בוש לשון: תיזהר עם האוכל ותתאמן

mean girl 16

New member
בוש לשון: תיזהר עם האוכל ותתאמן

שרון יוצא מבית החולים. ינוח כמה ימים, ויחזור לעבודה בהקדם (צילום: ערוץ 10)נשיא ארה"ב איחל לרה"מ החלמה מהירה, ואמר: "אני צריך אותך בריא". לדבריו, התעייף רק מלשמוע על שעות העבודה של שרון נשיא ארה"ב, ג'ורג בוש, ונשיא מצרים, חוסני מובארק, התקשרו הערב לראש הממשלה, אריאל שרון, ואיחלו לו החלמה מהירה מהשבץ המוחי הקל בו לקה ביום ראשון. בקול ישראל דווח, כי בוש אמר לשרון שכדי לנצח יחד את הטרור, על ראש הממשלה לא להיות בבית החולים. "אני צריך אותך בריא. אנשים אוהבים מנהיגות חזקה הבנויה על עקרונות ואת זה אתה מוכיח". בוש אמר לשרון כי הוא היה מודאג ממצבו הבריאותי, והעניק לו כמה עצות רפואיות: "להיות זהיר ביחס לאוכל, להתחיל לעשות אימון גופני ולהפחית את שעות העבודה". הנשיא אמר שכאשר שרון סיפר לו בעבר כמה שעות הוא עובד ביום, הוא התעייף רק מלשמוע זאת. בוש אמר שהוא מקווה שכאשר יראה אותו בעוד כחודשיים הוא כבר יראה את תוצאות עצותיו הרפואיות. שרון הודה לבוש על הדאגה שגילה למצבו ואמר, כי ינוח כמה ימים במעונו בירושלים ויחזור לעבודה בהקדם האפשרי.

בגיל 16 מצב הרוח משתנה מהר.

לפני יומיים אמרת :"מגיע לו" ועכשיו את חלק מהעדר. אבל זה בהחלט עניין של גיל. כמובן שכל זה הוא הצגה שהתקשורת מנסה להציב כדי לשדר עסקים כרגיל, לשרון היתה שפעת ולא קרה כלום... וזה כמובן לא מדויק.. ואכן- כולנו שמחים על כך ששרון יצא מבית החולים ומאחלים לו החלמה ארוכה במוסד הגריאטרי או בביתו. האיש הישיש שיש לו אחריות כבדה על גורלם של 6 מיליון אזרחים נמצא במצב סיכון שמהווה איום על כולנו. הסיכוי שאיש בגילו 78 ומשקלו יחטוף שבץ נוסף תוך שנה! עולה פי 60 ! מזה של אדם בן 50. זוהי חוסר אחריות לאומית.

mean girl 16

New member
מגיע לו??

אם זה מה שהבנת אז הבנת אותי לגמרי לא נכוןןן... בחיים לא מגיע לו. הייתי נורא עצובה כשזה קרה לו ואני עדיין מאחלת לו רפואה שלמה. רק ציינתי איפשהו שיש פה איזשהו עניין קטן של צחוק הגורל. אתה יכול להרגע, ולא לזלזל. אני שווה הרבה יותר מחלק מהפוליטיקאים הבוגרים ומבינה גם יותר מחלקם. ואם היית קורא היטב את ההודעות שלי היית רואה שיש לי דיעות מגובשות מאוד. אל תנסה לנתח ולשפוט אותי אם אתה לא יודע עליי כלום.

כתבת משהו בסביבה.

"עד כמה שהיה לי עצוב וקשה לשמוע. צחוק הגורל ידידיי." "למה גיבור מלחמה כמו שרון, בן אדם שהוא אגדה צריך לגמור כראש ממשלה השנוא ביותר בתולדות ישראל? זה עצוב." אני לא חושב שזה צחוק הגורל, אלא המציאות. מדינה שלמה שמה את נפשה אצל אדם שיתכן מאוד ועבר אירועים דומים בעבר. מי ערב לנו שלא קרה לאש הישיש 78, מקרה דומה. יתכן, ויש לכך הוכחות מחקריות- שאנשים שעברו שבץ מוחי מוחם נפגעו ומכאן גם אישיותם -מה שאולי מסביר את פנייתו של התשוש מאיש בטחון ישראל אל עבר השמאל הקיצוני. בכל מקרה נחזור לעובדות. אדם בגילו ומשקלו של שרון שעבר שבץ אחד , סיכוייו לחטוף שבץ נוסף תוך שנה! גבוה פי 60! מזה של אדם בן 50.

mean girl 16

New member
אז? איפשהו סתרתי את עצמי?

בעניין הזה אני בכלל לא מבינה למה אתה מתקומם כי לא הבעתי שום דיעה אלא הבאתי כתבה. ואם היית קורא עוד ממה שתכתבתי... שרון הוא גיבור ואני מעריצה אותו על זה.. התכוונתי לנטישה שלו את הליכוד. לא הבנתי איפה הסתירה או שינוי מצב הרוח.

את מעריצה אותו. ומצד שני את חושבת

שהוא ראש ממשלה השנוא ביותר.(כשאת בתוך הקבוצה השניה) יש כאן בהחלט סוג סתירה.

mean girl 16

New member
לא בדיוק

תקרא את ההמשך שם תיקנתי את עצמי. אמרתי שהוא עשה מעשה לא אנושי והרס את התדמית שהוא היה יכול ללכת איתה בשקט. עכשיו הוא "האדם שריסק את הליכוד". לקח את מורשת בגין וריסק אותה לחתיכות. אני מעריצה את גבורתו בכל מה שהוא עשה בעבר, ברגע שהוא עזב את הליכוד הוא איבד הרבה בעיניי. אבל זה לא משנה את ערכו כראש ממשלה עבורי.

למעלה