בושה! קראתם מה אהוד ברק אמר?!!

ים ושמש

New member
בושה! קראתם מה אהוד ברק אמר?!!

הוא אמר שישראל מאבדת את עליונותה המוסרית....במילחמתה בעארפת! את זה הוא אמר לעיתון גרמני!

שמעתי והזדעזעתי כמוך

חשבתי שאדם זה התפכח, מסתבר שלא. במקום להתגייס למאבק ההסברתי ולנסות לתקן במשהו את האסון שהביא עלינו כשבתגובה לטרור רק הציע לפלשתינאים עוד ועוד (ה´ צבאות הקשיח את ליבו של ערפאת ומנע מאיתנו את האסון שהיה מתחולל אילו היו מתקבלות הצעות ברק), הוא ממשיך לחבל ולהפריע. אוי לאדם זה, שהיה אחד הלוחמים הנועזים שידע צה"ל אי-פעם, וככל שהתקדם בדרגות ובמשרות הוא הולך מדחי אל דחי.

ים ושמש

New member
נמעס כבר לשמוע על "הלוחם הנועז"! בצ

בצעירותו,בהיותו לוחם-וגם זה-יחסית לאז. היום לא נותנים עיטורים-כי המבצעים הם קשים יותר[בדוק]. ברגע שנהפך למפקד בכיר יותר ממפקד מחלקה הפשלות רדפו אחריו. בדקו פעם את כתב ידו ואמרו שהוא אינו מתאים לניהול בסדר גודל בכיר! ראינו!

אולי תשתוק

גם אני חושב שברק צריך להתבייש על מה שהוא אמר אתמול, אבל לזלזל בעברו הצבאי המפואר? אנשים פה מלכלכים חופשי על רבין, על ברק, על ביבי - כל האנשים האלה שאתם מלכלכים עליהם הם מלח הארץ ומאמיצי הלוחמים. גם אם אתם לא מסכימים עם דעותיהם ומעשיהם כיום.

ים ושמש

New member
הכבוד לעברו הרחוק לא מצדיק ולאמחפה

חוץ מזה לא מתבטאים ב-אולי תשתוק... גם שרון כבודו במקומו מונח- אז מה? נשכח לו את התנהלותו בשנים האחרונות.!? הוא הביאנו עד הלום ! בגללו ובגלל חולשתו נחלשנו מורלית ואידיאולוגת

שמאלני

New member
אני מסכים עם ברק...

אומנם ערפאת הוא תומך כעת במחבלים,אבל בכל זאת ממשלת ישראל מתנהגת אליו בצורה מחפירה. הבן אדם בן 70 ומשהו ככה מתנהגים לבן אדם מבוגר,אתם רוצים למנוע ממנו לשלוט בעם שלו,אתם רוצים לביש אותו לפני כל העולם,אז יותר טוב שתסלקו אותו מהשטלים וזהו. מה זה עוזר שסוגרים אותו בלשכה שלו בשני חדרים,זה עוצר את הטרור? הטרור נמשך,זה לא עוצר אותם מלבצע עוד ועוד פיגועים. ולכן אמר ברק את הדברים האלה,ואני מסכים איתו כל מילה. אתם הימנים אטומים למה שקורה בעולם,בנתיים שכל העולם מגנה את פעולת צה"ל בשטחים,אתם ממשיכים וכותבים פה דברים סותרים לחלוטין ממה שהעולם חושב. אני מעריך שתוך כמה ימים צה"ל יצטרך לסגת מהשטחים,משום שהלחץ העולמי מתחיל להשפיע על המנהיגים בעולם. ובעצם צה"ל עדין לא נסג זה משום שארה"ב מותירה לישראל להמשיך בלוחמה בטרור,אבל כבר אתמול שמענו מילים אחרות מבוש,הוא מתחיל לסגת מדיבוריו בקשר לזה שהוא מצדיק את פעולות צה"ל בשטחים. ואז בעצם צה"ל לא השיג כלום מהמבצע אם הכן המבצע יגמר באמצע,עדין צה"ל לא כבש את עזה ואת שכם,שבעצם שם נמצא ברגותי. אבל חבל עכשיו לעשות ספיקולציות,בוא נראה מה יקרה בימים הקרובים.

patishh

New member
הממ... זקן ורוצח???

נגיד ובא אליך זקן בן 70 ותוקף אותך בסכין, ואינו עוצר אפילו ע"י מכות חזקות... מה היית עושה? כן, בטח, בורח. אבל הזקן הזה בכושר... רץ אחריך ומשיג אותך. ומה היית עושה אז? ד"א לגבי העולם שלוחץ עלינו... זה ר-ח-ו-ק מלהיות מדוייק. ראה כתבה בדבקה, ואל תגיד שזה לא אובייקטיבי כי זה הכי אובייקטיבי. העובדות מדברות בעד עצמן...

alonpaz

New member
מי זה ברק? הוא משלנו? הוא יהודי?...

הוא תושב ישראל? אולי שיהיה איש ההסברה של ישראל או שכבר מינו אותו הפלסטינים? מישהו יכול לתת לי תשובה? אני מבולבל

מי זה אלון פז?

תתבייש לך ילד מרושע - מה ההורים שלך עוד לימדו אותך? ברק הוא יהודי משלנו ומגיבורינו שעשה טעות ואמר דברים שאסור היה לו להגיד מבחינה מוסרית - ועדיין הוא יהודי, גיבור ישראל. כל אחד מחליק לפעמים...

למעלה