בושה לתפוז שהוא מקים פורומים כאלה

בושה לתפוז שהוא מקים פורומים כאלה

אני זוכר בימי כתלמיד בחטיבת הביניים שהחלוקה הזו למקובלים וללא מקובלים הייתה הדבר שהכי סבלתי ממנו; דווקא לא הייתי "חנון מנודה ולא מקובל", אלא הייתי סבבה עם כולם: אבל המאמץ שהשקעתי בלהיות סבבבה הפך אותי לבן אדם שטחי, רדוד ומפגר, שהתעסק רק בהופעה החיצונית שלו, בדיסקים הכי חדשים ובמותגים הכי נפוצים. כל מי שכותב בפורום הזה חייב להתבגר ומהר: תדעו שבחיים דווקא ה"לא מקובלים" מסתדרים יותר, כי יש להם ראש קצת יותר פתוח. במקביל הוגשה בקשה לתפוז לסגירת הפורום.

תקרא את ההודעה שכתבתי למעלה.

חמוד, לא מתאים לך אל תיכנס! למה לך לסגור פורום שיש אנשים שחושבים שיש צורך בו?! אנחנו לא באים נגד אף אחד, את מה שאתה אמרה זה מה שאנחנו מנסים להעביר. כי יש כאלה שחושבים שלהיות מקובל זה הדבר הכי טוב שיש, ואם אתה לא מקובל אז זה סוף העולם. אנחנו כאן כדי להראות שזה לא ככה בחיים. לא משנה מי היית בתיכון או לא, משנה מי אתה! אז תנסה להבין את מהות הפורום הזה. וגם אם עדיין לא הבנת- אז אני מצטערת. בכל מקרה תחשוב על זה לפני שאתה "סוגר" אותו.

pini430

New member
יקירתי,תגובתו מעידה כאלף עדים

שדוקא כן יש צורך בפורום כזה.. את לא צריכה להיבהל מהתגובות האלה,להיפך זה ההוכחה שאת עוסקת בתופעה מאוד רגישה שנוגעת באגו של כל אדם עצתי לך היא לא למחוק שום הודעה שכזו בדיוק ההיפך...השלב הראשון בפתרון תסביך זה על ידיי הוצאת קיטור...תני להם להוציא קיטור.. שיהיה לך בהצלחה בפורום

אין מילה יותר מתאימה מ'טימטום' למה

שאת אומרת. את סותרת את עצמך כשאת אומרת 'אנחנו לא באים נגד אף אחד', הפורום הזה צועק 'פילוג'

pini430

New member
הפילוג כבר קיים..כל מה שנשאר

זה לדון עליו בצורה תרבותית ולא להעלים את זה מהשטח.. מה כל כך כואב לך
אני מבין שהפורום הזה נגע לך בנקודה רגישה.. אבל דחילק..אל תהרוס לאנשים בגלל פאקים אישים שלך... לא טוב לך...לך..

חביבי, אין בי פאקים אישיים

זה אילו שלוקחים את הפורום הזה ברצינות - שזה כולם פה, שיש בכם פאקים אישיים. אני בחיים לא שמעתי על דבר כזה 'מקובלים' ו-'לא מקובלים'. במקום לדאוג לאינטגרציה חברתית, אתם פשוט משחקים בקקי.

רוןמ

New member
התבגרות תרבותית מתחילה מאיפשהו.

הפורום הזה מונע אותה

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifWTF?!?!?!

תסבירו לי רגע..... מה הקשר לפורום הזה?! מקובלים ולא מקובלים?! FUCK! מי אומר "מקובלים" בימינו?! זאת מילה של ילדים בכיתה ב'! מה המטרה של הפורום? לגשר בין חננות למאגניבים?! כאילו מה?!?!

Dool

New member
קודם כל תנשום

הפורום הזה הוא מקום מצויין לתמיכה להרבה אנשים וחבל שהרבה באים ומתנפלים על כולם פה. חבל שאנשים מתעצבנים בגלל שהם לא מבינים באמת על מה הפורום מדבר [השם באמת קצת מטעה]

דנוש10

New member
יו מה הבעיה שלך?

מה מפריע לך שיש פורום כזה? אתה לא משלם עליו ולא סוחב אותו על הגב שלך אז מה הבעיות שלך אם זה מפריע לך אז אל תיכנס יש אנשים שצריכים את הפורום הזה אז למה לסגור אותו?..........!!!

רוןמ

New member
במקום להתייחס לטענות הנכונות שלו

אתה מעדיף לענות תשובה שיטחית.. כל הכבוד באמת

הפורום הזה מעודד לפילוג

הפורום הזה, שלוקח את עצמו כל כך ברצינות, מעודד לפילוג וליחס מגעיל בבית הספר. זה בערך כמו שיקימו פורום זונות רוסיות. חבל על הזמן, הדעות הקדומות של האנשים כאן פשוט מגעילות לי את הצורה. ד"א, St. John, אתה מוזמן לקרוא את ההודעה שכתבתי למטה, בתגובה ל'יבלונקה' שבאה לשפוך את ליבה כאן על זה שהיא לא מקובלת ומציקים לה על זה.

