בזאת אני מכריזה על פינת ההשווצות

טל של 4

New member
בזאת אני מכריזה על פינת ההשווצות../images/Emo9.gif

מה חדש בביצועי הילדים (כולם) נא להשוויץ עד הסוף!!!!!!!! פה מותר וגם רצוי. אפשר להוסיף הצעות לשם לפינה כמו "פינת הפולניות"

טל של 4

New member
איזה כיף להתחיל.........

אז ככה: עומר : סוף סוף אפשר לעשות לה קוקו בשיער!!!! כל כך חמוד! רוני : בקטע של לעמוד, מושיטים לה ידיים והופ נעמדת. מושיטה ראש ב"אהההההבוץ (מכירים?) נועם : התחילה לכתוב את שמה!!!!! (יואב צוחק עליה שלא מבינים כלום אבל אני כלכך גאה) יואב : קיבל 100 בהכתבה השבוע. מה לא מגיע לו שאשויץ!!

keren1

New member
טוב נו ..אם את מכריחה אותי..תזכרי

את ביקשת (זה בקשר לפולניה) דניאל - מציירת כבר פרצופים של (עינים אף פה לחיים), ריבועים, משולשים. יש לנו שכנה שהיא מאבחנה פסיכולוגיה לגיל הרך (הבן שלה בגיל של דניאל והוא הולך להיות החתן שלי) בקיצור היא בשוק מהציורים. ועכשיו לשיא : דניאל התחילה ללכת ולדבר (כן כן) בגיל 9 חודשים. ביום ההולדת הראשון שלה היא שרה איתנו "היום יום הולדת". ילדה מדהימה בחוכמה ויפיפיה אמיתית - דומה לאינדיאנית (לפי דעתי הצנועה והאוביקטיבית). שני - נשמה אמיתית. מתחשבת בכולם. מדהימה אותי. איך שהיא באה ומלטפת את דניאל שזאת בוכה. מבקשת אוכל אך קודם נותנת אותו למתן ואז דואגת לעצמה. זה ממלא אותי בנחת לראות כזאת נשמה טובה. מתן - הצליח לפרק לנו את המזגן... כן כן הבחור מאד כשרוני. חוש הטכני שלו מדהים. אחרי שהוא נוגע בוידאו, זה שובק חיים למשך שבועיים.

טל של 4

New member
ואוו איזה יופי, רק נחת טפוטפוטפו

ושלא יגידו שפולניות לא מפרגנות!

keren1

New member
מותק קראתי וקראתי.

מזמן אמרתי לך שכשאני קוראת הודעות שלך אני מרגישה שאני מסתכלת בראי. קראתי גם את הבדיחות...
חייבים לארגן מפגש לראות את כל הילדים המדהימים האלה.....יאללה קדימה...

טוב אז תורי ../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

עומר אומר אבא באופן מכוון שהוא רואה את אבא שלו ואמא (בפתח ולא בחיריק)כשהוא רוצה אותי חוץ מזה הוא זוחל זחילה מוזרה ומצחיקה מין קפיצות קדימה על 6 ויושב קצת דנה זוחלת ממש ומנסה להתישב אבל היא כל כך אפרוחית וחלשה שישר היא נופלת וחוץ מזה היא ממלמלת עושה באבאבא עם יד על הפה מצח מצח בוץ - שניהם והכי מדהים זה שהם מדברים יחד בירבורים ומתפקעים מצחוק מזה

טל של 4

New member
ואו שרית

מדהים, אצלי נם אומרים אבא ומאמא אבל ממש בלי להבין מה הם אומרים! כל הכבוד! טפו טפו טפו

טל מה את מדברת../images/Emo66.gif../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

רוני ממש מקדימה את זמנה עומדת יושבת זוכלת עוד שניה והיא כבר הולכת תגידי באיזה שבוע הן נולדו כמה הן שוקלות בכלל זה יכול להיות סקר- באיזה שבוע נולדו התאומים - שלישיות וגם אם הם היו בשליה אחת או שתיים

טל של 4

New member
כל ילד מתקדם בקצב שלו

שלא תביני לא נכון אני מאוד גאה בילדים שלי
ובלי כל קשר אני מאוד מתפעלת מהורבאליות של עומר ודנה. אין לי מושג כמה הן שוקלות מזמן לא בדקתי (אולי מחר), אבל הן נולדו בשבוע 40 רוני שקלה 3300 בלידה ועומר 2900.

nonana

New member
אתם לא קראתם את הבדיחות שלי

ורק שלושתכןקראתן את החמשיר(טל, קרן, שרית). מה אני מאבדת קהל?
טוב השווצות יש לי הרבה- ואין לי כח אני בקושי ערה ועוד מעט נוטשת אתכן

טל של 4

New member
רק באת כבר הולכת, זה יפה זה..

