בושם וויט מאסק של בודי שופ ושפתון אדום

בקי30

New member
בושם וויט מאסק של בודי שופ ושפתון אדום

שתי שאלות: 1. איפה ניתן להשיג בארץ את הווייט מאסק של בודי שופ (בודי שופ שקיים בארה"ב לא הרשת סבונים שבארץ..) 2. מיהי יודעת איזה מספר או שם האודם האדום ששמה עדן הראל - של מאק? תודה על התשובות

אגם גם

New member
לגבי 1 -

כפי שכתבה טוקית - אי אפשר להשיג בארץ. גם אני מכורה לבושם הזה. כדי להשיג אותו את יכולה לעשות אחד מהשניים - 1. להזמין מאי ביי. זה מה שאני עושה לרוב (או מביאה מהביקורים בלונדון) 2. לקנות ממני. בפעם האחרונה שהייתי בלונדון הבאתי קצת יותר מידי מהבושם הזה
וכרגע אני תקועה עם מלאי די רציני, ואני לא אוהבת להחזיק יותר מידי ממנו - דואגת שיתיישן לי. אז יש לי כרגע 3 בקבוקונים מוקטנים של הבושם, או דה טואלט, 9 מ"ל האחד. מוכנה למכור לך במחיר ששילמתי עבורם.

אגם גם

New member
הכחול סינוור אותי ../images/Emo6.gif

כפי שכתבה I was hoping, התכוונתי..

יש את הגרסה המקומית

זו שיש בבודי שופים בארץ. היא די דומה. אם את רוצה את המקור, אין פה. ולדעתי, קחי תמונה של עדן הראל עם השפתון הנ"ל ולכי איתה למאק, אני בטוחה ששם יוכלו לעזור לך לאתר את הגוון.

limory4

New member
לאגם גם

היי, אני לא מצליחה לשלוח לך מסר ואני נעוניינת לרכוש ממך את המאסק אויל , אנא צרי קשר

limory4

New member
כן הוא שונה

בארץ הוא על בסיס שמן ובחול על בסיס אלכוהול וחוץ מזה אין קשר בין הבודי שופ בארץ ובחול

ר V י ט ל

New member
שונה לגמרי

ולדעתי האישית הבושם של הבודי שופ שלנו הרבה יותר טוב. בביקור האחרון שלי בחו"ל נכנסתי במיוחד לחנות בשביל להריח אותו והוא היה..
לא משהו בכלל.

למעלה