[בושה וחרפה!!] מזל טוב לאנאיייייייי

Greenleef

New member
[בושה וחרפה!!] מזל טוב לאנאיייייייי

בושה וחרפה עוד לא נפתח כזה שרשור?!!?!? אז אני אפתח!! מזל טוב כוסיתי הכוסית המגניבה ומתוקה כל כךךךךך!!!! אני חולע לך על התחת ואני לא יודעת איך היו נראים החיים שלי בלעדייך, כי את כזאת נשמעעע!!!!!! 3>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> יומולדת שמח!!!! ^___^ היום נחגוג במקס ברנר! -אוהב, היקארו. ^^

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifO_O אנאי!

כולנו היינו בקון ולפחות שרנו לך שירים וחיבקנו אותך המון ואני מתגעגעת ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם *זורקת ורדים* אופתותך! ^_^ ועדי ציירה את התמונה הזו ^^

Greenleef

New member
;; אני מקנאאאאאאאאה

למה אני לא יכולה?? תגידי, אולי ראיתי אותך בכנס? אני הייתי היאקרו

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifבטח שראית באקא!

אני הייתי נאנא ! עם פיאה שחורה קצרה וחצאית סקוטית עם גרביון רשת וגופייה שחורה..נאנא

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifתודה רבה../images/Emo65.gif

אנאי מיליון מזלטובים שוב ושוב ושוב ולנצח~~~ 3> בובע *_*

MomijiSan

New member
זאת את ?../images/Emo215.gif

אני היתי האני בקאסט הוסט קלטב אמרתי לך שהתחפושת שלך יפה XD

Greenleef

New member
המממ ../images/Emo12.gif

בטח התבלבלתי כי אני בכלל לא ראיתי נענע אז בעיני היית סתם מגניפה

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifאנאיקון!!! ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מזל טוב בובע
(למרות שכבר רשמתי לך פה...)

MomijiSan

New member
אנאיצ'ו מי לאבוו3>>../images/Emo215.gif../images/Emo77.gif

מזלטובבבבב עד 347592376403 שנים של אושר בריאות וחהמוןהמון הוסט קלאב אנימה ובישים *-* את הכי מדהימה שיש מזל טוב ויומולדת הכי שבעולם אני אוהפת אותך המונים 333> צ'קדע\האני D:

Mana Sama

New member
אנאי צ'אןןן ^___^

סליחה על האיחור וזה~ מזלטוב בובע 33333> עד כמה שבא לך, מלא אנימה,מנגה,בישים והוסט קלאב =P תמשיכי להיות כזו קוואי ובישית ו..ו..אנאי כזאת '.' חולה לך על התחת, קסואי ^^

shaoran li

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo49.gif

עד 210000000000000000000000000000000000000 אם המון יאוי בישים ושונן איי שהאנימות הטובות יגיעו אליך

NoAmItA ChAn

New member
אנאייי DDDDDDDDDD:

(לא ידעתי אם לפתוח כי כבר היה את השרשור שבו אמרת שזה היום הולדת שלך, ולא זכרתי שזה היה לפני טונה זמן, וגם חשבתי שכבר כולם ראו אותך אז אין טעם O__O אבל מסתבר שיש DD:) אז אנאייי 33333> דבר ראשון הררי מזל"טים (תרתי משמע ^O~). המון נשיקות, חיבוקים, יאויים, בישים, מנגות, אנימות, שוננים למינהם וכו' D; עד כמה שנים שתרצי והמון מתנות וכאלו XP. אז עוד הרבה ימי הולדת נהדרים ו-ו-וכל מה שתרצי DDDD: אואבת המוןהמוןהמון 333333333333333333333333> נעם.

LIRON CHAN

New member
../images/Emo49.gifמזל"ט

XDDDD מזל"ט וים של איחולים! אני לא מכירה שום תאריך אני חדשה! וכמו שבכל ברכה כתוב: אושר עושר כושר בריאות והצלחה.! ושכל יומהולדת יהיה מדהים יותר מהקודם! נעים מאוד. לירון

למעלה