בור טוב בנות - המלצה לשקיפות עורפית

יהליא29

New member
בור טוב בנות - המלצה לשקיפות עורפית

בוקר טוב , אני צריכה המלצה על רופא לשקיפות עורפית , התעניינתי בבייבי קול ברשאל"צ אצל ד"ר ברבלד או במרפאת בריאות האישה ברמת אביב אצל ד"ר וקסמן יגאל , שאלתי היא האם אתן מכירות אותם או שיש לכם המלצות אחרות יש לי ביטוח מושלם כללית. אודה על תשובתכן, יהלי

27חומד

New member
שלום יהלי,

אם תעשי חיפוש עם שמות שני הרופאים בפורום הריון ולידה, תגיעי להרבה דיעות עליהם. אישית לא מכירה אותם.

באופן אישי אני מכורה לתדמור -

בירושלים, לסקירות מורחבות ושקיפויות... הנסיעה לא ארוכה מידי ושווה מאד...זה אמנם פרטי אבל הכללית מממנת ומשתתפת כהוגן, והסכומים שהוא לוקח רחוקים מאד מהסכומים שה"גדולים" בתחום - ברמתו - לוקחים... לא זוכרת שקיפות - אבל הסקירה הראשונה עלתה לי שם 114 ש"ח, והשניה...400... 2 סייגים: 1. צריך להתקשר מ-א-ד מוקדם כדי למצוא אצלו תורים פנויים, 2. הוא מקבל לפעמים גם בשעות "מוזרות"...לנו בכל אופן לא הפריע! זו המלצתי.. בהצלחה!

אין ספק שתדמור מאוד פופולרי

והסיבה מספר אחת לכך היא המחירים המ-א-ו-ד עממיים שהוא גובה עבור שקיפות וסקירות. אין עוררין על כך שד"ר תדמור עושה את עבודתו נאמנה, אבל בכל זאת, במקרים של הריון בסיכון גבוה לא הייתי ממליצה דווקא עליו. עתליה

מכבדת את דעתך - אבל חולקת עליה..

איך תדמור הגדיר את עצמו: אין מילה בעולם שנכתבת בנושא אולטרסאונד גניקולוגי ומיילדותי שאני לא קורא... הוא היה מנהל מחלקת US במשגב לדך, כלומר מומחה ללא ספק בתחום ה-US.יש לו את הציוד הכח מתקדם שקיים בשוק. גם אני בהריון בסיכון, ובמעקב אצל קופרמינץ, וכמובן שתלוי מה הבעייה אצל כל אחת - אבל תדמור בודק את כל מה שצריך וגם מעבר, הוא מבקש לדעת אם יש משהו חריג בהריון, ובהחלט מאד מקובל ומוכר גם אצל קופרמינץ וגם אצל שאר הגדולים...הגירסה שלי אומרת שכל אחד יעשה את מה שהוא טוב בו... שיהיה אחלה יום! (ואני נשמעת כמו פרסומת מהלכת...)

המלצה חמה מאוד

שלי היא על ד"ר רוטמנש. מנהל יחידת הריון בסיכון בוולפסון. אני ממליצה עליו על מעקב ההריון באופן כללי ובאופן ספציפי לבדיקת שקיפות עורפית, הוא מומחה מספר אחת.

למעלה