בו,

EaTit442

New member
בו,

כתבתי הודעה, ארוכה מרגשת והכל, היא נמחקה. שואת תפוז. ועכשיו? מהתחלה? אולי כמעט ובערך, הנה זה בא. כרגע בחיי אני עושה כלום ושומדבר, בין ימי בצפר המייגעים שתמו ועד לצבא הגדול והחזק שיקח אותי לשורותיו הירקרקות. אי אז בימי כיתה ז´ הרחוקים החלטתי על צמחונות אידיאולוגית, איפהשהוא במהלך יב´ שטיפות מוח אידיאולוגיות וחברים טובים (כל קשר בינם לבין נוער מרצ אינו מקרי בהחלט) הובילו אותי לשמונה חודשים של טבעונות. תפריט לא מאוזן בעליל (במבה, ספגטי, ביסלי) הוביל לכשל מערכות כולל ולחזרה לצמחונות הקלילה. לפני שבוע ויום התחלתי את ניסוי המזון הלא מעובד שלי. לא רק פירות וירקות (למרות שהם עיקר התפריט) אלא גם דגנים וקיטניות, מזון מלא ואורגני, בקיצור, אחלה יופי. אפילו הצעתי למנהלת הפורום
להצטרף לניסיון, אבל היא העדיפה להתחבא מאחורי עמודים ולהעמיד פני חולה
. בכל אופן, השבוע הראשון עבר בהצלחה יתרה, ממש נהנתי, ונדמה לי שהגוף אומר תודה. אבל הקאצ´, תמיד יש קאצ´. אף פעם לא הפריע לי שאנשים סביבי טורפים את הבשר שלהם, אולי זה האבא מוונצואלה שהרגיל אותי לראות סטייקים וצ´וריסס בכל פינה בפריזר אולי סתם אפעם לא מצאתי את ההרגל הזה מושך מדי. בטבעונות מצאתי תחליפים, הם ליקקו את הגבינה שלהם ואני את שלי, הם שתו את החלב-סבל שלהם ואני את הצוריאל שלי, הסתדרתי. אבל עכשיו זה נורא מוזר, לא תזונתית, פסיכולוגית. המקרר מלא במזון מעובד, הפריזר גם. הארון של הממתקים, הארון של הממרחים, הארון של הקפה. ולי נותרה קערת הפרות, מגירת הירקות במקרר ועוד כמה שקיות עדשים ואורז מלא. ונפלא ומלבלב לי אוכלית, אבל פסיכולוגית אני קרובה לטירוף והם לא מפסיקים לבלוע. מה עושים?

את! מה קרה לניק הקודם שלך???

ברוכה הבאה
, בהצלחה עם הטבעונות נטולת מזון מעובד המחודשת!!!

Neta558

New member
איפה העמוד שלי? ../images/Emo13.gif

יששששששששש, מצאתי פסיכית גדולה ממני!
אז את ממשיכה עם זה מעבר לשבוע? נו נו, אולי אני אחליט בכל זאת להצטרף אליך מתישהו (אם לא תברחי לחו"ל באמצע! בו לך!). נראה לי שכמו שבטבעונות מוצאים תחליפים (אלון נסע, אפשר להגיד תחליפים!) גם בניסוי המוזר שאת עורכת על עצמך (טלי תהרוג אותך) את יכולה למצוא תחליפים. הארון מלא ממתקים? תכיני לך חטיפים טבעיים מתוקים מפירות וכו´. בכל מקרה בהצלחה...! אם תכתבי הודעות מפתות יותר, אולי אני באמת אצטרף. (ואני מתכוונת למפתות באופן אפלטוני לחלוטין, כמובן...
) וכמובן, ברוכה הבאה לפורום שלנו! כמיטב המסורת, קבלי
(ובאמת הייתי חולה!!!)

אלון עדיין כאן...

ונטע, הידעת כי אפלטון במקור התכוון לקשר רומנטי-מיני לחלוטין? אפלטון פשוט המעיט בחשיבות הסקס בקשר. ודווקא אני יכול לראות אתכן ביחד. למה רק אפלטוני???
(נטע, אני באמת צוחק... כלומר אני באמת יכול לראות אתכן ביחד, אבל... נו אוף, את יודעת למה אני מתכוון!!!)

ואפילו עדיין כאן...

בעצם לא בדיוק, כאן בשדה תעופה... אבל התמכרות זו התמכרות וקשה להיפרד.... נתראה בעוד שבוע

m_shy

New member
לשרשר קונדומים../images/Emo92.gif

הממ... לא מצאתי כותרת יותר מתאימה, (וזה נראה מקום סביר בדיון לשרשור שאלה על קונדומים, לא?) לעצם העניין: לפני כמה ימים נכנסתי ל(ביקור) חפוז כאן בפורום, וראיתי הודעה (של אלון?) לגבי קונדומים של אוונטי במבצע באיזה אתר, תוך ההצהרה שהם טבעוניים. מה שהעלה את השאלה המטרידה: מה, קונדומים רגילים מלייטקס הם לא?! (אם הם לא, אזי שוד ושבר
) כי בינינו, ובמיוחד אחרי הגילוי כאם למעלה: אין לי שום סימפטיה לאפלטון! (if you know what I mean) דוקא הסתכלתי ברשימה של PeTA, ולייטקס לא היה שם ברשימת הדברים הלא טבעוניים... אנא אנשים טובים, תנו עצה! שי משולם ואגב: אני משוכנע שראיתי פה פעם אייקון של קונדום לא? אז מה, עד שסוף סוף מצאתי איפה אפשר להשתמש בו, העיפו אותו?! (היי, האם גם לי מותר לפרסם פה, נטע, את פורום זכויות בעלי חיים?
)