תשויצי רק קצת, שלא נהיה לבד כאן!!!!!!!! קראנו הבדיחות צחקנו עד מאוד חיכינו להשווצות והן לא מגיעות אז פרצנו בדמעות.............. יצא לי חרוז!!!!

nonana

New member
נו טוב אז ככה../images/Emo8.gif

נעה- ילדה נהדרת וכישרונית - אומנית בטיטו, מציירת ומדביקה נהדר- אמרו לי בגן מס´ 1. גם אתלטית נהדרת - עובדת יפה מאד בחוג התעמלות - גם מס´ 1 בגן. בוגרת ורק היא מסדרת את החדר. חברותית- כל הבנות רוצות לבא אליה. מנהיגה נדב- אותו הדבר כמו מתן- שובב גדול וטכנאי מעולה- מפרק נפלא כל דבר. נעמה- ילדה נהדרת מלאך גואל שלי - ממושמעת ועושה מה שאומרים לה - חכמה מאד- מדברת בלי סוף יודעת לספור, יודעת צורות, שרה את כל השירים שלומדת במילים מדויקות. חדת הבנה- כמו שאמרתי לכם פעם - מיוחדת.

keren1

New member
בלי להרוס את השרשור : יושבי חזר

תוסיף שמות של הילדים. מה שלומך ומה שלום המחשב. דרך אגב רז2 איפה בארה"ב את נמצאת. איך שיטת הגנים שם עובדת. ממה ששמעתי בקושי שולחים ילדים לגנים (בגילאים הקטנים בגלל העלות הגבוהה). סתם מסקרן.

רז2

New member
כן הגנים פה ממש יקרים ../images/Emo3.gif

גן עולה לילד אחד, כ- 200$ לשבוע!!!!! לשני ילדים עושים קצת הנחה.... אנחנו נמצאים במדינת קונטיקט בעיר: New Haven בטח לא שמעת עליה... אני הולכת עם הילדים בבוקר לכל מיני משחקיות כאלו שמפעילות תוכניות לילדים והוריהם ביחד. ואכן נוכחתי לדעת שיש הרבה אימהות שבחרו להישאר עם ילדיהן בבית. לא שאלתי אם זה מטעמי תקציב. אבל ברור לי שבהרבה מקרים הן עושות זאת כי זה הדבר הנכון לעשות מבחינתן. כנראה שהבעל מרוויח מספיק כדי לכלכל משפחה, והן מבחינתן רוצות לגדל את הילד בעצמן. והנה יש תוכניות מיוחדות שאפשר בהן להפגיש ילדים עם ילדים בגילם. התוכניות בנויות ממש כמו בגו, משחקים, אחר כך חטיף, אחר כך שעת סיפור, וכו´. רק שהאמא נשארת עם הילד כל הזמן. בדיוק היום הלכתי לראות גן ילדים לשנה הבאה. נראה נחמד, לא יודעתאם הרבה יותר שונה מהארץ...יש המון הפעלות. יש רשימת נושאים לימודיים, וכו´. יש הפעלות לימים מסויימים, למשל ביום שיש שלג בחוץ, כולם יוצאים החוצה עם מגפיים וחרמוניות לשחק בשלג...
וכו´. אמרו לי שהגנים פה טובים מאוד. לילדים מתחת לגיל שנתיים יש מטפלת על כל שלושה ילדים, אסור על פי חוק שזה יהיה אחרת, יש הרבה יחס אישי. חברה שלי הכניסה ילדה לגן בגיל שנתיים, ובתקופת ההסתגלות, כשהילדה בכתה המון, היתה מטפלת צמודה אליה כמעט כל הזמן! כשהילדים משחקים בחוץ, למטפלות אסור סתם לשבת ולהשגיח, הן חייבות לשחק עם הילדים כל הזמן. יש עוד כל מיני דברים שנותנים לאמא הרגשה טובה!

גם אני במשוויצות ../images/Emo99.gif

לורי מסתכלת עלי כשאני קוראת בשמה (והיא רק בת חמישה חודשים) וליאם מרקיד את הרגליים בכל פעם ששרים לו או משמיעים מוזיקה אח רק נחת

יוטל

New member
הגנים פה ממש לא מיועדים

לאמהות עובדות. אני שכנה רחוקה של רז2 (ניו-יורק). שחפשתי גנים לבנות נדהמתי ממערכת השעות. בארץ הבנות שלי היו בגן עד 16:00 והייתה אופציה עד 17:00. אני בד"כ הוצאתי בסביבות 15:15. פה מערכת השעות הולכת כך, חצי יום בוקר (9:30-11:30 חצי יום צהריים12:00-14:30 ) ויום מלא שזה מ9:30 עד 12:30 . זה בערך בואריציות כאלו ואחרות של חצי שעה-שעה לכאן או לכאן. ואני מדברת לגילאי 4. יש גם מסגרות שאלו השעות אבל 3-4 ימים בשבוע. מאוד מקובל להיות עם הילדים בבית גם עד גיל הבי"ס הציבורי שזה גיל חמש. אף אחד לא מרים גבה, אף אחד לא מחטט נו, מתי את חוזרת לעבוד. לא משעמם לך, הילדים צריכים חברה ועוד שאלות ששואלים אנשים שמכירים אותך חמש דקות בדיוק. לעומת זאת, יש להם מגוון פעילויות לשעות הבוקר לגילאים הללו:באלט, התעמלות, שחיה ועוד. כך שהילד נפגש עם עוד ילדים ונחשף לעוד פעילויות. בקיצור, צריך פה בעל עשיר...

למעלה