בו.
מילים או מנגינה?

l i o r a n g e

New member
בו. ../images/Emo41.gifמילים או מנגינה?../images/Emo41.gif

נגנב באכזריות מפורום נירוונה שגנבו את זה מפורום רד הוט צ'ילי פפרס שקרוב לוודאי גם כן גנבו את זה מאיזה פורום
מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה?
אתם לומדים מילים בע"פ?
לאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המילים הכי יפות?
ולאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה?
אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים פחות יפות תאהבו אותו?
אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו?
אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ
)?
מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם?
יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות?

AriellA100

New member
../images/Emo79.gif

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? אממ בגדול המנגינה אתם לומדים מילים בע"פ? כן.. חח כאילו אני לא בוחנת את עצמי או משהו חח אבל אני לא יכולה לזמזם שיר בלי לדעת את המילים, אני חייבת לדעת את המילים.. לאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המילים הכי יפות? אני לא יכולה לבחור אחד.. when i come around , whatsername, JAR, going to pasalacqua ... המון המון אני מאד אוהבת את הכתיבה של בילי ולאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? going to pasalacqua, when i come around, whatsername אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים פחות יפות תאהבו אותו? כן כי אני מתחילה לאהוב שיר כשאני שומעת את המנגינה ואוהבת אותה, עוד לפני שאני יודעת את המילים.. אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו? לא, איך אפשר לאהוב שיר שלא אוהבים את המנגינה שלו? אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )? להבין.. מה שאני לא תמיד מצליחה, אבל זה תמיד נחמד לחשוב למה השיר נכתב ומה הלך באותו רגע בראש של הכותב.. מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם? אממ לא יודעת כל מה שהיא כוללת, שהשילוב ביחד יהיה יפה.. יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? טרומבון, אבוב וטובה. סתם חח נו משום מה הכלים הרגילים שיש בד"כ בשירים...

mogili

New member
ממ..

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? הכל ביחד, למרות שבהתחלה המנגינה הרבה יותר "קוסמת" ליXD אתם לומדים מילים בע"פ? רק של שירים מסויימים, אלא אם אני כבר שומעת את אותו השיר כ"כ הרבה שאני יודעת את כל המילים בלי אפילו להציץ בליריקס P: לאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המילים הכי יפות? קשה להגיד..אז אנלא אגידXD ולאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? כנ"ל אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים פחות יפות תאהבו אותו? בטח אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו? עדו לא יצא לי להתקל בכזה, אז לאדעת אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )?זה תלוי, יש שירים שאני לומדת כי אני רוצה לדעת את המילים כי כייף לשיר ביחד עם הזמר או וואטאבר.. מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם? קליטה, בעיקר. יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? גיטרה? חח שאלה מצחיקה

a fix for Nix

New member
../images/Emo5.gif

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? מנגינה כמובן, אני לא אלך לקרוא ליריקה ורק על פי זה אחליט אם לשמוע את השיר או לא אתם לומדים מילים בע"פ? אני זוכרת בעל פה , אבל לא ממש לומדת בעל פה. זה פשוט קורה. לאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המילים הכי יפות? Brat ולאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? Bab's Uvula Who? אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים פחות יפות תאהבו אותו? ממ...כן. הכי כיף זה שירים קליטים וחמודים עם מילים דביליות. ליריקה אידיאולוגית זה לפוזרים. אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו? לא, כי עצם האזנה תביא לי קריזה, אז מה הטעם לשמוע אותו בכוח? אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ)? אם אני כבר אטרח לקרוא מילים, אני גם אוודא שאני יודעת מה אני קוראת מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם? אין משהו ספיציפי שהופך מנגינה לטובה בעיני, זה פשוט צריך לגרום לי להרגיש, זה הכל. יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? תופים, דהההה....

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|D:

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? בעיקרון, כשאני שומעת את השיר בפעמים הראשונות, אז המנגינה חשובה לי הרבה יותר, אבל אני תמיד מנסה להבין את המילים כי אני חושבת שגם הן חלק מרכזי שלא פחות חשוב בשיר. אתם לומדים מילים בע"פ? כן, אבל אני לומדת כדי להבין. לאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המילים הכי יפות? Time Of Your Life- כמה שהוא נדוש, כשאני נזכרת במילים שלו אני נרגעת, When I Come Around ו-Scattered. לאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? When I Come Around, Scattered ו-2,000 Light Years Away. אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים פחות יפות תאהבו אותו? תלוי. אני לא חושבת שהייתי במצב הזה הרבה פעמים, אבל נראה לי שכן. אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו? שוב, תלוי עד כמה המנגינה מעצבנת. אם זה שיר שהאוזניים שלי פשוט לא מסוגלות לסבול, אני אסתפק בקריאה מהליריקה באינטרנט. אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ)? בעיקרון כדי להבין, אבל לפעמים גם לדעת בשביל 'לדעת' ולהשוויץ זה נחמד
. מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם? אין לי מושג. אני חושבת שדווקא השילוב שיש בין כלי הנגינה, כי אני לא יכולה לדמיין שיר בלי תופים/בס/גיטרה/כל כלי נגינה אחר שיש בו. יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? בס

