בושה וחרפה!!!!

בושה וחרפה!!!!

לא מתביישים למכור משחקים??????? בושה וחרפה. ואם פרשת אושרי לוי לא היתה מתפוצצת?? גם אז הייתם מספרים למאמן??? ואם השחקנים לא היו יודעים שמודיעין אזרחי באים מחר גם אז הם היו הולכים למאמן????? בושה וחרפה צריך לסגור את הליגה הישראלית ולנקות את כל הזבלה שיש בה ורק אז לחזור לשחק!!

omri120

New member
כמה דביל אתה..אלוהים!!

מה אתה רוצה מהשחקנים??? אם הם לא היו הולכים ומתוודים,היית יורד עליהם!!! אם הם הולכים להתוודות בפני המאמן...שזה מה שקרה להם..אז אתה יורד עליהם!!! אז זה לא משנה מה הם היו עושים....בכל מקרה,אתה נגדם. אז תפסיק לבלבל את השכל!! מה הם אשמים שאיימו עליהם או שהם קיבלו הצעה כזו מגורם תחתון?? מהמאפיה? הם קיבלו הצעה כזו..ויידעו את מי שצריך ליידע!!!! ואם היום בבוקר פנו אליהם?? בלי קשר לאושרי לוי???? אתה כזה דפוק,אלוהים!!!

תעשה לי טובה

אם כל הפרשה של אושרי לוי לא היתה מתפוצצת. ואם הם לא היו יודעים שיש מודיעין אזרחי במגרש אני בספק גדול מאד אם הם היו הולכים למאמן! בושה וחרפה לכדורגל הישראלי. לסגור את כל הליגות ומהר!!! אני טוטו גמרתי לשלוח!!! שהעברייני צעצוע ישלחו!

zuli4

New member
באמת שטויות...

כשבן אדם מצמיד לך אקדח לראש אין לך ברירה, אתה חייב להסכים. ממש מגעיל שזה מגיע לדברים כאלה, אבל ככה זה עולם תחתון! לפחות השחקנים הודו בזה,את החקירה תשאיר למשטרה..

צגאי

New member
איפה המנהל של הפורום ?

למה אין כבר עידכונים באתר ולא כלוםם מזהה 1 זה פורוםם ??

למעלה