בושה וחרפה. כולנו תמיכה בשחר

בושה וחרפה. כולנו תמיכה בשחר

הנה הגענו לעולם המתוקן אין כבר גנבים שהמשטרה ובית המשפט יתעסקו אתם. אין אנסים אין משיגי גבול, אין שוהים לא חוקיים אין אנשים שמתפרעים בכבישים אין אנסים אין מחבלים אין זייפנים . עכשיו אפשר לטפל במה? בשחר. על מה? שמעו שהוא מדבר עם סוחר שהוא שולח אליו את אמו, מנוולים. נמאס משלטון החוק העקום והרקוב הזה. כולנו מכירים את שחר אדם שלא יודע להרע לאיש. ולחשוב שהוא יילך ל20 חודשים בפנים ? כולנו אתך שחר , אל תירא ואל תיחת, ישמור עליך אלוקים בכל אשר תפנה. לא יאונה לך כל רע. יבושו ויסוגו אחור מבקשי רעתיך. ואנחנו כל אחד בדרכו ייתן את מחאתו בחיי היומיום. חזק ואמץ שחר.

משמרותי

New member
נכון מאד../images/Emo45.gif

מילותיך בסלע! לא נותר לי לי אלא להצטרף לדבריך אלו! קשה להשתחרר מהתחושה שהמשטרה ומערכת המשפט ניפחו את העניין מעל ומעבר לכל קנה מידה! אמנם עומד ותלוי כנגד שחר מאסר על תנאי,אך לא על העבירה הזאת!השאלה הנשאלת היא כיצד ניתן למוצאו אשם,כאשר העסקה כלל לא בוצעה,והכל על סמך שיחת טלפון! נייחל,נתפלל ונבקש שהערעור יצליח!

DJ Dawn

New member
גם אני תוהה על כל הסיפור הזה

לפני הכול: מעולם לא לקחתי סמים (גם לא גראס)... ואני ממש לא "בעד". אבל... אם התיאור שהופיע ב-Ynet ובכותרות החדשות הוא נכון (אני לא מכירה את כל הסיפור) אז זה ממש ביזיון. חסרים פושעים מכל הסוגים: רוצחים, אנסים, סרסורים וגם... סוחרי הסמים שמכרו לשחר את הסמים? קודם שהמשטרה תתפוס את מי שצריך להיתפס ותתן לו את העונש הראוי. אם בן עשה לאמא שלו את ה"טובה" ועזר לה לקנות סמים... זה לא ממש שהוא רכש סמים כדי למכור לאנשים אחרים אלא זה בוצע ביוזמתה ומרצונה... נכון שזה לא המעשה הנכון לעשות, אבל היא בכל מקרה היתה משיגה את הסם, לא? אפשר לחשוב... ועוד העונש הוא מטורף, למה 20 חודשים??? הכול בגלל שהוא סוג-של-סלבריטי? ואני לא אומרת את זה בגלל שזה דווקא הוא, זה נראה לי מוגזם בכל אופן. כשאנס מקבל 5 שנים (במקרה הטוב?) וסוחר סמים שלוש שנים - שניהם הורסי חיים... אז לתת למישהו שבסה"כ "סידר" לאמא שלו מנת סם כזה עונש מטורף?! למה? אני חושבת שזה יכול היה להיגמר באזהרה, זה לא שהוא עשה את זה (או נתפס על זה) באופן קבוע.

DJ Dawn

New member
ותקראו את התגובות ב-Ynet

הרבה תמיכה (תתעלמו מהבדיחות הצפויות...). תגובה 158 של גיסו של שחר העציבה אותי מאוד והסכמתי עם כל מילה.

משפיל מבזה...

איך שמערכת המשפט נראית. בושה. תיווך בין אימו לסוחר סמים - חלאס עם החרטות האלה.. האזנות סתר ומעקבים, מעצרי בית, אזיקים... צריכים להתבייש. ועוד לתת לתרצה לילות טרופים בלי שינה. אוי ואבוי - אין רע ועלוב מזה. שחר תהיה חזק. יש לא מעט אנשים שמכירים אותך ויודעים איזה איש יקר אתה. נקווה לצדק והגינות בערעור.

למעלה