בושה וחרפה

formatman

New member
בושה וחרפה

השבוע כימעט כל השיכבה שלי יצעה לגדנע ואני מכיון שכבר קיבלתי פרופיל 21 וגם ביגלל שבזמן האחרון הרגליים שלי ממש כואבת החלטתי לא לצאת עכשיו החליטו לאיים על מי שלא יוצא ואמרו שמי שלא יוצא לא משנה מאיזו סיבה לא יוכל להיות במשלחת שתטוס לפולין שנה הבאה(ואותי כבר שמו ברשימה של המישלחת) אז המרכזת עברה בכיתות ושאלה אחד אחד מי לא יוצא אז אני אמרתי שאני לא יוצא ואז כשעליתי לחדר שלה להסביר לה למה היא התחילה לצעוק עליי ואמרה לי טוב בסדר אז גם לפולין אתה לא תצא והיא כבר מחקה את השם שלי אז צעקתי עליה בערך איזה 5 דקות עד שהיא קלטה שיש לי פרופיל 21 ואז היא כאילו עשתה לי טובה ופטרה אותי מהגדנע והחזירה אותי לרשימה של פולין... ואז אמרו שכל מי שלא יוצא חייב לבוא כל יום למשך 5 שעות לבית הספר למרות שהרדשתי שזה לא הוגן ואני כאילו נענש פעמיים הלכתי ביום ראשון וכל מה שעשינו שם היה לישמוע את המורות צועקות עלינו כמה שזה לא בסדר שלא יצאנו אני חזרתי עצבני הביתה והחלטתי לא ללכת יותר לימים האלה(אני אמור לבוא כל יום בשבוע) וביום ראשון כשכולם יחזרו בטח המרכזת תתחיל לצעוק אליי עוד פעם.. אבל היא יכולה ליקפוץ לי...

אוף, אם ככה, באמת היא יכולה לק....

לך החוצפנית הזו, לא נעים לי לקלל מ"על גלי האתר" אבל.... חוסר התחשבות כזאת עוד לא ראיתי,,,,, נורא מעצבן וחוסר תשומת לב לתלמידים , אוף!!!!!

שתקפוץ באמת. איזו צרות מוחין

הכל חייב להיכנס למסגרת ולמשבצונת שהיא רוצה מה? כל כך מוכר. ודרך אגב חכה לצבא... צרות מוחין זה עוד כלום

כמורה וכאמא אני שואלת

האם יתכן שיש לך בעיות רפואיות קשות עם הרגליים ובבית הספר לא יודעים??? מה עשית עד היום בשיעורי גדנ"ע, טיולים, שיעורי ספורט, טורנירים בהפסקות? איך זה שפתאום בסוף י"ב העניין הזה עולה? איפה כולם היו עד היום? אתה, ההורים, אישורי רופאים וכו'?

tgdr

New member
בלי שום קשר לפרופיל כזה או אחר

ההתנהגות הזו של המורים המסויימים האלה של בית הספר המסוים הזה היא די משקפת את רמת החינוך בארץ ולצערי את רמת המורים בארץ (ואני לא בעד הרפורמה המוצעת!!!!!!) כל זמן שהמדינה לא תבין שצריך להשקיע בחינוך והשכלה קודם כל ורק אחר כך בשיעורים מיליטריסטיים כמו שעורי גדנ"ע או כמו להביא קציני צבא להחדיר מוטיבצייה לאומנית בתלמידים כך אנחנו נראה וכך ילדנו יתחנכו!!!. אני במקומך הייתי הולך לביה"ס ועוסק שם באיזה פעילות לימודית מעניינת. האמת היא שאני לא חושב שאתה נענש פעמיים, אני חושב שיש מקום שאם ילד (נער) לא יכל להצטרף לפעילות מחוץ לבית הספר אז יש מקום ויש הצדקה שיגיע לביה"ס לפעילות אלטרנטיבית וכל זאת בתנאי שבאמת מספקים לו פעילות אלטרנטיבית ולא סתם כך בשביל העקרון ואז באמת אין טעם שיבא לביה"ס. בכל מקרה אני סקרן מה אתה מתכנן לעשות במקום השרות הצבאי??? ספר אם מתחשק לך. שיהיה יום יפה לכולנו!!

formatman

New member
תגובה

קודם נתחיל מזה שאני בכיתה יא ולא בכיתה יב. והם כן יודעים על הבעיה שלי בשיעורי ספורט אני לא משתתף (יש לי פטור) ואת כל שאר הפעילויות אני עושה במלואם כולל טיולים ודברים כאלה אבל במיקרה הזה ידעתי שלא כדאי לי... וגם אני בהתחלה חשבתי שזה בסדר שאומרים למי שלא יוצא לבוא לבית הספר אזה הלכתי ביום הראשון ואז כל מורה שניכנסה צעקה עלינו על זה שלא יצאנו וזה במיקרה הטוב שניכנסה מורה ולא סתם הישתעמננו שם...

tgdr

New member
אז תשאר בבית

ותקרא ספר טוב. שרק יהיה טוב רפי

אם בבית הספר

יודעים על לבעיה שלך, יש לך פטור משיעורי ספורט ובכל זאת זה היחס - אז אני מציעה לך לא להתרגש, להשאר בבית, לקרוא ספר, להכין שיעורים והעיקר, להרגיש שלם עם עצמך.

למעלה