בושה!!איך אף אחד לא הזכיר את זה?!

BaRbiK

New member
בושה!!איך אף אחד לא הזכיר את זה?!

היה עכשיו וידאו צ'ט עם דניאל בNRG הייתי שקועה בוידאו ושחכתי לכוב כאן טוב גם כי היו לי מלא הפרעות ((ככה זה שיש אח קטן ובכיין..) טוב אז כמה דברים שהיו קודם כל-הוא ממש נחמד!!פעם ראשונה שראיתיי אות ומדבר והכל..חחח.. הוא ענה על מלא שאלות מהצ'ט עצמו..ראיתי רק מאמצע כי כמובן ששחכתי בהתחלה..חחחח ואיכשהו באיזשהו שלב הוא דיבר על ההתנתקות חחח לא ממש השקבתי (אח קטן ובוכה..) והוא אמר כנראה משהו שהמתנחלים הם סרטן בגוף האומה שזה משפט שהיטלר אמר והיתה שמה אי הבנה אבל זה הסתדר בסוף..חחח כמה דברים שאני זוכרת: - מישהו שאל אותו איפה היתה ההופעה האחרונה שהוא היה ושילם עליה כסף טהור..והוא אמר ששייגעצ בבארבי (הופעה שהיתה ממזמן) ושהוא מאוד נהנה..לשאלה אם הוא אוהב אותם הוא אמר שהם נחמדים ושהוא אוהב את יובל מנדלסון כי הוא ניראה כזה איש במה..חחחחח - מישהו שאל אותו מה הוא חושב על כוכב נולד..ולפני שהמראיין אמר לו את זה ישר שאלתי מה דעתו על שי גבסו ואם הוא יהיה מוכן לעשות איתו דואט (ככה זה שגם אוהבים את גבסו..גם הוא בנאדם מוכשר) והמראיין בהתחלה שאל אותו מה דעתו על כוכב נולד והוא התחיל לדבר וזה שהוא חושב שזה סתם וזה מיותר ולא יוצא מזה כלום רק התמסחרות וכאלה..ואז הוא ישר אמר שהוא חושב שגבסו דווקא יצא משהו טוב מזה..הוא קורע תתחת שלו (ככה הוא אמר!!) ויוצא לו דווקט די טוב..ואז המראיין אמר כזה אתה ממש קולע לשאלות כאן!..חחחחחחח - שאלתי אותו אם הוא יגיע שוב להופיע באזור חיפה (נו העיר שלי מה אני לא אשאל!?) והוא אמר שכנראה בחודש יוני הואלא ממש זוכר את הלוח הופעות וכמובן הזכיר שהוא נמצא באתר שלו..חחח..ואז המראיין אמר שבאתר יש רק של חודש מאי..חחח ואז אמרתי שיש לי ביוני יומולדת ושבבקשה יגיע לחיפה להופעה!!והוא אמר כזה יש לך יומולדת ביוני?מזל טוב! את יכולה להגיד בת כמה תהיי? וכתבתי אבל הוא לא ממש התייחס..נבליג.. - שאלתי אותו גם איך היתה ההופעה בקריית חיים ביום העצמאות (חברה שלי ביקשה שאני אשאל כי היא לא הצליחה להתחבר) והוא אמר שהיא היתה ממש טובה למרות שזאת לא הייתה ממש הופעה שלו אלא של אביב אבל הוא חושב שהקהל היה ממש חם והיתה הופעה נהדרת ואח"כ גם שאלתי אם הוא זוכרת את הבנות שדיברו איתו אחרי ההופעה (חברות שלי..) והוא אמר שכןן..חמודדדד - לקראת הסוף כתבתי שהוא בנאדם מאוד מוכשר והוא אמר כזה תודה לבר שכתבה שאני בנאדם מוכשר - כתבתי משהו על הפורום אני כבר לא זוכרת..והוא אמר שהפורום רשמי וזה וביקשתי שהוא יבוא לכאן לכתוב..לא זוכרת מה הוא אמר חחחחחחחחחחחח -מישהו שאל אותו למה הוא מעשן (זה לא בריא!!) והוא אמר שהוא לא יודע ושהוא קצת מכור חחחחח ואז הוא אמר כזה "אני מעשן בשביל הפוזה.." חחחחח והוא עישן איזה 4 סיגריות אם אני לא טועה חחח הוא עישן מלא!

BaRbiK

New member
נזכרתי בעוד כמה..

מישהו שאל מתי הוא ילך מכות עם עברי לידר.. והוא אמר כזה "למה שאני אלך מכות עם עברי לידר?!" ושהוא מאוד מוכשר והוא אוהב אותו וכל מיני כאלה..חחח שאלו אותו מתישהו על אהבות נכזבות (כי יש לו הרבה שירים על אהבה נכזבת..) והוא אמר שאהבות נכזבות זה בעצם האהבות האמיתיות, שככה הוא זוכר מהילדות שלו שכל הסרטים אמרו..חח..חמודד אם יהיו עוד דברים שאני אזכר בהם אני אכתוב..חחחח

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif וואי למה לא אמרתם קודם!!

בזמן האחרון איפה שדניאל נמצא סינרגיה נמצאים ואני אוהבת את זה !! כל הראיונות האחרונים של סינרגיה ברדיו היו לפניי או אחריי דניאל !!! חחח...וגם בדיוק עוד שבוע הם יהיו שם בוידאו צאט

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif יאפ ../images/Emo13.gif

את אוהבת אותם ?? תבואי גם לוידאו צאט חיחי

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif אני נוטה להסכים איתך ../images/Emo13.gif

הם מעולים!! והם גם כאלה חמודים :):):)

hodayoyo

New member
ברביק גם שמעה חצי הופעה בפסטיבל

מהפלאפון שלי... מה שאת שכחת ד"א, אבל בקטנה.... החתימות יותר חשובות

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif חחח, אני לא שכחתי

פשוט הפלאפון היה בתיק והתיק לא היה לידי...

hodayoyo

New member
נו, לא נורא...../images/Emo60.gif

חתימות זה טוווווווווווובבבבב

hodayoyo

New member
היה לך כבר שוב../images/Emo60.gif

בקיוג'ה... איפה משה והלוח הופעות שהוא הבטיח לנו?!?!

למעלה