בושה!

• פותח הנושא um2
  • פורסם בתאריך

um2

New member
מה קרה לנו?

איך ככה המדינה הדרדרה תחת שלטון שלנו? תשובה:אריק שרון אינו איש ימין אמיתי הוא לא רווזיוניסט אלא אופורטוניסט הוא שיקר לבגין שמיר ונתניהו וכעת מנהל פרס את המדיניות של המדינה

chisi

New member
אז מה יהיה איתם?????

כל יום הורגים אותנו...טובחים בנו... וכולם יודעים מה עלינו לעשות...אבל אף-אחד לא עושה דבר...:( כי אולי לאף-אחד אין פיתרון בואו נעשה סקר קטן מי בעד מלחמה עד הסוף נגדם ומי בעד לשבת איתם? מחכה לתשובות... ניתן בכלל לנהל משא ומתן איתם...? תנו לי את דעתכם בבקשה...

krembo

New member
../images/Emo104.gif פרטים לגבי ההפגנה הגדולה../images/Emo104.gif

באתר הבא תמצאו את כל הפרטים לגבי ההפגנה הגדולה שמתוכננת ליום שני הבא בכיכר רבין בתל אביב, הפגנה שבה נצעק לראש הממשלה שיעשה מעשה ויוציא אותנו מתוך מעגל הדמים הנורא שאנו חיים בו יום-יום! אנא היכנסו לאתר ועיזרו להפיץ את כתובתו כמה שיותר - בפורומים, בדואר אלקטרוני, באייסיקיו ועוד ועוד. http://www.yesha.org.il/lemotet.htm נ.ב. הפרטים של ההפגנה פורסמו רק בפורומים הרלוונטים

Charlie

New member
אם זה לא היה ראש הממשלה שלנו

ואם זו לא היתה מדינתנו היינו צוחקים....

barBQ

New member
צו קריאה!! מצב חירום!!../images/Emo70.gif

אני יודע שיש בפורום הזה הרבה מאוד חברי ליכוד מקושרים. אני מתכוון לכך שלרבים מחברי הפורום יש גישה ישירה ללשכות שרי הליכוד- בין אם זה בטלפון ישירות לשר, ובין אם המדובר בגישה לאחד מעוזריו הקרובים והמקורבים של השר. למי שיש גישה כזו, הריני קורא ומבקש לעשות מעשה ולפנות אל נבחרינו ולומר להם בלשון שאיננה משתמעת לשתי פנים: עשו מעשה, צאו מן הממשלה. אין לחץ גדול מזה על ראש הממשלה לעשות משהו ממה שהבטיח לבוחריו. לא יתכן שהכל בוער מסביבנו, הבטחות לבוחר נרמסות עד דק, אנשים מתפוצצים השכם והערב ברחובות, וראש הממשלה חי בעולם משלו. אני חייב לציין, שאני מתפלא שאנשים שהערכתי עד לאחרונה כמו עוזי לנדאו, לימור לבנת, צחי הנגבי, סילבן שלום, דני נווה- ממשיכים לחמם את כיסאותיהם. עליכם להבהיר להם הבהר היטב: אם לא יעשו כן, בקרוב מאוד, לא רק שיאבדו את כורסת השר, אלא עוד יתגעגעו לכסא הח"כ תודה לכולם

Ergil

New member
לא השלטון אשם

מחבל התפוצץ אי שם ברחוב. מי אשם? הממשלה. חשבתי שלוגיקה כזו שייכת בלעדית לשמאל. מי שאשם הוא עראפת.

תביא איתך אנשים מהנוער

נצלם ונשלח ללשכת רוה"מ. כשהם יבינו שחלקים הולכים וגדולים במפלגה כבר לא איתם, הם יתחילו לפעול נגד הטרור בנחישות גדולה פי כמה. ואז- אני מתחייב לתת לשרון תמיכה אדירה בכל מקום ובמלוא הכח.

יבואו אלו שהודעתי להם.

אבל אל תמהר לחבר את ההפגנה הזו לחתרנות נגד ראש הממשלה
אני פשוט מאמין שלחץ מימין רק יעשה לו טוב.

חתרנות? חס וחלילה.

מי שרוצה ללמוד מהי חתרנות מוזמן לפנות לאתר ליכוד1 ולקרוא על ימי שלישית החישוקאים (דוד לוי, יצחק מודעי ז"ל ו... מי זה היה עוד? שכתחי את שמו..) וקרב המקרופונים במרכז הליכוד ("מי בעד חיסול הטרור?"). זו היתה חתרנות לשמה, שכולנו מתנגדים לה. אנחנו לא נחתור נגד ראש הממשלה, אלא נבהיר לו שאם יפעל נגד הטרור מובטח לו שישאר ראש הממשלה ארבע שנים נוספות. אני בטוח שזה ישכנע אותו.

