בו נדבר על זוגיות

מתי השידור החוזר?

הייתי רוצה לראות. לגבי המיקרה אני חושבת שהוא די יוצא דופן כי הם היו חברים לפני כן אז אפשר לה בין למה הוא לא יכל להמשיך את מערכת היחסים.

בו נדבר על זוגיות

טוב אז ככה....כאמור שמי עדי ואני טרנסית mtf צעירה אגב אני בת 16 ולא 15. ורציתי לישאול את אלו מבניכן המנוסות, האם בתור טרנסקסואלית אחרי ניתוח לשינוי מין, קימת אפשרות לחיות בזוגויות, האם ישנם גברים סטרייטים חמודים המעוניינים באישה שעברה בעברה ניתוח שכזה? הנושא מעוד מעסיק אותי בזמן האחרון מישום שאני דואגת לעתידי, אני חוששת מכך שלא הצליח לחיות בזוגיות...וזה ממש מפחיד אותי המחשבה הזו. מה אתן חושבות בנות? האם לכן י זוגיות פורחת? מצפה לתשובות... ונשיקות גדולות מאוד למיכל0202

iris00

New member
זוגיות זוגיות

להזכיר אני רק אמא של טרנסית בת16.5. אני רוצה לספר שהשאלה הזאת מאד העסיקה את בתי ואותנו,בשלבים הראשונים של היציאה מהארון זה היה אחד הדברים שמאד היה חשוב לדעת לה ולנו,מישום מה עם הזמן השאלה נהפכה ללא רלוונטית לגבי אם להתחיל בשינוי או לא כמו עוד הרבה שאלות שצצו בהתחלה,היא ואנחנו הבנו שחייבים לעבור את השינוי ושזה צורך קיומי בשבילה ומה יהיה אחר כך?אלוהים גדול. הבת שלי לא עברה חוויה מינית עד כמה שידוע לי והיא טוענת שהיא לא תוכל כניראה לחוות עד להיותה אשה אשה פיזית. בהקשר לשאלתך ואני מקווה שלא יטרפו אותי פה, מתשובות של טרנסיות והיו לא מעט בהתחלה אמרו שאין בעיה עם קשרים זוגיים עם סטרייטים,עם כולן בלי יוצא מהכלל לאחר הכרות יותר מעמיקה ופתיחות אבסוליטית, עם הזמן הבנו שיש בעיה ובעיה גדולה ושבעצם זה כימעט ולא קורה. זה הרושם שקיבלנו ואם אני טועה אשמח מאד שתתקנו אותי אבל על תתקפו. ובתור אמא תבינו שבאמת הייתי שמחה לדעת שהדברים אחרת. ודרך אגב הבת שלי סיפרה שאז כשהיא הייתה עוד יוצאת למועדונים וכאלה היו ניטפלים אליה הומואים אין לי מושג עם זה קשור אבל חשבתי לציין את זה בכל זאת כי אותה זה הרתיע משום מה.

iris00

New member
דרך אגב....

גם לגבי השאלה איך החיים נימשכים?ומה קורה עם עבודה?ואיך החברה מגיבה? ואם יש קשיים מיוחדים לטרנסים? אז בהתחלה הכל בסדר ושנכנסנו לפרטים ואגרנו יותר ידע הבנו: שיש קשיים ויש בורות מצד החברה,ובקיצור החיים לא קלים. אבל זה לא מרתיע אותנו אנחנו נמשיך להיות הורים גאים וחלק מהקהילה שלכם נחבק נעזור ונתמוך תמיד.לכל מי שרק יפנה. ובאופן כללי זה לא צריך כל כך להשפיע אף אחד לא שאלו אותו מה הוא רוצה להיות ליפני שנולד? לא הייתה לה ולנו זכות בחירה נכון? אז צריך להתמודד, אז מה? נתמודד ובגדול. ויש עוד המון המון סקטורים וקהילות שיש להם קשיים רבים זה לא אומר שאדם לא צריך לממש צורך שלו להיות כזה או אחר.

היי עדי, מאמי שלי

כן תהיה לך זוגיות וכן יהיה לך חבר והכל יהיה בסדר העולם הולך ומשתנה לטובה, מה שהיה לפני 5 שנים זה לא מה שקורה עכשיו אנשים יותר ויותר מקבלים אותנו (טרנסיות) בטח שגם עם גבר זה אותו דבר, הדור שלך יותר פתוח מהדור שלי ומדובר רק בהפרש של כ 5 שנים, אבל זה עובדה זה עושה את שלו בשטח לי הייתה זוגיות עם סטרייט לחלוטין שלא ידע עליי בהתחלה ואחרי שגיליתי לו הוא לא ברח ממני אם זה קרה לי זה יכול לקראת לכל אחת בהצלחה לך, ודברי איתי

היי....

אמנם את צעירה מדי עבורי. אבל אני ההוכחה שאני כן מחפש זוגיות עם טרנסיות. אני אוכל לתאר לך את הבעיה שלי בדיוק מהעבר השני של המטבע, כשאני אומר כי אני נמשך לטרנסיות או לקרוס דרסרים תמיד הן (טרנסיות) מעקמות פרצוף וזה נראה להן חשדני שגבר סטרייט יהיה מעוניין בהן. את לא יודעת כמה זה קשה עבורי להכיר אישה טרנסית רק בגלל החשד שלהן כלפי גברים סטרייטים שמעוניינים בהן. נכון יש הרבה שמעוניינים בהן בגלל קטע הגירוי המיני ונכון הקטע המיני גם מושך אותי אבל לא רק הקטע המיני. אז הנה אני....אוהב ונמשך לטרנסיות אבל עדין לבד..... אני מקווה עבורך כי לא תפגעי מסטרייטים ( אם כי זה בלתי נמנע וחלק מהחיים) אבל אם כן, למדי מזה וקחי את החיים בפרופורציה, החים הם כאן ועכשיו, החיים הם בכדי לחיות אותם. הרבה הצלחה בדרכך.... קורן שלא מפסיק לחייך לשמש גם כשהוא לבד.

למעלה