בושה לתפוז!!!!! H-)

סיגר.

New member
בושה לתפוז!!!!! H-)

חברים יש בעיה... ואני מבקש להגיב...בבקשה.... מי שומר על מי...השומר עלינו או אנחנו מ-השומר???? האם זו דרך של שומר שמיצג את תפוז לדבר בצורה כזו??? או להתנהג כך??? ואם היו פונים אליו בצורה כזו איך הוא היה מגיב?? ולמי שיש תלונה בקשר לשומר סר גרגר חול יש כתובת ...ויש תלונות שהם כבר בטיפול (לדברי הנוגעים בדבר) תשאירו לי הודעה....ונשלח גם אותם את ההודעה הזו אני משאיר בכל הפורומים של תפוז כולל התמונה (יש עוד כמה) אם יהיה צורך גם את האי מייל ששלחתי ואת כל מה שקשור ושם המקרה שעברתי עם השומר ``העדין`` של תפוז וכמו שאתם רואים...לא רק אני עברתי שיחה ``עדינה`` כזו ולרוב זה נגמר בבעיטה עם באן(ללא יכולת לחזור לחדר) !!!!! למי שמעז לענות.. וזה בא אחרי שהשומר משפיל ומתגרה בקורבן שלו בצורה גסה!!!!! בושה לתפוז שומר מהסוג הזה!!!!!

סיגר.

New member
חייב או לא חייב זו השאלה!!!

זו לא הצפה...רק להראות סיגנון של שומר ( שומר...אבל על מי?)

קלרה

New member
סיגר

קיבלת את ההתנצלות של השומר המחלמה שלך צודקת אבל בוא נהיה קצת גמישים ונקבל את ההתנצלות שלו כל מה שכתבת נכון ובאמת הגיע הזמן לעשות סדר עם השומרים שלא יקחו את החוק לידיים שלהם כל הכבוד לך על האומץ שלך אוהבת אותך כי אתה פשוט ניפלא קלרה

t@gel

New member
היי סיגר

תלונתך התקבלה במערכת של תפוז. מיד עם פרסומה, היא הועברה לטיפולו של דקל ואפיר אני מבטיחה לך כי התלונה טופלה. אכן, יש כתובת, ויש מי שדואג לרווחת הגולשים. תודה על הסבת תשומת לבנו. חג שמח, תגל

iris-t

New member
אפשר לקבל פה תשובה מיידית???

אני מבקשת תשובה והסבר מידיים, מה קורה פה בכלל בצ`ט של תפוז???? זה לא מובן לי אני לא מבינה איך הצ`ט מופקר לכל עובר ושב שחשקה נפשו להתעלל בחברים בחדר יושבים פה כמעט שעה תמימה אנשים שמנסים להנות מחדר 40 פלוס וצריכים לסבול כמה פרחחים ובנוסף לכל אין אופ אין למי לקרוא אין איך לקרוא אין מי שיעזור ואחרי איזה שעה מגיע אופ בשם ``הקשוח`` ומעיף דווקא את האדם הלא נכון מה פה קורה פה????? לא אכפת לכם מהצ`טים של תפוז??????? האם אתם רוצים להרוס את האתר הזה כמו שנהרס הנטקינג???????. אני בכלל לא מבינה את זה ואני מבקשת תשובות מיידיות כמי שגולשת בקביעות בתפוז ומצפה להתייחסות סוף סוף לכל הטענות שלנו

למעלה