בושה! כמה חושבים שיוכלו לצחוק עלינו?!

noaxxx

New member
הריכולים הכי קשים מגיעים לחישות הכי שקטות

קרן סיפרה משהו על צלליות שנעלמו, לא הבנתי בדיוק אם האצבע היא לכיוון ליז או דניאל

noaxxx

New member
צריך להראות לאיתן את השיחה הזו

הוא היה נבהל מהפרצופים של קרן ואני כבר לא מדברת על תוכן השיחה היה מעיף אותה מהוילה בלי למצמץ, גם אם לא היה מדובר בדניאל

24שעות1

New member
קרן לא הצביע על אף אחת שלקחה לה את הצלליות

סיפרה שנעלמו לה צלליות חדשות, והערב לינוי ביקשה שהיא תאפר אותה, היא שלחה את ליז לשאול את דניאל אם אפשר להשתמש בצללית שלה. דניאל נכנסה לאמבטיה וקרן שאלה אותה, היא ענתה לה בקרירות ובמבט עצבני קחי !!! קרן אמרה לה לא תודה, ולינוי כולה היתה בהלם מדניאל .

24שעות1

New member
בכלל בכלל לא

אין שום שקר בשיחה,, אמרה לקחו את הצלליות , אמרה לא יודעת מי לקחה. כתבתי כתבתי למטה שבמקרה הפעם אתי לא שיקרה.(השיחה היתה ב-9.00-19.05) ונכון שכולם מקנאים בחברות בינהם.

Klayhamn

New member
עזבי שקר

את לא שומעת את הדיבורים על "אסטרטגיה"? על לשקר לדניאל ואיתן? על לעשות "כאילו" היא מקבלת הודעות מאיתן? על זה שאתי תערבב את איתן כי היא "קרובה אליו"? על זה שקרן וליהיא מתקרבות לאיילת "רק כדי לאסוף אינפורמציה"? זה נראה לך סבבה?

נעמה8080

New member
הוא עוד יש לו בקשות?! הוא הרס

את התכנית הזאת! הוא משעמם ושיעמם את כולנו! איך הפ עושים לו חשבון שכולם אומרים ויודעים שההפקה מאוכזבת ממנו! הוא הרס, תעיפו אותו, ככה זה בביזנס, לא? ככה זה שסובבים את כל הקונספט בצנון הזה, אין אפשרות לשנות והם אכלו אותה! "הריאליטי הכי גדול בישראל" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נעמה8080

New member
מישהו יודע כמה באמת הזמינו את הערוץ

הזה? אני אישית לא הזמנתי, כי זה משעמם, אבל היה כתוב כמה הזמינו וכמה זה נמוך מערוץ 20 של האח הגדול?

קשקשה9

New member
נעמה אם כבר אז אני מגזימה../images/Emo6.gif המישפחות זה

מספר מבוטל לעומת האסאמאסים שנישלחו באח הגדול למשל

JasPoint

New member
לפחות לא נשמע את יוני כמה ימים

זה גם משהו
יכול להיות שהם עובדים על בחירת רווקים חדשים אבל זה לוקח קצת זמן מרגע ההחלטה עד ההכנסה. הפעם הם צריכים לבדוק את הרווקים בדקדקנות, מה שהם לא עשו עם איתן והחברים שלו. לפחות בינתיים הם נותנים לנו קצת חופש מהפמליה של איתן ומכניסים כמה סלבס. אני לא מתלונן.

למעלה