aradori

New member
חפש בשרשורים קודמים

הייתי מחפש לך את זה, אבל אין לי פיפי. נדמה לי שהוא אמר שיש שימוש בלקטוז (שמקורו בחלב) בתהליך הייצור. (אם כי - משיחות עם בחורות יודעות דבר, נאמר לי שאם כבר לקטוז - הן היו הולכות על יוגורט)

EaTit442

New member
מתוסכלת,

ופסיכית יותר גדולה ממך, נטע? לא נראה לי שעבדתי עד כדי כך קשה
... אני... אני משתגעת, יש פה מקופלת בכל מקום וקורנפלקס ואוכל מעובד ומלא ברע רע רע, אבל... טעים. מה עושים? אהההה! -יעל-
(מ.ש.ת.ג.ע.ת)

monkilita

New member
ההצעה של נטע היתה טובה

בחנויות טבע, יש כל מיני חטיפים טעימים שהם באופן יחסי יותר בריאים. עוגיות מאוד יקרות(
) אבל טבעוניות ללא חומרים משמרים. ונראהלי שגם אורגניות. וופלים אורגניים. ממרחים מתמרים ואגוזים, שלא מכילים חומרים משמרים (כמעט לא?). גרנולה במקום קורנפלקס. ואם את רוצה אני אכתוב מתכון.. נורא קל ומתוק.. ובלי שום חומר משמר. יש חטיפי קוקוס טבעיים וחלבה אורגנית.. ובכלל אפשר להסתדר. צריך רק לדעת לחפש.. המעבר קשה. ובהתחלה הכל נראה כמו ויתור.. אבל זה שווה.. ודרך אגב, יש פה מתכונים מעולים.. העוגת שוקולד חרובים יצאה לי חלומית, ואני לא מפסיקה לקחת לאוניברסיטה ולחלק לכולם, כמובן שליווי המשפט ההורס " זה לגמרי טבעוני" YEY.. בהצלחה

גולשת

New member
../images/Emo140.gif - אז So here is one

´Regards the one who reveals your fault as a one who shows you a hidden tresure ´ should be - treasure Take care :)

aradori

New member
בואי´נה - מה עם קצת השקעה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נראה לי ש-Haleth תחליף את אלון בהעדרו ותתחיל לרוץ כאן במעגלים (רק מאוד לאט וזורם). יש לך מושג איזה מגוון מטורף של אוכל את יכולה לבשל בעצמך (ממזון בריא ולא מעובד)?? את יודעת איזה עלוב יראה להם סטייק, על-יד התבשילים שאת תכיני??? יום אחד איזה תבשיל הודי משובח - תפוחי-אדמה בקארי עם אורז ליד?. יום אחד סיני - אגרולס, או יותר נכון ספרינג-רולס תוצרת בית, עם ירקות בסויה בצד. יום אחד איטלקי - פסטה ברוטב על בסיס עגבניות (טריות), בזיליקום ורוזמרין (מהגינה) ועגבניות מיובשות (בתנור). יום אחד תאילנדי - איטריות אורז מוקפצות עם: פטריות, נבטי-סויה, רוטב סויה, גזר, קישוא... להמשיך? כי בנקודה הזו את בטח כבר מזמן בתוך המקרר.

haleth

New member
אלון לא מרשה לומר "תחליפים" ../images/Emo70.gif

והאמת שגם אין לו תחליף.... טוב, מי אמר אני ולא קיבל (מתכון)? ובינתיים אני אמשיך לזרום לי....

EaTit442

New member
יאאמיי

נשמע באמת מבטיח, אבל...המממ... אכפת לך להיות השף הצמוד שלי? כמה אתה גובה לשעה? ארוחה או לילה?
איכשהוא כל מה שהצלחתי להנפיק ממטבחי הטרי והבלתי מעובד היה אורז עם אפונה\עדשים, מחית תפוחי אדמה (AKA פירה) ומחית בטטות. אבל בהחלט גרמת לי להאמין שיש פוטנציאל או לפחות זרזיף תקווה. אחרי יומיים של אוכל מעובד מדי החלטתי לשוב לעניין. ביום ראשון הכל היה תקין, ביום שני התחיל להתקלקל וככה נגרר גם יום שלישי, אבל הבנתי שכל החצי השני של השבוע עוד לפני, והנה אני לפניכם שוב עם חזון האוכל הטרי והשמח. תחזיקו לי אצבעות, סירי מאכלים מפתים יתקבלו בברכה
. *ליקוק* -יעל-
(עוד יומיים באמסטרדם?!)

למעלה