בושה

בושה

שלום לכולם אני עוקב אחרי הפורם הזה כבר הרבה זמן כי טרקטורונים זה התחביב שלי . אף פעם לא הגבתי או רשמתי הודעות מיכוון שלא היכרתי את הנפשות הפועלות ולמען האמת לא כל כך מעניין אותי המלחמות הפנימיות בין שני החברות של פולריס וCAN AM אז אפילו לא הבעתי את דעתי בנושא כשחיים ועוד מישהוא ירדו על הילד הזה מבינימינה . אבל כשאיזה אחד ההחבורה שלכם כתב בצורה כו מתנשאת ויהירה זה הגדיש אצלי את השאה להתנשות על מי על ילד בן 20 ? ועל מה ?מה הוא כבר אמר ?לקבל את דעתו של האחר גם אם היא לא תואמת לשלך זו חוכמה ולא נחיתות כבוד . גם אם לא מקובלת עליך ואינך מסכים לה יש עדיין מרחק עצום בין קבלתה לביזויה .מטלפון שעשיתי בברנזה לגבי מי זה הילד אז הסתבר לי שלמרות שהוא לא הזכיר זאת אביו אחד מקבלני הבניין הגדולים באיזור חדרה וצפונה והם בעלי כ5 אם לא יותר של אולמות שמחות בבינימינה ופרדס חנה . אז באמת גועל נפש להילחם ולהקניט אותו שיעבוד בניקוי המוסך בטריפ וכו . לא לרמה ולא לעניין וגם אם הוא היה ממשפחה מעוטת יכולת עדיין זה מגעיל להתנשות עליו או על כל אחד אחר . הכי הרגיז אותי " בבריכות השחיה הפרטיות שלנו " נו באמת זה עושה אותך" מיוחד" ? וגם מצאתם ילד אז מוכרים לו סיפור ששמו של חיים נכנס בטעות לכתבה ? נו באמת לא לרמתכם ולגילכם תתבגרו ותפסיקו עם השטויות של הכי גדולים הכי עשרים וכו לא יפה !

ATV GIRL

New member
אין לי מה להגיד אלא...

להסכים איתך. כולם התנהגו כמו חבורה של ילדים קטנים. בנוגע לוויכוחים בין פולריס לCAN AM, זה מובן ולגיטימי, אבל אני ממש לא חושבת שצריך לדבר ככה לאף אחד מחברי הפורום. חבל שככה זה נגמר, אבל אני באמת מנסה למנוע מדברים כאלה לקרות ולצערי לא תמיד מצליחה. חבל.

kachlon haim

New member
תגובה

שמע ידידי , אני לא מגיב יותר לא לך ולא ל ATV BOY / איך שמי הגיע להודעה בנזימה זה לא עניין שלך ואין בכוונתי להסביר גם את זה . מה שכן , אני לא משתמש בשמות בדויים לכתוב תגובות , זהו שמי וכתובתי ידועה לכל . אל תכפישו את שמי ואל תשתמשו בו בכל פורום שהוא , המשיכו לשלום בדרך בה תרצו .

ATV GIRL

New member
אין צורך להכפיש את שמו של אף אחד מחברי הפורום

לכל אחד יש דעה שמותר ומומלץ שיגיד אותה, גם אם מדי פעם זה יוצר ויכוחים וחילוקי דעות. אבל בהחלט לא צריך להכפיש אף אחד, בטח ובטח אם מדובר בשמועה. תנסו לזכור למה כולנו כאן- אנחנו אוהבים טרקטורונים. אני חושבת שיש מספיק דברים חשובים יותר לכעוס עליהם ומספיק אנשים להתעצבן עליהם וכשאתם באים לפורום תנסו להרגע ולהיות סבלניים גם אם אתם לא מסכימים אחד עם השני. לי נמאס להיות "המגשרת" של הפורום הזה, לא בשביל זה הקמנו אותו. מעכשיו תכנסו לפורום רק אם אתם רוצים לדבר לעניין, לשאול שאלות, להביע דעה וכו', נמאס כבר מכל המאבקי כוח האלה. בתקווה שתפנימו, ליאור.

למעלה