בו בייס הובהל לבית חולים...

בו בייס הובהל לבית חולים...

מסתבר שבו לא הרגיש טוב ובמהלך הופעה הוא הובהל לבית החולים... עדיין לא ברור מה גרם לזה חלק טוענים הרעלת מזון חלק הרעלת דם או שזה בכלל הרגל שלו שוב... מה שבטוח שעדיין לא ברור מה מצבו וכולם מקווים לטוב. עדיין לא ברור גם אם הוא יחזור לסיבוב הופעות או לא.... אני מאוד מקווה שהוא ירגיש יותר טוב...

Fairywitch

New member
אוי, מסכן../images/Emo10.gif

מחזיקה לו אצבעות

שמעתי שזה חמור...

ולא רק זה גם עכשיו אח שלו למחצה היה בתאונת דרכים...

Fairywitch

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo10.gif

מה קורה שם? מישהו הטיל עליו קללה?

darklighter

New member
../images/Emo2.gif אוי ואבוי../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

איזה מסכן
כמה צרות
מקווה שלו ולאחיו תהיה החלמה מהירה

Juliann

New member
לפי מה שהבנתי...

הרעלת דם כתוצאה מקעקוע שהוא עשה לפני כמה ימים...

La NaNiTa

New member
אמאלהההה ../images/Emo2.gif

איזה מסכן... כל הצרות נופלות עליו... שירגיש טוף!

Juliann

New member
עדכוןןןןןןןן בנוגע למצבו של בו !!!

מסתבר שהוא היה צריך לעבור ניתוח כלשהו אז הטיסו לו מומחה שעשה לו את הניתוח, הניתוח עצמו עבר בהצלחה אבל לבו יקח זמן להתאושש... הוא יועבר לבית חולים ליד הבית.... נראה לי שמעריצי בו הולכים לאכול את איידול עם מלח.... אם אני הייתי מעריצה שלו והוא לא היה מופיע לא הייתי רוצה ללכת בכלל.

יאפ...

מסתבר שהייתה לו חסימה במעיים משהו כזה והוא עבר ניתוח חירום עם מומחה שהוטס במיוחד ללאס וגאס. הניתוח עבר בהצלחה וכמו שזה נראה עכשיו בו יהיה בסדר גמור אבל הוא לא יחזור לסיבוב הופעות... בקרוב הוא יועבר לבית חולים קרוב לביתו ושם מחכה לו זמן החלמה של לפחות 6 שבועות... זה נורא עצוב ויהיה משעמם בסיבוב הופעות בלי בו אבל העיקר שהוא בסדר!

Fairywitch

New member
בלעדיו יהיה מבאס../images/Emo10.gif מסכן../images/Emo7.gif

מקווה שעוד נשמע עליו גם בעתיד.

Juliann

New member
מאמי הוא -לא- גוסס חס וחלילה! =>

ואת תשמעי עוד הרבה עליו בסוף נובמבר יוצא לו דיסק להזכירכם
כמה שבועות במנוחה והכל יהיה בסדר. בינתיים הם מצאו פיתרון בסיבוב הופעות- הם מראים את הסט של בו שצולם בהופעה אחרת על המסכים... ואת SWEET HOME ALABAMA כולם שרים יחד כמעין הוקרה לבו. את החלקים שלו בשירים הקבוצתיים אני חושבת שקונסי עושה. אתמול בשירים בקבוצתיים קונסי עלה לבמה עם חולצה של בו Awww !!!

Fairywitch

New member
לא התכוונתי שהוא גוסס...../images/Emo2.gif

אלא רק שאני מקווה שהוא יצליח. הרבה איידולים מהעבר פשוט נעלמו

למעלה