בו בו בו בו בוקר טוב!! ה-מ-ש-ח-ק-!

AeroDar

New member
בו בו בו בו בוקר טוב!! ה-מ-ש-ח-ק-!

אוקי, התוצאות של המשחק הקודם הם 7 קולות ל The Ocean ו4 קולות ל All My Love... לכן האוקיינוס שלנו מעפיל לשלב הבא... והיום המתמודדים שלנו הם: Tangerine תנו לו בכפיים! חח ססתםם.... וממולו מתמודד היום: Trampled Underfoot (היי! שניהם מתחילים באות טי! חחחח) אז בהצלחה לכולם!! (מי שמצביע משפיע! חחח זאת תהיה הסיסמא שלנו כל יום! אני ישגע אותכם עם זה עד סוף המשחק!
אוקי אני עכשיו כותבת את השירים שעלו עד עכשיו לשלב הבא למי שפיספס... Battle of evermore , Moby dick , Going to california and Stairway to heaven

Chopstick

New member
לא ממש יצא לי לשמוע את טרמפלד אנדר

משהו, ואני מאוד אוהב את טנג'רין אז, טנג'רין.

P o M i K i

New member
יש מצב../images/Emo11.gif

מה אתם אומרים על Battle of Zeppelin? או רעיון אחר?

yoyoyud

New member
Trampled Under Foot../images/Emo70.gif

שיר חביב כזה.... אבל חייבים לומר תשבוחות על זה שבטנג'רין סוף סוף מנגנים חלק.... אה, טוב, ואני אומר מראש ש Stairway ינצח, אז תשתדלו לעשות לו מאבק קשה, כי אחרת נראה לי שהמשחק הוכרע כבר...

AeroDar

New member
חחח ברור!

אני מתערבת איתך על כמה שבא לך שסטיירוואי מנצח... אין לו מתחרים... המשחק הזה הוא רק כדי להפעיל את הפורום... טוב אבל גם יש מקום 2... בקיצר אני בוחרת בTangerine !!

AeroDar

New member
תחרות עם??

הוא משתתף במשחק כמו כל שיר... זה בטוח שהוא יהיה מקום ראשון אבל בכל זאת טיפה כותבים פה בפורום ויש מקום שני ושלישי...ורביעי...וחמישי...ושישי..ו ...לא סתם אנחנו עושים את זה בשביל הכיף! נכון חברים? חחחחחח סתם בצחוק! וואי אני רושמת יותר מדי חחח כל דבר מצחיק אותי...אני מוזרה...

AeroDar

New member
אהה...אין בעיה! אני ידאג לזה!

חיחיחיחי! אני כבר ידאג למתמודד מספיק חזק מולו!

yoyoyud

New member
איזה עולם קטן! אה?

שבבה... אגב, את עוברת להנדסאים ולא תוכלי להגיע לת"א איזה הגיון זה?

AeroDar

New member
צריך לדבר על זה בפרטי ...

אבל לא נורא... יש לכל מי שבראש העין הסעה... אבל יכול להיות שיום אחד אני יסע באוטובוס אחרי בצפר לשם...

P o M i K i

New member
לר כל כך מהר...

לזפלין יש שירים יותר יפים מסטרווי... אומנם הם לא "סמל" כמו סטרווי אבל יש לו תחרות... בכל מקרה אני בוחר בטנגרין... עדין ויפה...

מי קבע?

סליחה, אבל מי קבע שהשיר הכי טוב של לד זפלין, היה staurway? כי הוא הכי פופולרי? כי זה השיר שכולם מכירים? נו באמת, אני לא אומר שהוא לא שיר טוב, הוא שיר נהדר, אבל לדעתי יש יותר טובים. קחו את rain song מהאלבום houses of the holly, לדוגמה. מפורום שמתעסק בלד זפלין, הייתי מצפה לקצת יותר התעמקות!

אההה כן, המשחק.... טרמפלד!

בין שני אלה אני מעדיף את טרמפלד אנדרפוט, דווקא בגלל שהוא פחות מלודי ופחות מתקשר. אני חושב שלד זפלין טבעו את חותמם יותר בגלל הבחירות המוזיקליות הפחות מובנות מאליהן שהם עשו, למרות שהם זכורים בעיקר בזכות הבלדות היותר שקטות שלהם, ההשפעה המוזיקלית שלהם על להקות שבאו לאחריהן הגיעו בעיקר משירים פחות שיגרתיים, כמו טרמפלד אנדרפוט.

למעלה