בור? למישהו יש פנוי?

RobinhooDw

New member
בור? למישהו יש פנוי?

היום גמגמתי לראשונה כבר כמעט כל השנה, היה נורא כלכך נורא, שיחקתי כדורסל, היה כיף כולם התפעלו [כתמיד
] מכישורי אבל אחרי המשחק זה קרה. בדרך החוצה. בום מישהו שאל אותי בהתפעלות מיהו אבי [זה היה משחק מבוגרים] סובבתי את הראש ואחרי כמה שניות אמרתי "רוני" ואז שוב "ובאיזה כתה אתה?" זה גמר אותי פשוט לא הצלחתי להוציא, אמרתי לו "עזוב" במאין חיוך מטומטם שכזה, הרגשתי נורא פשוט נורא, הוא לא הבין ניסה להתנהג כרגיל. שכחתי איך זה, ושכחתי כל שיטה שידעתי כדי להיתחמק ממצבים שכאלה. הלוואי ויעבור לכולנו זה נורא, תראו אותי בוכה כמו תינוק. אתם בטח אומרים לעצמכם "נו זה היה ברור שה"שיטה" שלו לא תעבוד" לא זאת לא היתה הבעיה, הפסקתי להשתמש בה למשך מספר שבועות, כדי להיות בטוח שאני לא סתם "ילד קטן שלא מבין". ובכן ראיתי מה קרה ואמרתי לעצמי שלא אגמגם יותר וכך יהיה. בכל אופן למישהו יש בור ללוואת לי, אני חייב לקבור את עצמי איפשהו.

dolphin m

New member
יש לי שאלה אליך

תוך כמה זמן התחלת להרגיש שינוי בחומרת הגמגום שלך כשהתחלה לאמץ את שרירי הבטן? וחוץ מזה תדבר עם חברים שלך כמה שיותר ותראה איך ההרגשה עוברת.

הי , תתעודד אח . . .

אני עברתי הרבה כאלה ועוד עוברת , אבל החיים לימדו אותי לשים פס. אחרת לא תשאר בחיים

shuky63

New member
שמע,אתה חיב ללכת עם השיטה שלך

עד הסוף.אנחנו הקלינאים הכי טובים של עצמנוואם יבדקו כמה מגמגמים קלינאים הצליחו לרפא וכמה פתרו את הבעיה שלהם עם שיטה שהם מצאו אני בטוח שהשיטות העצמיות ינצחו בגדול. יכול להיות שאנחנו לא מבינים בדיוק את השיטה עם אימוץ שרירי הבטן.יש פה הרבה תחושות עצמיות וקשה להעביר אותן במילים.זה לא אומר שזה לא עובד. גם לי יש שיטות שמצאתי לי כדי להגביר שטף.אם אני יכתוב כאן שצריך להיות מרוכזים בתוך המח בעת הדיבור בטח אף אחד לא יבין אותי.אבל אני מרגיש את זה ולי זה עוזר.זה העיקר!בהצלחה עם השיטה.

אל תיקח ל-../images/Emo23.gif

אז נתקעת קצת היום....קרתה לך פאדיחה...לא נורא , לא קרה כלום ובטח שלא צריך להיקבר בגלל גמגומון קטן. עכשיו הוכחת לעצמך שהשיטה שלך כן עובדת ושכדאי להמשיך ליישם אותה. אז זה מה שתעשה! יהיה בסדר , תתעודד

למעלה