בוש לא עוצר באדום"(לנפט+עסקת דובאי)

שירלי2ב

New member
בוש לא עוצר באדום"(לנפט+עסקת דובאי)

40 הקילומטרים של בוש / "בוש לא עוצר באדום" (בשביל נפט + עסקת דובאי) כשם ששרון הבטיח לבגין 40 ק"מ , כך הבטיח בוש "40 ק"מ לעם האמריקאי" –דהיינו , "נשק להשמדה המונית בעירק". הלוואי שלגבי שרון , מה שאני פותחת כאן בדיון בפורום- , שאני אוהבת ומעריכה מה שהוא עשה למען עם ישראל בדברים אחרים הייתי אני הרעה בכל הסיפור (או גם לגבי בוש), אבל מצטערת חברים, לא אני בעלת תיאוריית הקונספירציה, היושבת וקוססת את ציפורניי המלוכלכות, אלא זאת המציאות. לא פלא ששני אלה הסתדרו, כמו האמרה המפורסמת בעברית : "אמור לי מי חברייך ואומר לך מי אתה" כל מי שמאמין אחרת , המציאות תטפח על פניו. יום טוב, ותחשבו על זה לפני שאתם הולכים לישון. ואם לא הבנתם את הפואנטה של הכותרת: בוש לא עוצר באדום ההקבלה בין שרון ובוש בנושא מלחמת לבנון ועיראק רק ששיניתי את הכותרת כמו שכתבו את הספר על שרון "שרון לא עוצר באדום" על מלחמת לבנון כך עשיתי פרארפרזה על "בוש לא עוצר באדום" וכולי. ומה מדאיג לגבי ישראל? הוא לא מוכן לשמוע ביקורת לגבי המלחמה. לא שאני נגד או בעד. אבל הוא מוכן לשרוף סוכנת סי איי איי של המדינה של עצמו! בכדי לסתום לבעלה את הפה שהוא עיתונאי שרוצה להעביר ביקורת כדי להשתיק אותו על ביקורת עיתונאית על מלחמה שהוא פתח במדינה דמוקרטית, סה"כ טור עיתונאי עם ביקורת עיתונאית! הוא מכון לשרוף את חייה! אתם מתארים לכם ראש ממשל הישראלי שישרוף מישהו מכוחות הביטחון הישראלים או ממסדות הבטחון כדי להשתיק אות? יסכן את חייו בגלל אינטרסים עסקיים? הרי שלא רק שהוא יעוף מכסא ראש הממשלה, הוא יעוף מהמדינה. אם הנשיא בוש עשה כזה דבר לסכונת שעבדה למדינה שלו עצמו! על אחת כמה וכמה הוא יעשה זאת בלי להסס לשניה לשותפה שלו ישראל! הוא ישרוף את ישראל בשביל אינטרסים עסקיים של נפט – והוא עשה כבר זאת בעסקת דובאי! מה דעתכם בפורום?

enzim

New member
לא לחינם אחוזי התמיכה בו בארה"ב

"מרקיעי שחקים". עוד מעט הוא עף הביתה, נקווה שלא יספיק לגרום הרבה נזק עד אז.

a e q u i t a s

New member
הקבלה היא לא כל כך נכונה

העניין של חשיפת שמה של הסוכנת החשאית היא בהחלט אחת הפרשיות החמורות בהם מעורב גורמים שונים בבית הלבן, אם זה הנשיא בוש או יועץ תקשורת זוטר בבית הלבן קשה לדעת...לפחות עכשיו... הקבלה הזו היא לא במקום, שכן הנסיבות שהובילו לשני המקרים הם שונים בתכלית. לבנון היא שכנתה של ישראל והשתלטות של גורמים עליה היא בעצם סכנה קיומית או סכנה מהותית לישראל, מה שקרה בעיראק הוא חיוני, אם זאת התנהלות היא טיפה מסורבלת. אמריקה היא אחת המדינות המסודרות ביותר מבחינת נוהלי שלטון, הקונגרס כמעט והדיח את הנשיא קלינטון על ענייני מוסר ואתיקה (זוכרים את מוניקה והסיגר המפורסם) כך שבאמת היא היה משהו אמיתי בכל העניין הזה, אני מניח שהנשיא מזמן היה עף... הקונגרס האמריקאי הוא לא בכיס של בוש... מה גם שהמפלגה שלו עצמו מחדדת סכינים..

trigotrigo

New member
הדמיון נובע ממשהו הרבה יותר פעוט

מדובר בשני אנשים שחוואות היא לחם חוקם, שניהם מבינים בנושא הרבה ולשניהם חווה גדולה במימדים יחסיים.

אלון 58

New member
מה קרה?יש לכם זכרון קצר?

כולם בטוחים שלסדאם חוסיין לא היה נשק להשמדה המונית?זה שלא מצאו זה לא אומר כלום.בעולם כבר שכחו מזמן את העיר הכורדית חלבג'ה,שהושמדה בתחמושת כימית/ביולוגית,ואילו בישראל שכחו את לילות הסקאדים,כך שלסדאם "יש מזל" שקמו לו הרבה "עורכי-דין" בעולם,וגם בישראל הקימו עבורו "סנגוריה צבורית" של כל מיני "חכמים בלילה" וצדיקי הדור,שממש יוצאים מגדרם כדי להגן על אחד מאויבי האנושות המסוכנים ביותר.

למעלה