בושה וכלימה!

Evanescence 20

New member
בושה וכלימה!

אני לא מבין את כל אלה שמפגינים נגד מדינת ישראל. סוף סוף אפשר לחסל אויב שכל כך מצפה בכליון עיניים לחסל את כולנו! גם אותי וגם אותך! אתה! כן.. אתה זה שקורא את ההודעה הזאת! החיזבאללה רוצה לרצוח אותך בדם קר! ואתה מפגין לטובתו? איפה השפיות? במקום זה קום ותעזור תתמוך באלה שעושים מה שהם יכולים רק כדי להגן עלינו!. ואם המפגינים השמאלניים לא יבינו את זה אז באחד ההפגנות שלהם לטובת הערבים יפול עליהם טיל. וגם אז הם יגידו שזה בגלל שישראל נלחמת. תבינו עצם קיום שלי ושלך הקורא. על אדמת ישראל זה נותן לחיזבאללה את המוטיבציה להלחם. הם רוצים לרצוח אותנו כמה שיותר להרוג בנו. עד מתי זה ימשך. בואו נחזק את ידי צה``ל. במקום להפריע להם. צה``ל רק מנסה להגן עליך הקורא להשאר חי עוד יום. תחשוב על זה!

Wing Chan

New member
שמע אחי, אני בדעה שלך, אבל בוא

רגע נהיה ריאליסטיים ונעמיד את הדברים על השולחן: לחסל את החיזבאללה זה בלתי אפשרי. עוד לא קם שום צבא שהצליח לחסל אירגון טרור שנלחם ע"י גרילה. אי אפשר לחסל אירגונים כאלה מכיוון שהם אינם צבא סדיר כמו צבאות של מדינות אלא יוצאים מהאוכלוסיה האזרחית. לחסל אותם זה בלתי אפשרי. מה שכן אפשר לעשות, ואת זה צה"ל בנתיים עושה יפה מאוד ואני מחזק את ידיו - זה להחליש אצת האירגון הזה באופן משמעותי. אני מאוד מאוד מאוד (!) כועס על מפגיני השמאל האלה. לא רק שהם נוגדים כול ערך ציוני שיש בערך ע"י ההפגנות הללו, הם גם מוציאים לשמאל שם רע ביותר. הם מוציאים לי ולאחרים שם של חלשים ושל תבוסתנים ושל כאלה שמוכנים לחטוף מבלי להחזיר, והשמאל הוא ממש לא כזה.

Duder22

New member
אל תהיה טיפש, זה לא שהשמאל

מפגין בעד הערבים, נו באמת. בטח שלא בעד חיזבאללה (ואני לא מדבר עכשיו על רע"מ-תע"ל). השמאל פשוט רואה את העוולת המטורפות במלחמה הזאת. המבצע מוצדק לחלוטין, מה שלא מוצדק זה מס' ההרוגים שאנחנו משאירים אחרינו בלבנון, ומס' האנשים שנשארו חסרי בית.

למעלה