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|=____________________=

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? בעיקרון, כשאני שומעת את השיר בפעמים הראשונות, אז המנגינה חשובה לי הרבה יותר, אבל אני תמיד מנסה להבין את המילים כי אני חושבת שגם הן חלק מרכזי שלא פחות חשוב בשיר. אתם לומדים מילים בע"פ? כן, אבל אני לומדת כדי להבין. לאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המילים הכי יפות? Time Of Your Life- כמה שהוא נדוש, כשאני נזכרת במילים שלו אני נרגעת, When I Come Around ו-Scattered. לאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? When I Come Around, Scattered ו-2,000 Light Years Away. אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים פחות יפות תאהבו אותו? תלוי. אני לא חושבת שהייתי במצב הזה הרבה פעמים, אבל נראה לי שכן. אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו? שוב, תלוי עד כמה המנגינה מעצבנת. אם זה שיר שהאוזניים שלי פשוט לא מסוגלות לסבול, אני אסתפק בקריאה מהליריקה באינטרנט. אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ)? בעיקרון כדי להבין, אבל לפעמים גם לדעת בשביל 'לדעת' ולהשוויץ זה נחמד
. מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם? אין לי מושג. אני חושבת שדווקא השילוב שיש בין כלי הנגינה, כי אני לא יכולה לדמיין שיר בלי תופים/בס/גיטרה/כל כלי נגינה אחר שיש בו. יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? בס

Queen for a day

New member
תשובות, שגם כן

נגנבו באכזריות מפורום נירוונה(חוץ מכמה, שהייתי צריכה לשנות.). [או במילים אחרות, עשיתי COPY.] מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה?
בהשמעה ראשונה לא שומעים ישר את המילים, נדלקים על המנגינה. אבל אני אוהבת שירים שאני יכולה להתענג מהליריקה שלהם. אתם לומדים מילים בע"פ?
הממ, כן, אני משתדלת. לאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המילים הכי יפות?
SHE? היה נחמד אם היו מקדישים לי אותו. ולאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה?
גיק סטינק ברת'. אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים דוחות תאהבו אותו?
כרגע לא עולה שום דבר במוחי, אין שיר שיש לו מילים דוחות. אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו?
בטח משו של בוב דילן, מטערת, אני יודעת שהוא מלך, אבל לפעמים המנגינה טיפה משעממת. אני עדיין מעריכה אותו בטירוף והוא הזמר האהוב עליי. אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )?
כדי לדעת על מה השיר מדבר? דה. מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם?
ששומעים את הבס, אחרי הכל גם זה כלי ודי הרבה להקות משתמשות בו לסתם ליווי מעפן. ועבודת תופים. וסולו מגניב. ואם משתמשים בעוד כלי חוץ מגיטרה,בס,תופים, זה עוד יותר מגניב. יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות?
מפוחית.

../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? מנגינה, מן הסתם. אתם לומדים מילים בע"פ? כן, משתדלת. לאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המילים הכי יפות? הממ... Time Of Your Life, צפוי. P: ולאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? Longview. אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים פחות יפות תאהבו אותו?יש מצב אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו? תלוי עד כמה מעצבנת, סביר להניח שלא. אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )? חחחח... אם זה באנגלית סביר להניח שארצה גם לדעת מה אני מזמרת. מאז המקרה בו זימרתי את 'וולווקו שה אבקוואר ססוואר' באוטובוס בגיל 10, ואמא שלי אמרה לי מה המשמעות, החלטתי שעדיף לדעת. מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם? הקצב, השירה. יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? תופים, גיטרה לא ערוכה ומתייפייפת.

