בושה וחרפה שקדימה משתפת פעולה עם חוק הטליבאן

בושה וחרפה שקדימה משתפת פעולה עם חוק הטליבאן

בושה וחרפה שמפלגה כמו קדימה , שבוחריה הם חילונים משתפת פעולה עם השר מהטליבאן אריאל אטיאס שמתכוון לצנזר את האינטרנט , ואתם שיתפתם איתם פעולה והצבעתם בעד ההצעה לצנזורה על האינטרנט בועדת השרים לעיניני חקיקה , פשוט בושה!!!!!!!!!!!

trigotrigo

New member
אכן ציון דרך חשוב,

האם אנחנו מתכוונים כאן ללחוץ על נציגינו בכנסת שלא יעבירו את החוק בקריאה ראשונה ולא ייתנו יד לפגיעה החמורה בזכות לפרטיות?

אכן צריך להגיד להם מה ההשלכות של חוק זה

רוב הציבור החילוני מתנגד לחוק זה , קדימה מצטיירת כמפלגה שנסחטת על ידי החרדים , כבר 4 חוקים מקוממים החרדים הצליחו לסחוט מקדימה והם: חוק נהרי שקובע שיש לתקצב את מוסדות החינוך החרדים כמו החינוך הממלכתי באותו תקציב , החוק שמוציא את תוכנית הליבה ממערכת החינוך החרדית , שזה אומר שלא ילמדו שמה מתמטיקה אנגלית ומדעים והמורים שילמדו אותם ורמת ההכשרה שלהם זה בלי פיקוח של משרד החינוך , מינוי הדיינים מש"ס , החוק שאוסר על קיום מצעדי הגאווה , ועכשיו אחד החוקים הכי מעצבים ומרגיזים שזה הצנזורה על האינטרנט , עם רצף חוקים כאלה שקדימה עוזרת לחרדים ולש"ס במיוחד להעבירם , זה מקנה עבור קדימה נקודות לחובתה , לא מספיק המצב של מפלגת קדימה עגום מאוד בסקרים עם הצעות חוק כאלה אני בספק מאוד עם קדימה תעבור את אחוז החסימה

אנדרי ז

New member
יהיה בסדר

בקצב הזה הקולות של קדימה יחזרו למקומם הטבעי ועם הזמן אולי אפילו נצליח לתקן את הנזק...

trigotrigo

New member
כל המפלגות הגדולות נסחטות ע"י החרדים,

זה משהו שמפלגות אד-הוק שמייצגות מגזר ספציפי באוכלוסיה לא חושבות עליו כי גם ככה אין להן כוונה לקבל יותר מדי מנדטים..

אשרת

New member
....

זאת כמובן, משום שאותם מגזרים שאותם מפלגות אד-הוק לשיטתך, שוחכים וחושבים שאפשר להמשיך לדרוך עליהם. ברגע ששני המפלגות הגדולות תתחלנה לעבוד עבורי אזרחי המדינה ולא עבור הכסאות שלהם, אתה תראה איך פתאום לא צריך את הסחטנות הזאת. אבל טריגו, על מי אנחנו באמת מדברים, על אולמרט אשר נתן חנינה למתכנני פיגועים רצחנים? על אולמרט שלא טרח להגיע לטקס רשמי של מלחמת הלבנון השניה? על אולמרט ששוב פעם עומד בפני הסתבכות פלילית? על אולמרט שעושה הכל על מנת לשמור על כסאו גם אם זה בא על חשבון האזרחים שלו. כמה חבל, היה פוטנציאל לקדימה, אבל אני משערת שככה זה כאשר המפלגה בנויה מהזבל (פרט ללבני) של שני המפלגות הגדולות.

trigotrigo

New member
נה, כשהפוליטיקאים באמת יפסיקו

לעבוד בשביל הכיסאות שלהם, אני אשקול להצביע בבחירות

למעלה