בושה שפורום כזה נסגר.. כל מי שרואה את ההודעות האלה שיגיב ויראה סימן חיים!!!!
M MilkShack New member 25/6/08 #1 בושה שפורום כזה נסגר.. כל מי שרואה את ההודעות האלה שיגיב ויראה סימן חיים!!!!
T tink1984 New member 25/6/08 #3 אל תסגרו את הפורום !!! שלום חנוך הוא גאון וחובה לכבד אותו. זו הפעם הראשונה שלי בפורום הזה, אבל אני מבטיחה לבקר פה הרבה אם רק תאפשרו לי (זאת אומרת אם הפורום לא ייסגר). אחרי הכל הוא האמן הישראלי האהוב עליי ביותר.....
אל תסגרו את הפורום !!! שלום חנוך הוא גאון וחובה לכבד אותו. זו הפעם הראשונה שלי בפורום הזה, אבל אני מבטיחה לבקר פה הרבה אם רק תאפשרו לי (זאת אומרת אם הפורום לא ייסגר). אחרי הכל הוא האמן הישראלי האהוב עליי ביותר.....
L linor417 New member 25/6/08 #4 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שלום חנוך הוא אחד מאבני הדרך המשמעותיות ביותר במוזיקה הישראלית. הקהל חייב להפסיק לשתוק!
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שלום חנוך הוא אחד מאבני הדרך המשמעותיות ביותר במוזיקה הישראלית. הקהל חייב להפסיק לשתוק!
נ נעם בלה בלה New member 25/6/08 #5 הנני כאן אסור לתת לו להיסגר... בסך הכל, נחנו מדברים פה על שלום חנוך!
M movie man New member 25/6/08 #6 בנתיים צריך לעבור בין הפורומים עם זיקה לרוק ולמוסיקה ישראלית ולהפיץ את הבשורה שפורום שלום חנוך כאן כדי להשאר ולהזמין חברים חדשים.
בנתיים צריך לעבור בין הפורומים עם זיקה לרוק ולמוסיקה ישראלית ולהפיץ את הבשורה שפורום שלום חנוך כאן כדי להשאר ולהזמין חברים חדשים.