בושה!!!

romens

New member
בושה!!!

בושה שהז'קו הזה זכה.... לא הולך לצבא ואחר אומר שהמדינה זונה.... אני אומר לכם הנוער של היום זה זבל! =] אבל באמת בושה שהוא זכה.... צריכים לארגן קבוצת אנשים ושהוא עולה על הבמה בכוכב נולד 5 צועקים בוז!

glitter8

New member
אני מוכנה...

לבוא לכוכב נולד5 ולצעוק זאקו תעשה לי קוקו...חח ורונן יקירי, כמי ששירתה בצבא, בשכם , גם אני אומרת שמדינה ששולחת חיילים להילחם בלי אוכל ובלי שכפ"צים...היא די זו...ה... ומושיבה מליון איש במקלטים בלי מזגן, טלפון, אוכל...

alti26

New member
תעזבו שטויות

השנה מתארגנת הסעה למופע ?!? תראו את התאריך ממש סיגליות

YulaShpil

New member
"סיגליות" זה חודש אחרי...

"
מי ב-9 בכל נובמבר..."

handlessman

New member
מאיפה אתה יודע את זה???

אה בעצם נראה לי ששמעתי שחושפים כל מיני דברים רעים על ג'קו, לא שמעתי בדיוק מה, אבל מה שכן זה שמהשנייה שהוא זכה הפפראצי התחילו לחפור כדי למצוא בו פאקים, מה זה לחפור, לקדוח...

YulaShpil

New member
הוא אמר את זה באחד

הראיונות שעשו איתו, אחרי הזכיה. משום מה כל הלכלוך הזה עליו יצא רק אחרי שהוא זכה... אם אתם שואלים אותי, זו ממש בושה להפקת התוכנית "כוכב נולד" לקדם ביודעין אדם כזה, מתוך ידיעה ברורה שהוא ייהפך לאליל נוער, ומושא לחיקוי לילדים ובני נוער רבים.

handlessman

New member
בדיוק קראתי את הכתבה ב-7 לילות...

אני לא מבין, אם הוא הרי רוצה להצליח, אז למה הוא מספר את כל הדברים האלה?????

YulaShpil

New member
כי הוא רואה אמנים אחרים* שהשתמטו

והצליחו, אז הוא חושב, ובצדק לצערנו, שיחליקו לו את זה... לצערנו ניתנת במה לכל אחד, ללא שום הבדלים או מגבלות, והכל במסגרת שמירת חוק חופש הביטוי הקדוש... *אמנים אחרים שהשתמטו: לא חסר: אביב גפן, מאיה בוסקילה, יעל בר זוהר (יסלחו לי כולם, אבל אני לא מחשיבה שירות ככמה חודשים מסכנים בסרטיית חיל האוויר, שגם משם היא עפה די מהר...), בר רפאלי. ועוד יד הסלבס נטויה...

glitter8

New member
ז'אקו אייזנברג../images/Emo45.gif

הרשו לי לחלוק עליכם אכן שמירת חופש הביטוי...שבזכותו אפשר להגיד " השירים המשחקים הזיונים...על הכל ויתרתי.." .ממש חינוכי.... אז אביב גפן לא שירת בצבא...יש לו פטור מסיבות רפואיות ואת זה כולם יודעים, יש לו כמה פלטינות בגב, אלפי חיילים באים להופעותיו ונהנים!! וזוהי תרומתו יש כאלה שלא אוהבים להרוג במהלך השרות, מה לעשות...אני יכולה לספר לכם שיצאתי עם מישהו שבמילואים האחרונים שלו חיסל 4 מבני העם השני, ולא חשוב באילו נסיבות...לא נתתי לו להניח עלי את ידיו המגואלות בדם. 'צטערת... וזה שז'אקו אומר על המדינה הזו את מה שלצערי אמת, והיה צריך להגיד, כמה עצוב, כבר מזמן, אפשר להרוג את השליח, אבל הוא לא היחיד שחושב ככה. אנחנו מדינה שמנהיגיה מואשמים חדשות לבקרים על הטרדה מינית, על מעילות בכספים, מדינה שלא מגינה על אזרחיה מדינה ששבועיים לאחר תחילת הלימודים בצפון (ואני עדה) לא שלחה אפילו פסיכולוג אחד לכיתה בבית ספר לראות מי סובל מפוסט טראומה....והיד עוד נטויה... אז נכון שהרוקר הקטן יכל לחכות קצת עם ההשתלחויות שלו, ועדיף שיתרכז במוזיקה שלו, אבל לא צריך לרצוח גם אותו, הוא כולה ילדון בן 26 שעוד לא מבין מה המשמעות של להיות מפורסם. (וחתיך
)

handlessman

New member
אה לגבי ההשתמטות דווקא לא שמעתי...

לא קראתי עד הסוף כנראה... קראתי שהוא עשה סרט פורנו ביתי משהו ועוד כמה שאני לא זוכר עכשיו...

למעלה