בושה

NaTaLiA 0

New member
בושה

בתור אחת שלא מרבה לכתוב כאן אני חייבת לומר שזו פשוט בושה מה שהלך בפרק היום על לוקרסיה-התרנגולת. ממש התעללות!! אני לא רוצה לדעת מה עבר עלייה בזמן הצילומים! כאמור,בושה!! *נטליה*

NaTaLiA 0

New member
מצחיק?

אולי גם יראו איך כורתים לה ת´ראש ושותים לה דם מהצוואר רק בשביל שתצחקי!!!!!!!!!! התעללות לשמה.

Rotem Lisa

New member
../images/Emo10.gif

את חושבת שאני אצחק מזה ?! שאני לא סובלת דם, ולא סובלת מה שעושים לחיות ?! כאילו, אסור לי להגיד שזה מצחיק ? זה הצחיק אותי כשאלסה רדפה אחרייה והתרנגולת עשתה בעיות. וואי, תרצחי אותי!! ארר..

NaTaLiA 0

New member
איייי,מותק,

תשמעי אין לי כוונות לרצוח אותך פשוט הבהרתי את הנקודה שלי. מבחינתי עצוב שצוחקים מכאלה דברים. והקטע של ה- "אאאאאארררר" בהחלט, שהיה מיותר. הייתי ממליצה לך לראות את סרטי צעקה או לחילופין "נערה בהפרעה" אני משוכנעת ש-ל-א- תפסיקי לצחוק, הרי, דברים כאלה נורא משעשעים אותך נכון?!

Rotem Lisa

New member
אוף..

דיי טוב !? ואין לי שום כוונה לריב אתך!! אמרתי שזה הצחיק אותי שהיא רדפה אחריה. תאמיני לי כשהיא עמדה ל.. עם הסכין, ממש נגעלתי, והתחננתי שמישהו יעצור בעדה. בכלל, כשטלי שמה עלייה את הסיכות, ושפרננדה "חנקה אותה".. לא רציתי גם, זה גם הגעיל אותי. אבל משו אחד הצחיק אותי! מה הבעיה בזה ? למה.. ? אוףףףףף!!!!!

the crasher

New member
כן, באמת...

באמת זה היה מצחיק איך שלוקרסיה הפילה את כל הרהיטים בבית ואיך שאלסה נפלה... נטע

G@T

New member
אני נאלצת להסכים.....!!!!../images/Emo11.gif

זה ממש לא היה בסדר....שמו עליה שקית אפילו וסל כביסה ... מסכנה!! לפעמים וזו לא הפעם הראשונה יש קטעים בקטנטנות שמתמשים בבע"ח וזה אמור להצחיק.......................אבל מסכנים החיות מה הם עשו?? טוב אני מדברת לעצמי זה ממש לא ישנה רק נקווה שלא יהיו עוד סצינות כאלה אולי אחרי שזה שודר אמרו להם משהו בארגנטינה...מי יודע יאללה ביי!

Rotem Lisa

New member
זה ל-א הצחיק אותי

כששמו עלייה את השקית, את הסיכות, כשחנקו אותה, וכ´ו. הצחיק אותי כשהיא בילגנה את הבית, ואלסה רדפה אחריה וניסתה לתפוס אותה!! למה אתם כ"כ מתעצבנים עליי ?
מה אני אשמה ? אוף!!
תכף תגידו שאני תינוקת.. אבל זה לא נעים!! ואני לא אשמה במה שעשו לה.. ותעשו לי טובה, אל תגיבו.. בבקשה!!

רותיקה

New member
וואהיי נשבעת לך נטליה גם אני חשבתי

על זה!!! במהלך צפייתי בסדרה גם אני חשבתי על כמה שהתרנגולת מסכנה!!! אני איתך בקטע הזה!!! אני שונאת שעושים כל שימוש בבע"ח!!!

הווודדד

New member
לוקרסיה../images/Emo118.gif

למרות שזה לא נשמע הגיוני לדעתי חזרו על הסצנה הזו הרבה פעמים ואילפו את התרנגולת המסכנה, דרך- אגב השחקנית שמשחקת את אלסה משחקת פשוט נורא!

השחקנית שמשחקת את אלסה משחקת גם ב..

השחקנית שמשחקת את אלסה משחקת בירח פראי בויוה פלטינה והפעם בשיער בלונדיני בהתחלה לא זיהיתי אותה אבל אחרי זה הבנתי שזאת היא, ושוב היא משחקת לצד השחקנית שמגלמת את פיה

NaTaLiA 0

New member
זה בהחלט לט היה אילוף

פשוט הבהמה ההיא-אלסה קפצה עלייה כמו חזירה והתרנגולת מן הסתם נבהלה. שמצלמים סידרה ובכלל תוכניות טלווזיה משתדלים שזה יהיה בטייק אחד ואני לא בטוחה שהם יבזבזו כל כך הרבה טייקים על קטע עם תרנגלות מסכנה ואומללה.

למעלה