בו או בת

כרמית מ.

New member
לא ממש משנה

לא הייתי עושה בדיקה במיוחד בשביל לדעת, אבל אם ממילא עושים בדיקה, והרופא רואה, אני לא רואה סיבה שהוא יסתיר את המידע הזה מאיתנו... כמובן שאין לי בעיה עם מי שבוחר אחרת. וגם - בנזוגי רוצה לדעת (סתם, כמו כולם), ועל *זה* ממש לא בא לי להתווכח איתו. שומרת את העמידה על העקרונות, לדברים עקרוניים יותר (עבורי).

Manty

New member
With my first son

I never thought of NOT asking. I thought it was part of the info needed for preparing for the baby and was very surprised to discover that most couples at the birth class I took, had chosen differently! I was very upset though, that here in Japan they could only tell around 28 weeks (they don't do the skira like in Israel). Since I was so dependent on the US for results, I never tried linking in to get a 'feel' for what I had. With my second, I decided to wait for birth. I got strong girl vibes from the very begining. My dr asked around the 30th week if we wanted to know, but we declined. However, in one of the appointments he kind of hinted to the sex; he was worried the baby was getting too big (
) and showed us the weight chart, pointing to the boy's colomn. Another appointment, a different dr. checked me with the US and after 2 seconds asked if I wanted to know the sex. I said 'no' but figured that if it could be determined so quickly, it must be a boy. When I gave birth, the baby was wiped down and suctioned while my husband and me celebrated my amazing vbac. My husband suddenly asked what we had, and on the video, all you can hear is my husband's and my shouts "onanoko??? onanoko???" We got a girl! I later asked my dr if he had made a mistake and he said he didn't, but in order to keep us in the dark, he pointed to the boy's chart... With my nexy child I had no ultra sounds but got very strong boy vibes. My mom who stayed with me for 3 weeks before birth felt them too as the birth was approaching. I had a boy! This time, again, no ultra sounds and I've been having girl vibes ever since I started feeling movements. I hope to let you know the result in a few more days..?

שָׂרָה

New member
עכשיו אני חושבת שיש לי בת

כל כך הרבה בחילות ועייפות כמו בהיריון עם ציפי..

טלימה

New member
אנחנו חשבנו שלא נרצה לדעת

אבל אחרי ברית לבן של חברים (חודש או משהו לפני ההריון שלנו) שהיתה מאוד טראומטית (עבורנו כנראה יותר מאשר עבור המעורבים) התחלנו לפקפק בצורך שבטקס הברית. מהסיבה הזו נעשה מין העובר משמעותי, האם נצטרך להכין את הסביבה להתלבטות שלנו? וכל זה... לא הינו עושים אולטרסאונד רק בשביל להיות בטוחים בקשר למין, ממילא מסביבנו מספרים לנו על אולטרסאונדים שפוענחו באופן שגוי. אבל מכיוון שעשינו אולטרסאונד לבקשת המיילדת ובעקבות התייעצויות שונות, אז גם נאמר לנו המין. ומכיוון שמה שהרופא הבין מהנקודות האפורות תאם את תחושותינו, קיבלנו את דבריו.
כך שהויכוחים על הברית נקטעו באיבם. ותודה לאל!

ayala26

New member
אבל למרות שלא ידעתי מראש

כבר אמרתי להורי "לא משנה בן או בת - לא תהיה ברית" ובזה נגמר העניין, לא הרגשתי צורך לשכנע אותם בהחלטה שהיא שלי ושל בן זוגי בכל מקרה. ולפי דעתי העובדה שהעניין עוד היה היפוטטי עזרה להם לעכל את הבשורה לקראת רגע האמת.

