בושה...

י ע ל 2

New member
בושה...

תסלחו לי אבל זה ממש ביזיון שאין פה אף אחד מהנהגת צפון חוץ ממני.. טוב אבל זאת ההנהגה שלנו!!!

נו באמת.....

תגידי יעלוש, חשבת על כך שיש פה אנשים כאלה, רק שהשאלה שלך קצת בלונדינית לטעמי (מקווה שאת לא). אני מהנהגת צפון, שבט דקל נצרת עילית (ליד עפולה) ואני גאה בכך... יש פה, רק שהם לא מדברים הרבה. מקווה שלא תצבעי לבלונד בקרוב... חזק ואמץ- שירי

י ע ל 2

New member
אל תדאגי...

אני שטנית ולא אני לא בלונדינית ואני לא מתכוונת להפוך לבלונדינית.. שבט דקל זה לא מגדל העמק? נצרת עילית זה אירוס... באיזה כיתה את?

ממש לא...דקל רק בנצרת עילית!

טוב לדעת שאת לא בלונדינית, אבל בכל אופן, אל תדחי על הסף את הצביעה.... שבט דקל זה בנצרת עילית, יותר נכון בשכונת הר יונה... שבא איריס (ולא אירוס) זה גם בנצרת עילית, יש לנו שני שבטים... ודרך אגב שבט דקל שווה הרבה יותר- כל שבט איריס סנובים! אני בכיתה ט´- חמשושית (עושה קורס הדרכה בגאווה רבה) ומקווה להיות אחלה של מדריכה! איזה כיתה את? ודרך אגב, את באה לטיול לכרמל? ואיזה שבט את בכלל?

י ע ל 2

New member
אני...

משבט עופר כפר ורדים ואני מנחשת שאם השבט שלך הוא כמו איריס אז עכשיו תשנאי אותי... ואני שישיסטית לא הכי גאה אבל שישיסטית.. ואני לא מדריכה אני מחסנאית.. וזה אני מחסנאית גה.. טוב עכשיו נזכרתי שכפר יונה זה שבטהדקל.. איזה טיול כרמל? אני לא קורסניקית... אני כיתה י כמו שהבנת.. ושיהיה לך בהצלחה בהדרכה - אני מקווה שאת יודעת למה שאת נכנסת... את יוצאת לצפונבורי?

ליעל...שישיסטית לא גאה במיוחד

בינתיים, אין לי מושג אם אני יוצאת לצפונבורי, אבל עדיין אל תחשבי שאני שונאת את כל כפר ורדים- 69% שם סנובים... והשאר פשוט לא מעניינים... "אני סנובית ועשירה, אני מכפר ורדים כאילו דהההה".....מוכר??? אני מכירה הרבה משבט איריס ששונאים אותכם, אבל עדיין- אני לא שופטת לפני מוניטין אלא לפי בנאדם.. אז הבנתי שאת מחסנאית- סבבה של תפקיד... אני מהר יונה ולא כפר יונה...זה שכונה בנצרת עילית.. לא משנה... אז יש לך כמה עצות בשבילי בקשר להדרכה?

למעלה