין 24-26

היי מושי, למרות פניות חוזרות ונשנות שלי ושל אחרים אנחנו נשארים עם הצלקת בכביש לא רק מכוער גם מסוכן.(אני מזמין אותך לתצפית קצרה לראות איך עוקפים את הצרה מצד ימין או שמאל תוך כדי סיכון רכבים הבאים ממול). האם אפשר לפתור את הענין ולבצע את התיקון? מצטער שאני חסר סבלנות אבל הענין פשוט נמשך זמן רב מדי עם או בלי קשר לעמותה. תודה. דני אלטהולץ.

oseg

New member
רח' נחל מודיעין

אם כבר עוסקים ברחוב שלנו, נושא הבמפרים הוא חיוני ודחוף בשל הפיכתו של הכביש למאוד פעיל בשעות הבוקר ואחה"צ אנחנו מסכנים את ילדינו בתנועה לא אחראית של רכבים רבים על הכביש. והבור, קיים לדעתי קרוב לשנה וכבר ראיתי במהלך טיול רגלי עם ילדי איך נהג מבחין בבור קצת באיחור ושובר את ההגה קצת מאוחר וקרוב מדי אלינו, הולכי הרגל- זה פשוט מסוכן! רציתי לשאול על הגבעה היתומה בקצה הרחוב (מלאת קוצים ופסולת בניין) מה יהיה עתידה ומתי, הבנתי שזו אמורה להיות פינה ירוקה. יהיה מאוד נחמד לראות ירוק ברחוב. אשמח לדעת התכניות ולוח הזמנים, אם מישהו יודע, ושוב לבקש לא להפוך את הגבעה הזו לאתר פסולת... שוב תודה, אורית

ronpel

New member
מתקדמים

לאחר משא ומתן ארוך עם העמותה הפתרון לביצוע העבודות ברחוב - במפרים + תיקון הבור כנראה סוכם. אני מאמין שהשבוע העניין יסגר ונזמין קבלן לביצוע העבודות. כמו כן הגיעו תוכניות התחבורה לחלק העליון באזור בית הספר וגם שם עבודות הסימון והשילוט יבוצעו בקרוב. לגבי המגרש שבסוף הרחוב - זה מגרש "חום" כלומר עבור מבני ציבור. בתב"ע הוא מתוכנן לגני ילדים שיבנו בעתיד בהתאם לגידול באוכלוסיה. בעבר בצענו נקיון יסודי - לצערי יש כאלה ששופכים שם פסולת. רונן

oseg

New member
גן ילדים?! אילו חדשות חדשות..../images/Emo15.gif

ראשית, תודה על התשובה, אם כי זו הפתעה,לנו נאמר כי מדובר בשטח שישמש כפינה ירוקה .... נשח אם יימצא פתרון לנושא הפסולת, אני מניחה שאם התושבים יראו פינה מטופחת או לפחות לא כה מוזנחת הם לא ישליכו שם פסולת. תודה, אורית

למעלה