בושידו..

בושידו..

שלום, אני מתעניין זמן מה בבושידו - דרך החיים של הסמוראים, והגעתי לפורום שלכם, קראתי קצת על דרך הלוחמים וזה נראה לי דומה מאוד לבושידו, אתם גם מתבססים על אותן אמונות כמו בבושידו. בכל אופן, אמשיך לחקור את דרך הלוחמים... והנה משהו מהבושידו שאימצתי לעצמי: ארבעת הנדרים של הסמוראי (בתרגום חופשי ביותר): 1. אל תפגר בלימודייך 2. היה שימושי לאלוהייך 3. כבד את הורייך 4. עורר חמלה והיה שימושי לאנשים אחרים. לפי הבושידו על הסמוראי לשנן את ארבעת הנדרים האלה בתחילת ובסוף כל יום. יש בבושידו את כל הרעיון של שירות אדון - שלפי אמונתי האדון שלי זה אלוהים.

nivinivini

New member
איזה קטע מוזר. אני בטוח ששאלו בדיוק

אותה שאלה לפני איזה שנה. אבל בדיוק אותו דבר. יא אללה. או שקופץ לי התקליט. בכל אופן, לפי איך שאתה מציג את הבושידו, אז אין שום קשר לדרך הלוחמים על פי סעיף 2Aר4 במשנתו של הדון. אז ככה, אמונות לא קיים בלקסיקון, גם לא נדרים. להיפך, מנסים פה להיפטר מכל מני נדרים אשלייתיים. 1. אל תפגר בלימודייך. ביחס למה ולמי? 2. היה שימושי לאלוהייך. לא רוצה. שילך קיבינימט. 3. כבד את הורייך. פסדר, למה לא? ומה עם השכנה ממול, והכלב שלה? 4. עורר חמלה והיה שימושי לאנשים אחרים. עורר חמלה אני מסכים בתור צורה של אסטראטגייה לצייד. היה שימושי לאנשים אחרים? אני שואל? באיזו צורה אתה מתכוון. שאני אתפשט אולי? 5. לשנן פעמיים ביום בוקר וערב. אללה היסטור. לא מספיק לקבל את זה פעם אחת ולחיות ככה אם בא לך. 6. שירות האדון. שוב אני שואל. להתפשט ולהתכופף? עכשיו? 7. אני מרגיש שנפלתי למלכודת של יוקש מצוי. (אבל זה בסדר, אני מחכה בסבלנות בתוך המלכודת ואורב לצייד שלי). שימי שימי יו שימי יו שימי יה.

nivinivini

New member
אוי ואבוי, נוליה, אתה בוטא ורשע

מרושע. האו האו האו...

נ ו ל י ה

New member
במקרה שלא שמת לב, אז קבל את זה..

שם : אורי משפחה : גיל : 24 מין : זכר עיסוק : מגדל חזדרפות <------- (מה זה הדבר הזה?) מצב משפחתי: רווק גר ב: השפלה נרשמתי לתפוז ב: ספטמבר 2002

nivinivini

New member
נראה לי לא חפרת מספיק, ואני יכול

להבין למה. זה ממש לא אנושי. אבל קבל את זה. די אני אני מפחד. זה גדול עליי. אמאאאאלההההההה. הו דה פאאאא איז >>> אורי אומנותי <<<. יא אלהוים.

תודה על התגובות

אני באמת ובתמים רוצה ללמוד על דרך הלוחמים שלכם אבל כנראה שאתם לא אוהבים לשתף אנשים אחרים, אני מקווה שאתה מה שנקרא טרול, אם לא אז חבל מאוד.

תתעודד

הכל זה חלק מהדרך, אל תשבר כל כך מהר. לא מתאים לסמוראי! אם זאת הדרך שלך, שיהיה לך בכיף. זאת הדרך שלי, לדוגמא.

נ ו ל י ה

New member
רציתי להגיד בזה...

שהתקבלת בחום ובאהבה לאגודת הכלבים הטיפשים. (יושבי ראש האגודה: נוליה וניביניב)

nivinivini

New member
אוהבים אוהבים ../images/Emo23.gif

ווי לוב יו כלב טיפש. אבל סתם, אם בא לך, רק אם בא לך, נסה להסביר שוב את 4 העקרונות האלה כי לא ממש הבנתי אותם.

nivinivini

New member
בטח שאני טרול. אבל הם נותנים לי

מדי פעם להוציא מילה, לא ממש מבין אותם.

למעלה