תשובות והבהרה

1. לגבי השאלה- בעד מלחמה עד הסוף, מו"מ ינוהל רק אחרי שתושג הכרעה צבאית מוחצת, ורצוי עם הנהגה אחרת (במסגרת המלחמה יש לחסל את רב ההנהגה הנוכחית, וכך תדע ההנהגה החלופית מה יקרה לה במידה שתלך בדרכי קודמתה). 2. הבהרה לגבי התכתבותנו הקודמת- בסכ"ה התכוונתי להסביר לך שאני הרבה יותר קרוב אליך מבחינת מעמדי הסוציו-אקונומי ותחביבי מאשר לאליטה כלשהי. במידה שתביע נכונות, אני אפנה אליך באי סי קיו ואוכל להוכיח לך את זה ביתר קלות.

um2

New member
מי אשם

אשם מי שנותן לערבים להסתובב חופשי וזוהי הממשלה שכובלת את ידי הצבא

מעצמנו נדרוש

"מעצמנו נדרוש" אמר פעם משה דיין, הרש"פ וארגוני המחבלים מפעילים את הטרור, אבל ממשלת ישראל אחראית לבטחון אזרחיה, לא ערפאת.

maniac

New member
לא מחייב

ממשלת ישראל אחראית לבטחון אזרחיה, אבל ערפאת אחראי למעשי אנשיו..ואם כל הכבוד קל יותר ליצור טרור מלמגר אותו. אם לא היה טרור - לא הייתה לישראל בעיה לדאוג לבטחון אזרחי - ומכאן הכל מתחיל.

Roobie

New member
חחח ארגיל.. תעשה לי טובה..

לוגיקה ששייכת לשמאל? לא לא לא ידידי, לך ולחבריך מהמפלגה הפאשיסטית יש טאבו על הלוגיקה הזאת. שכחת שהכל באשמת השמאלנים?

Mr.Z

New member
בושה!

20 יהודים נהרגו בפחות מ-24 שעות, ואני שואל עד מתי? מתי ראש ממשלתנו יבין שהפצצות של בניינים ריקים לא תורמות דבר וחצי דבר לבטחון תושבי ישראל?? מתי ראש ממשלתנו יבין שאת משטר הטרור(רש"פ) צריך להעיף מפה כמו שהאמריקאים העיפו את משטר הטרור(טאליבן) באפגניסטן? חבל שראש ממשלתנו אומר שהוא לא יגרר ל"עצות אחיתופל" שיובילו למלחמה, כשאנו במלחמה כבר יותר משנה וחצי, מלחמת טרור נוראית שלקחה מאיתנו כבר למעלה מ-300 קורבנות. חבל שראש ממשלה שהבטיח שלום ובטחון עסוק בלשרוד פוליטית ולהתקיים מרגע לרגע. אני מצטער להגיד אבל אני רואה חדשות, רואה ולא מאמין! כל כך הרבה אנשים נרצחים יום אחרי יום לילה אחרי לילה והממשלה ממשיכה באותה דרך מטומטמת של הפצצת בניינים ריקים ומדי פעם כניסה לאיזה כפר ערבי כזה או אחר. בחרנו מנהיג לא בשביל שיקיים מפגשים וכנסים פוליטיים כל שני וחמישי, בחרנו מנהיג בשביל שיקבל החלטות אמיצות גם במחיר כסאו כמו שעשה אהוד ברק. ושלא תגידו שאין אלטרנטיבה ושנגזר עלינו לחיות עם הטרור היום יומי הזה כי חיים כאלה הם אינם חיים, ואני מצפה משרון שישנה את דרכו הסהרורית ויחליט שנלחמים בטרור מלחמת חורמה ושמעיפים את משטר הטרור מפה! יוני, נוער ליכוד כפ"ס.

barBQ

New member
אין מה להוסיף. דברים כדורבנות!!!../images/Emo127.gif

לכולם-הבהרה לגבי הודעותו של אורון9

את ההודעה ראיתי בשעה 19:18 דקות, והיא נמחקה מיד. אני אודה לך ולכולם אם תמשיכו להפנות את תשומת ליבי בכל פעם שזה קורה. ניתן לשלוח לי אי-מייל כשזה קורה- אני מקבל בד"כ חיווי לסלולרי, אנא כתבו בנושא: delete message וכך אדע שאני צריך להיכנס לפורום (אני כמובן לא יכול להיות מחובר 24 שעות). לגבי מה שכתבת- דברים כדורבנות. הבעיה שלכם, בתור נוער ליכוד היא, שרבים מכם הולכים בעיניים עצומות אחרי ראש הממשלה, מכיוון שהם מושפעים נואשות מכל מיני אנשים במפלגה. אני מציע לכם בשלב ראשון לנטוש את הפורום של האתר הרשמי של המפלגה ולעבור לכאן דרך קבע. זאת תהיה מחאה ראויה כנגד מדיניות המפלגה בימים אלה בתחום הבטחוני. כשהמדיניות תשתנה- אפשר תמיד לחזור. מכיוון שאני מקפיד להיות ישר וכן, אני חייב לציין שמעבר כזה ישרת גם את האינטרסים שלי.

למעלה