swann

New member
אני רציתי לדעת ובעלי לא רצה

אבל לא הסכים שאני אדע והוא לא
לי זה היה חשוב בגלל נושא הברית. בגלל שלא עשיתי מי שפיר, והסקירה כאן היא חיצונית בשבוע 19 - בכל מקרה מה שאנחנו יודעים הוא לא 100% אבל נראה שזו בת. והעניין עם הברית הוא בעיה ביני לבין בעלי. אני לא רוצה והוא רוצה. כך שאני רציתי לדעת כדי להבין האם עלי לפצוח בקמפיין שכנוע, לתת לו לקרוא חומר ולדסקס את העניין. הוקל לי כשהתברר שזו בת. רק בגלל שלא היה לי בן, אני לא יודעת איך זה נראה באולטראסאונד, רק יודעת שאי אפשר לפספס את זה בדר"כ... מבחינתינו זו בת. זה נותן גם אפשרות לחשוב על שמות מתאימים, להכין את הגדולה להולדת אחותה ובכלל להתייחס באיזה שהוא מין למה שמתרחש לי בתוך הבטן.

לאחר שקראתי את התגובות רציתי.....

להוסיף שגם אני בעבר רציתי לדעת-באמת מתוך המניע היחידי של "לסכם עמדות" לגבי ברית-כן או לא? בהריון הראשון היתה בת-כך שלא היתה בעיה,בשני היה בן-אבל כבר ידענו עוד מראש שאנחנו לא נעשה ברית,ועכשיו כשכבר המשפחה הסתגלה לכך ש"אצלנו אין ברית.." אני לא צריכה זמן "להכין אותם-כי ברור שאם יהיה בן לא תהיה שוב פעם ברית ואם בת...אז אין בכל מקרה מה לחתוך. התחושה הפנימית שלי היא שתהיה לנו בת,אולי אפילו ג'ינג'ית סופסוף אחרי 2 בלונדיניים(הג'ינג'יות זה ממני...)ואי הידיעה לא מפריעה לי באופן התייחסותי אליה(או אליו) וגם השם הצפוי יתאים לכל מה שיבוא...רוצות לדעת?........ שמש
שתהיה אחות לענן (הבת) ואחות לקשת (הבן). זהו.......ביייייי

או שמש ../images/Emo42.gif שיהיה

אח לענן ואח לקשת. אני מאחלת לך לידה מלאת אור! (ומניחה שהיא צפויה לקראת הקיץ?)

התאריך המשוער שלי הוא יום לפנייך..

מי יודע-אולי זה ייצא ב-6.6 גם כן,למרות שפעמים קודמות משכתי את זה עד יום לפני תום ה-42....

כן, ה-6.6 נראה לי די פיקטיבי

אני החלטתי שהתאריך האמיתי שלי הוא ה-20.6. אין לי הריונות קודמים להשוות אליהם, אבל יש לי את ההריונות של אמא שלי שתמיד הסתיימו בסוף שבוע 42...

אנחנו לא שואלים אבל כמו שמנטי

אומרת, יש לי הרגשות מאוד חזקות. דווקא בהריון הזה, החמישי, לא הייתי בטוחה עד הסוף ובדקנו באמבולנס.

tovim

New member
בינתיים זה נורא חשוב

כי יש לי בבית שלוש בנות והסביבה המשפחתית שלי (חמותי אם להיות ספציפית) מאד מתייחסים לנושא מין העובר. לא יכולתי שלא לדעת מה יש לי הפעם בבטן כי בעיני ההתכוננות הנפשית לפני הלידה עצמה חשובה. מודה ומתוודה שבעלי התאכזב בסקירה עם השלישית כשהתברר שזו עוד בת והיה מאד נכון להתרגל לעובדה במשך כמה חודשים. למותר לציין שהוא מאד אוהב את כל הבנות שלנו... רק אחרי שיהיה משני המינים אעדיף לא לדעת בשביל להעצים את ההפתעה.

mamadan

New member
אני מאוד סקרנית...

יש לי שני בנים בבית, ובכל זאת הייתי רוצה בת מתישהו, אז אני דיי סקרנית..

למעלה