בושה לתפוז !!!

itzchak

New member
בושה לתפוז !!!

בשעה 5 בבוקר יום שבת חדר בשם אונס בשידור חי..... פה אני אונס כנסו זה מגניב ..... בעיקר בנות עדיף היה שם שוטר מספר 24 בלי נדר פשוט הערתי ונזרקתי מהחדר לטיפולכם !!!

תשובה לדברים שכתבת....

אני לא חלק מתפוז ולא חלק מהמשטרה בתפוז או משהו כזה אבל לדעתי לא צינזרו את הדבר הזה משום שמשטרת תפוז ובכלל תפוז עצמם לא עובדים ב5 בבוקר של יום שבת לא????אז הם לא יכולים לראות....

F00D Is G00D

New member
תראו,

בין מה שהיה כתוב לבין מה שעשו יש הבדל, אני בהחלט לא חושב שזה דבר שצריך היה להייות רשום באם זה קרב ובאם זה לא קרה, הבעיה מגיע שבעצם ואני אגלה לך סוד לא כל פוליס יכול לסגור חדרים, ולא כל פוליס (אם בכלל) יכול לשנות פרטים של החדר, עכשיו ב5 בבוקר באמת הגיוני שמחוברים שני פוליסים או אפילו אחד, וכנראה שהם לא יכולים לסגור את החדרים, על כך הוא העדיף בנתיים לנטר את החדר ובאמת במידה ויש משהוא קיצוני בשידור, להתקשר למספר נייד של מישהוא מהנהלת תפוז.... כמו כן, הפוליסים הם מתנדבים ויכולים גם הם להנות משידורי חדרים שונים

itzchak

New member
למה לא ללמוד מאתרים בחו"ל?

אני מניח שהאתר הזה מוגבל מבחינה טכנית וכח אדם אבל בחו"ל היו משעים לתקופה מוגבלת או לצמיתות אנשים שפותחים חדר פוגע או גזעני מלשוב ולהכנס לאתר או לפתוח חדר יש הרבה דוגמאות . לדוגמא www.paltalk.com רצוי ואפשר ללמוד מהם . בכל מיקרה יש מקום לשיפורים בבקרה על מה שהולך באתר 24 שעות ביממה שהרי חלה עליכם אחריות בשמירה על החוק ולא לעודד אי שמירת חוק ואונס נכלל בקטגוריה זו גם אם זה רק כותרת !!!

itzchak

New member
הבעיה לא עם השוטרים !!

מאחר שהבנתי מתשובת נציג תפוז ששוטרים מוגבלים בסגירת חדר ,ישנה בעיה יסודית לתפוז בבקרה על תוכן החדרים והכותרות מאחר וזה אתר חדש זה לא בושה ללמוד ולשפר !!!! בסופו של דבר תפוז תרצה להפיק מהאתר רווחים פננסים וזה רק יתכן כאשר האתר יהיה טוב וימשוך אנשים רציניים אשר יהיה להם כיף להיות באתר . אז שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך !!!

F00D Is G00D

New member
אציין שוב שאינני נציג תפוז!!!!

אני תונך טכני מתנדב ונחשב מומחה בפורום

itzchak

New member
התנצלות

קבל את התנצלותי הכנה אבל היגבת והגנתה על תפוז נו זה רק כותרת אבל אם תוכל להעביר את הפניה שלי לגורמים המתאימים בתפוז מאחר ואתה בענינים שם אודה לך מראש !!! בברכה יצחק

F00D Is G00D

New member
אשמח לעשות כך. כמו כן

ההנהלה עוברת פה בשעות העבודה הרגילות במשק (8:00-15:00)

ממש בושה !!!!!!

אני לא מבינה את כאן שום גבולות אבל שמים שוטרים שמקללים כי זה מוריד את הרמה מצד שני נותנים לגיטימציה לפתוח חדרים עםנושאים כאלה מזעזעים ומה שעוד יותר מזעזע שיש להם"קליינטים"

itzchak

New member
זלזול בנשים ועכשיו בכלבים !

חדר בשם : אחי בשביל אלפייה הייתי מזיין כלבה שם המשתמש oreo4

למעלה