בושה! כמה חושבים שיוכלו לצחוק עלינו?!

נעמה8080

New member
בושה! כמה חושבים שיוכלו לצחוק עלינו?!

נירו הנשוי! קובי שהוא גם נשוי לפי מה שידוע לי! וגב שהוא הכי מתאים מהחבורה אבל יש לו חברה! זה די ברור שזה לא הולך להיות ארוך, כי נירו נשוי וקובי, יש לו הופעות! אנחנו נשארים עם השלישיה המשעממת! והרווק המרדים! התכנית היום היתה משעממת, העריכה משעממת! התוכן משעמם! הרווק משעמם! החברים משעממים! אפילו הבנות כבר משעממות! היום קברו את התכנית סופית! נראה שאפילו ההפקה לא יודעת מה לעשות וכל שניה משנה את דעתה! די, אני על סף להפסיק עם התכנית. אני לא הזמנתי את הערוץ כי כשהיה לי לא היה לי מה לראות, ובעריכה זה משעמם אז תחשבו איך נראה היום יום.

tapuzo

New member
ההפקה צוחקת על הציבור שעוד מוכן לצפות בזה

תכלס אין שם שום דבר ששווה צפייה. במקום להכניס בנים הכניסו שוב סלבס משמימים שלא ישנו שום דבר

נעמה8080

New member
הם מפחדים כנראה להכניס אנונימיים ואין

לי מושג למה. אם היו מכניסים את גב, יונתן ועידן חביב, הייתי אומרת סבבה, אבל מכניסים אחד נשוי, אחד חצי נשוי ואחד שיש לו חברה שהוא יותר נשוי מהחצי נשוי
(על גב אני ממש לא מתלוננת, אבל יש לו חברה כך שאין מצב שיהיה שם יותר משיחות) אז מה הם רוצים שנעשה?! שנמשיך לצפות כשעובדים עלינו?! ההפקה בעצמה בלחץ ולא יציבה, רואים את זה, לא יודעת מה להחליט, מחליפים את 3 הגברים והם לא אומרים שזה זמני אבל כשמכניסים אחד שהוא נשוי ואחד שיש לו הופעות בכל הקיץ אז זה כבר ברור. אם אני הייתי אחת הרווקות וגב היה נכנס אני הייתי מתעלפת, אבל אם היה עוזב אני הייתי עוזבת איתו
גב גבר יותר חתיך ויותר מרשים מאיתן. היה גונב לו את ההצגה. מבחינתי בכל אופן. איתן הוא חתיך אבל האופי שלו שינה גם את זה. והתכנית היום היתה נוראית. רציתי קפה וקמתי לעשות לי וזה המשיך מבלי שעצרתי, ולא הפסדתי כלום! באח הגדול אין מצב שזה קורה!!!!!! לא מפסידה שניה!

tapuzo

New member
זה סתם נו, מה לא ברור

השתמשו בזה שכל ילד כבר מבין שצריך להחליף שם את הבנים, שיקרו בפרומואים והודעות דרמטיות כאילו מוציאים את פמליית היובש ומכניסים 'בנים חדשים' והשתמשו בכוונה במונח הזה וכמובן שזה עוד מנה סתמית של סלבס מפוהקים, ליום אחד סטייל כל הסלבס המיותרים שדחפו לשם עד כה. כל התוכנית הזו נפלה ואין להם דרך לשקם את הזבל'ה.

נעמה8080

New member
הדרך היחידה לשקם וזה אפשרי

אם יעיפו את איתן וחבריו ושישנו את הקונספט. כמה גברים, כמה נשים בוילה אחת. ולא צנון, פלפל, בצל ועגבניה (הגברים) אלא גברים חתיכים, מעניינים, תוססים. נראה לי אם היו מכניסים את סער שיינפיין הייתם רואים מה זה רווק בוילה חחחחחחחחחחחחחחח אבל צריך הרבה רווקים ורווקות, כי רוצים לראות אקשן. אז מה היה לנו? איתן רוצה את דניאל או את קרן: וואו! בן רוצה את ליהי וליהי לא יודעת, ואתי מתעצבנת וזהו וואו! עדי בוכה וואו! איילת עושה שופינג עם ענבר! שיא הערב, וואו! דיייייייייייייייי היתה תכנית נוראית ומשעממת!

tapuzo

New member
יש להם חוזה עם איתן וחבריו, לכן לא העיפו

כנראה שיש להם חוזה והם פחדו שזה יראה ככשלון הפורמט והתוכנית. ברור גם להם שאיתן וחבריו משמימים, ההפקה קראאה את כל הביקורות הקטלניות. הם יודעים שזה כשלון חרוץ בגלל הליהוק של הבנים והפורמט אבל כנראה מנסים לשמור על כבודם של הבנים ושל עצמם ולכן גוררים את זה כמיטב יכולתם עד אפיסת כוחות עוד חודש וחצי.. מדהים איך יתחזקו את השעמומון הזה, כנראה אינפוזיה בלתי פוסקת של סלבס ליגה ג-ז'

נעמה8080

New member
התכנית רק הולכת ומחמירה

ממה שיש כרגע בוילה אין מה להציל. אם באמת היו מכניסים שלושה גברים ומוציאים את הנמצאים ועוד כמה שינויים אולי היה אפשר להציל מעט, אבל עם הרביעיה הזאת, המצב גמור! אני לא במתח בתכנית הזאת, בהיכל התהילה הייתי יותר במתח, רציני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נעמה8080

New member
תאמינו לי שאם סער היה בתכנית כולם

היו מתעניינים. גם אני לא הייתי בעד סער, אבל הוא עושה אקשן, ובטח שעם נשים.

אני באמת לא מבינה מה הבעיה למצוא איזה שלושה

בחורים אנונימים, שנראים טוב, עם קצת עומק, שמחפשים זוגיות....

Klayhamn

New member
רגע אני לא מבין

איך זה שאין תגובות של אף אחד לעניין הזה? הבית יודע מזה או שעוד לא?

נעמה8080

New member
נראה לי שבקושי ההפקה יודעת מזה

מעניין אם ההפקה יודעת כבר מה המשימה של השלישיה או שעוד לא המציאו אותה.

בכלל עוד לא ברור לי אם כשיש שידור אז בוילה

שומעים/רואים אותו. כי כשמראים כל מיני קטעים לא מחמיאים אז אני לא רואה איזה מבטי השתאות מצד הדיירים.

Klayhamn

New member
לא לא,

הם רואים את האולפן -- וגם שומעים מה שקורה שם, הם רק לא רואים את ההקרנה של "אירועי השבוע האחרון..."

Klayhamn

New member
חח לא

באותם רגעים אכן לא היה סאונד, אבל זו הייתה תקלה, הם מכבים את הסאונד כשקיסוס וברמן מדברים על הוילה עצמה, והם מדליקים אותו רק כשהם פונים אליהם ישירות. וכאן הם פשוט לא היו מוכנים (מלשון להתכונן) בזמן עם הסאונד, ולכן הוילה לא שמעה את לינוי

למעלה