Pink Floyd 117

New member
../images/Emo168.gif

*מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? בהחלט המנגינה, המילים גם חשובות, אבל באמת שלא אכפת לי שהמילים גרועות אם המנגינה ממש טובה. *אתם לומדים מילים בע"פ? כן, את רובם. *לאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המילים הכי יפות? יש הרבה שירים, אני חושבת שהמילים הכי יפות הן של "The Saint Are Coming", "Jesus Of Suburbia", "Give Me Novocain" ו "Poprocks & Coke" (ועוד ממש הרבה). *ולאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? יש ממש הרבה שירים. לדעתי המנגינות הכי יפות הן של "Jesus Of Suburbia", "Give Me Novocain" ואני לא מצליחה להיזכר בשניה זו בעוד, אבל יש עוד מלא... *אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים פחות יפות תאהבו אותו? כמובן *אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו? זה מאוד תלוי עד כמה יפות המילים, אם הן ממש ממש ממש ממש יפות אני אולי אוהב אותו. *אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )? חשוב לי גם להבין, כדי שאני אשמע את השיר אני אוכל להבין באמת על מה הוא נכתב ומה עלה ליוצר בראש ברגע שהוא כתב אותו ואת המנגינה. *מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם? שילוב נכון בין כלי הנגינה, שמצד אחד יש גיטרה שמובילה (בתקווה שאני גם אהנה ממנה) אבל בכל זאת בתופים והבס לא שוליים, שלא ינגנו את אותו הקטע כול השיר, ועוד קטע קצר שונה בפזמון, שיהיו דומיננטיים, שינגנו בצורה מגוונת וכולי... *יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? כן, בעיקר בס ותופים וכמובן שגיטרה זה מאוד בסיסי. יש שירים שמתאימה להם גיטרה קלאסית, או עוד גיטרה שיכולה להיות גם קלאסית או אקוסטית, אקוסטית בשיר זה ממש יפה...

טםטםטם:)

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה?אממ.. זה תלוי מאוד מאוד אתם לומדים מילים בע"פ?אם זה שירים שאני אוהבת זה בא לבד לאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המילים הכי יפות?וואי זה קשה אבל יש לי קשר מאוד מיוחד עם time of your life ו jos ולאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה?אממממ... לא יודעת לכולם חח אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים פחות יפות תאהבו אותו?כן אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו?לא כ"כ אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )?חשוב לדעת מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם?נגנים טובים חח.. יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות?אממ.. גיטרות 3> וגם סולו תופים :)

דניתיי16

New member
מממ אז ככה ../images/Emo13.gif

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? וואי שאלה קשה..בלי המילים זה לא הכי מענין.. ובלי המנגינה זה..מעצבן..חח כאילו זה בשיעור ספרות.. אתם לומדים מילים בע"פ? זה לא הכי חשוב לי אבל כן אפשר להגיד.. לאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המילים הכי יפות? אממ Time Of Your Life, Jesus Of Suburbia- שיר ארוך אבל רואים שמי שכתב אותו[בילי לא?] עבד על זה הרבה ולא סתם נתן חרוזים.. זה שיר עמוק כזה.. ו-Basket Case ולאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? Holiday!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים פחות יפות תאהבו אותו? אממ כן בטח..לא הכל חייב להיות עמוק כדי סתם להנות מהשיר אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו? לא נראה לי...=/ אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )? חשוב לי לדעת את הפירוש של המילים וגם להבין את השיר..שאני אדע על מה אני שרה בכל זאת..
מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם? חח גם שאלה קשה..כשכמה כלים מנגנים ביחד זה הרבה יותר צבעוני ומענין לא?ככה אני חושבת.. יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? גיטרה,בס,תופים

YogevLevi

New member
ליאור י'שמנה

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? נראה לי שהמנגינה........ברגע שהמנגינה קקה השיר הלך........אנייוע שזה נשמע זוועתי אבל אפשר להפוף לא מעט שירים של פופ וכל מיני לשירים ממש טובים......רק צריך לשנות להם קצת את המנגינה..... אתם לומדים מילים בע"פ? לפעמים..... לאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המילים הכי יפות? She's A Rebel ולאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? Boulevard Of Broken Dreams אני יודע שתחנו לו את הצורה מכל כיוון אפשרי........אבל הוא ממש טוב...... אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים פחות יפות תאהבו אותו? כן......אפשר לשמוע כזה ברקע בשביל הכיף....... אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו? לא. אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )? כדי להבין...... מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם? הנגן.....הכלים....הקצב.....השילוב שלהם.....לא יודע איך להסביר...... יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? גיטרות

IפותI

New member
../images/Emo2.gif

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? מנגינה מאדרפאקרס!!! אתם לומדים מילים בע"פ? משמיעה, אבל כן, אפשר להגיד שבע"פ. לאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המילים הכי יפות? אני לא ממש זוכרת איזה שירים יש להם כבר. ולאיזה שיר של גרין דיי יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? כנ"ל. אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים פחות יפות תאהבו אותו? וול דה, אני שומעת מוזיקה ביפנית בלי להבין אף מילה. אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו? ממש לא, המנגינה עושה את השיר. אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )? סתם כדי להשוויץ? סתם, בתכלס הרבה יותר כיף לשמוע שיר ולהתחיל לשיר אותו מול הערסים של השכבה וכשהם באים להרביץ לך להגיד להם שהם פרנקים מסריחים וזה שהם צובעים את השיער שלהם לא אומר שהם לא פרנקים שחורים. מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם? אני. יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? אם זה ג'אז אז סקסופון

IפותI

New member
ניתן לפרש זאת בדרכים שונות.

הדרך החביבה עליי היא שהשגתי חיים.

למעלה