דיתוּש

New member
דווקא לא.

הפורום הזה לא מעודד פילוג. הפילוג קיים. כמו שקיימת גזענות, כמו שקיימת אנטישמיות, כמו שקיימת הומופוביה, כמו שקיים כל דבר אחר. מטרת הפורום היא לא לעודד אותו. מטרת הפורום היא לתת תמיכה, לחזק ילדים שמרגישים שהם לא מקובלים, לתת להם להבין שגם אם מצבם החברתי בקאנטים לראות שהם מיוחדים כמו כל אחד אחר, לגרום להם להרגיש רצויים, לחזק ביטחון עצמי. מטרת הפורום לתת לילדים להתמודד עם דעות קדומות של ילדים אחרים שקיימות ממילא. אולי במקום ישר לבוא עם ראש בקיר, אפשר לנסות להבין? ולא לרדת, ולא לצחוק, ולא להרוס ישר.

מטרת הפורום היא לשנות את האישיות של

ה so-called 'לא מקובלים' לדפוס אישיות מגעיל וסנובי כמו שלך, ובמקום להעלים את הפילוג, להמשיך אותו ולהחרים אנשים אחרים בדיוק כמו שקיימת גזענות, כמו שקיימת אנטישמיות, כמו שקיימת הומופוביה, כמו שקיים כל דבר אחר. פורום עם שם כזה, הוא לא לתת תמיכה, כי ראיתי איך אתם נותנים 'תמיכה'. החברים בפורום הזה אטומים בבועה שלהם שכל מה שה'מקובלים' עושים זה בסדר, ומה שה'לא מקובלים' עושים, זה לא בסדר. במקום לקבל כל אחד אתם מפרידים, ואישיות שלא נראה לכם, אתם מבטלים ומחליטים שהיא צריכה להראות אחרת. דעות קדומות של ילדים, יקירתי, קורות בגלל שנותנים לפורמים כאילו לגיטימציה להמשיך להרעיל את המוחות של האינדוודיאוליים החופשיים, ולמנוע מהם תחושת ביטחון. חמדתי, ביטחון פירושו להיות בטוח במה שאתה, לא להיות שונה מאיך שאתה. לעשות פורום ל'לא מקובלים', לא יצליח. אני ראיתי את היחס של האנשים פה. אני קורא, כמו כל אחד שראיתי פה. הפורום הזה קורא להחרמה, ואם את חושבת ההיפך, אז שקוף שגם את מורעלת על הפילוג הזה. מחשבה בוגרת לא תזיק לאף אחד. בנתיים ראיתי מעט מאוד אנשים עם דעה משל עצמם שנמצאים פה. מעט מאוד.

מעודד פילוג? מעודד פילוג? סליחה?

לא לא לא, צר לי, הפורום לא מעודד פילוג. כפי שהדר כתבה, הפילוג קיים, ואנחנו, נהפוך הוא, מנסים להתמודד עם מה שיש ולנסות להבין את אלו אשר העניין מציק להם ומפריע להם. תתפלא, אבל יש כאלה. יש כאלה שהעניין מציק להם, שאכן מתייחסים אליהם 'מגעיל' כפי שכתבת בביה"ס, או בכל מקום אחר [צבא, עבודה וכו'], וזה שאתה באופן אישי לא חווית זאת מעולם, בעצמך או מסביבך, זה לא אומר שהתופעה הזו לא קיימת, כי היא כן, לצערי המאוד רב. אין כאן שום דיעות קדומות, מה שכן יש כאן זה דן ספקטרה אחד שמדבר ואומר דברים מבלי להבין את משמעותם עד הסוף, כי אם היית מואיל בטובך לקרוא את הודעת המנהל או את רוב ההודעות שיש כאן היית מבין קצת אחרת. אני בטוחה.

רק הכותרת של הפורום הזה אומרת ההפיך

זה שאתם מודעים, כביכול, לפילוג, שכביכול, קיים, זה כבר דפוק. וחבל. את הפילוג הזה, רק אנשים כמוכם ממשיכים. במקום למנוע אותו, אתם ממשיכים. ואנחנו מדברים לאנשים אטומים חברתית, נפשית, הכל. חבל. אם אתם כל כך רוצים להקים פורום שעוסק באינטגרציה, למה שלא תקראו לו פשוט 'אינטגרציה' ? כל מה שתגידו משמש נגדכם, ואתם ממשיכים לדבר את אותם דברים. בבית הספר של אחי, אורט, לא היה קיים דבר כזה בכלל - מקובלים לא מקובלים.

וגם אצלי לא קיים, אז מה?

אז בואו כולנו נחשוב על עצמנו ועל העולם הפרטי הקטן שלנו ותו לא, נשתמש במנגנון הזמינות ובמה שמוכר לנו באופן אישי ונתעלם מכל בני הנוער שסובלים מהתופעה המאיבה הזו. למה? כי אצלנו זה לא קיים. וזהו, בזאת תם הויכוח בנושא. אני רואה שלא ניתן לשכנע אותך כלל וכלל, אז הויכוח הזה לא שווה את האנרגיות או העצבים של אף אחד מאיתנו. תודה.

למעלה