בושה לערוץ 10 שנותן במה לאתי וגם קרן מגעילה

איציק911

New member
בושה לערוץ 10 שנותן במה לאתי וגם קרן מגעילה

למה להביא בחורות כמו אתי ולתת להם במה?????איזה דוגמה היא נותנת?היא נראת ומדברת כפריחה זולה פשוט בושה,לא סתם קרן התחברה לאתי הם באותה רמה קרן לא רק מכוערת חיצונית אלא גם מכוערת פנימית. מבחינת היופי דניאל ואורטל היפות בבית וכנראה שהם ילחמו על איתן לדניאל יש מה להציע מעבר ליופי אורטל לא ממש זוכה לזמן מסך ופחות מוכרת אז אי אפשר לדעת אם היא טובה וחכמה כדניאל. ענבר איילת עדי ענת ילדות טובות אבל לא מספיק כנראה בשביל איתן ליז גם יכולה להתמודד על איתן בינתיים היא נדחקת לצד. אתי קרן וליהי חייבות לעוף חייבים לנקות את הזוהמה הזאת מהטלויזיה

ela501

New member
שאפו לערוץ 10בזכות אתי וקרן הרייטינג 15.3 אתמ

אנו הצופים רוצים אקשיין וצחוקים ולא מודל לחיקוי קצת פרופורציות מי שמחנך את ילדיו דרך תוכנית ראליטי צריך להיות מודאג(מעצמו)

ela501

New member
סוף סוף קלטו בהפקה מה עובד קצת לירלורים+ אורח

אורחים מעניינים

איציק911

New member
נראה שהביאו את אתי וקרן מתל ברוך

כל הכבוד לערוץ 2 שזרקו את חודדה מהאח הגדול צריך ככה לזרוק את אתי חזן וקרן שנראת גבר

אבישג55

New member
לא סתם קרן היתה מלכת הכיתה

בחורה חכמה ,מרשימה ,חריפה ובטוח שהיא מאיימת על הבנות.

Klayhamn

New member
ואללה

לא יודע איפה למדת, אבל "מלכות הכיתה" הן בדרך כלל סתם הביצ'יות הכי גדולות שמצליחות להטיל אימה על כולן בכוחניות. עם זה המודל שלך לחיקוי - לבריאות

איציק911

New member
דניאל אורטל ליז ועוד כמה הרבה מעליה

קשה לקרן על אתי אולי היא מאיימת ועל ליהי

אני אצטט לך את מה שחברה שלי אמרה

טוב, לא בדיוק ציטוט, לא זוכרת את המילים המדוייקות. היא מזכירה את המעודדות האלו בתיכונים,אלו שחייבות להיות במרכז החדר, במרכז תשומת הלב, והיא תלחם על זה, כל האמצעים כשרים. לכן היא אוכלת סרטים על דניאל ואורטל, מתחמנת ברוע. עוד דבר שהיא אמרה: קרן אוכלת סרטים על אורטל כי היא זו משיגה את הדברים בלי להתאמץ, לעומתה. אורטל להזכירכם הייתה די מרוחקת מאיתן ולא התאמצה בכלל. קרן פירפרה סביבו.

אבישג55

New member
קרן מול אורטל

קייזר יש אמת כלשהי בתגובתך ,נכון שקרן רגילה להיות במרכז אלא שאני מכירה היטב את הסביבה בה גדלה ואת הגנים שהשפיעו עליה אז אין מצב שהיא בחורה רעה וכמו שאמרתי בר מזל יהיה הגבר שיזכה בה.

אבישג55

New member
נסי להיות אובייקטיבית

לא נראה לי שהיא רעה יותר ממישהי אחרת שהיתה במצבה,ברור לי שהמראה המרשים שלה גורם ללא מעט בנות קנאה ואנטגוניזם.בטוח רבות המטקבקות כאן היו מוכנות להתחלף אתה בכל.

מתוקה

אם את מכירה את הגנים שלה או משהו כזה ואת מונעת על פי זה, את הכי לא אובייקטיבית שיש. אישית, אני לא כזה עמוק בתוכנית ואני לא חיה את זה כמו רבים פה אז אין לי בעיית אובייקטיביות, אבל כשאני רואה,אני רואה תככנות ועיניים רעות, ואת כל מה שתיארתי לך קודם. חברה שלי שבעל כורחה צופה בזה הרבה יותר ממה שהייתה רוצה (בעבודה שלה אוהבים את השטויות האלו, לכן הזמינו את הערוץ) היא גם מספרת לי דברים שקרן עושה,דברים שהיא אומרת.. היא וגם אתי זה צמד חמד. רק שלאתי יש עוד זיק קטן טיפה, של איזשהי חמלה(עדיין לא סובלת אותה).

24שעות1

New member
רק אתי קרן וליהי לבד מחזיקים את הרייטניג

כל השאר שם ממש לא מורגשים כמו באבונים

איציק911

New member
המזרחית השתלטה על המדינה ולא רק המוזיקה

אבל עדיין לא לעיניין לתת במה לאחת כמו אתי במיוחדדדד וגם לא לקרן...

למעלה