בושה לאנושות...

ashomer

New member
בושה לאנושות...

יש לי מכשיר SK - מחובר לGo-next ועד עכשיו לא ראיתי בחיבור הזה הרבה תועלת - עם כל הכבוד חדשות אפשר לראות גם בטלויזיה. קראתי כתה על החברה באתר פוקט ולתדהמתי גיליתי על 1001 שירותים שיש לחברה ולא ידעתי עליהם... אני לא מבין - הם הרי רוצים את הכסף שלי אז למה שמישהו מהם לא היה טורח לפחות לצרף איזה עלון למכשיר שלי...

אם תוכל...

לצרף לינק לאתר המדובר...

די כבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מספיק כבר עם הפוקט הזה! יצא כבר מכל החורים! חוץ מזה אסור לפרסם בפורומים
|!

Gizon

New member
נו באמת....

את קוראת ללינק תמים בכתבה פרסום? ואם זה כן פרסומת, כבר היו פה מאות ולא ראיתי שעשו משהו.. אז בשבילך Pocket.co.il

"לינק תמים בכתבה...."

איזה לינק בכתבה ואיזה נעליים?????????? מי שכתב את ההודעה אמר במפורש שהוא קרא כתבה באתר הנ"ל ולא קרא כתבה שהיה לינק לאתר....... אז תבררו לפני שאתם כותבים טוב???????? אני, בתור מנהלת פורום יודעת שזה ממש מרגיז כשמפרסמים בפורום, זה שדור עושה שטות ונותן לכם להמשיך לפרסם את האתר, זה סיפור בנפרד אבל זה א-ס-ו-ר ב-ת-כ-ל-י-ת ה-א-י-ס-ו-ר, הבנתם??????? -לא לפרסומות בין עמודי הפורום- דפנה

ashomer

New member
מה באמת את רוצה?

אני קראתי כתבה בםוקט אז כתבתי על כתה בפוקט. אם הייתי קורא כתבה בוואלה אז הייתי כותב וואלה,תפוז,יהאו, אתר הבית של נוקיה וכו´. את מציעה שאני אכתוב "קראתי כתבה באתר שאני לא יכול לפרסם את שמו" וכשישאלו איזה, לכתוב אני לא יכול לומר לכם כי זה פרסום איזו זטות שבשטויות... אז מה הרעיון בפורום - לחלוק מידע עם שאר המשתמשים. אולי את מציעה גם לא לכתוב את שמות היצרניות של המכשירים ושמות הרשתות לבל תפורסמנה... לידעתך הביקור המדובר שלי באתר פוקט הוא השלישי בחיים שלי. אני לא קשור לאתר בשום אופן וממש אין לי עניין לפרסם אותו A
homer

אולי את תתחילי לברר?!?!

תסתכלי מה ש"האקס השחור" רשם ואז תתחילי להתקיף. ביי

MaD-d0g

New member
מה הקשר לפרסום??

הם לא מפרסמים שירות או משהו! וחוץ מזה, אם זה פועל לטובת הגולשים אז לדעתי זה בסדר !! כי מהאתר הזה הגולשים רק לומדים ומגדילים את הידע שלהם...

d@r121

New member
סוף דיון

סיכום הדיון על פרסום בפורום לא אמרתי שאסור לתת לינק לכתבה בתוספת אמריה נלקח מפורום פוקט אבל לכתוב הודעה בנוסח "עשית העתק והדבק מwww.somesite.co.il" וסתם לפתוח הודעה חדשה בנושא זה אסור זכרו יש גם בעיה של זכויות יוצרים אז תזכרו את זה כשאתם מעתיקים מאמרים ד
ר

למעלה