בזאת אני מכריזה על:

בזאת אני מכריזה על:

פתיחת טכס המשואה הפרטית. שתפו באירוע משמעותי בחייכם שהוביל לפריצת דרך. מקצועי מחשבתי התנהגותי משפחתי, בכל כיוון שמתאים לכם.
+
ע"ח הבית מובטחים לכם.

bat41

New member
האירוע הכי משמעותי בחיי !../images/Emo57.gif

|הייתי בת 37 , מאחורי היו קשרים שלא הובילו למיסוד ולבניית תא משפחתי. ואז ,החלטתי שאני מביאה לעולם ילד בלי לחכות לבן זוג. התחלתי לחפש שותף לעשיה, כי לא רציתי לעשות את זה לבד ורציתי שלילדי יהיה אבא. מהר מאוד היכרתי בחור מקסים, בחור
, שרצה כמוני להפוך להורה. בנינו קשר של כבוד ואמון ואחרי שנתיים נולד במזל טוב, תומר ילדי. יריעת האושר בחיי התרחבה לאין ערוך.. האימהות היחידנית מבחירה, היא עבורי, פריצת הדרך שלי. דרכה נגעתי באומץ, העזה, ביטחון, שלמות, שימחה ויצירה. היום תומר בן 4, ילד יפיפה, נבון ומלא שימחת חיים ואני אישה ( ואמא ) מאושרת . זהו, אנחנו יוצאים למנגל...

מדליקה משואה: לקורס מודעות הראשון שעשיתי

יום אחד שהייתי בגובה דשא במצב רוחי. החליט הבוס המקסים והמפרגן להעניק לי קורס במודעות. שלושה ימי חופש ע"ח העבודה + תשלום עלות הקורס. ישחקו הנערים לפני...חשבתי בליבי בסופו של הקורס הבנתי שאני רק בתחילתו של המסע שלא יגמר לעולם. לתפארת המחויבות למודעות ועשייה מדליקה משואה זאת. מוותרת על
ו
מעדיפה עכשיו
חזק בלי
בבקשה.

האירוע המשמעותי ביותר בחיי

2.8.46 נולדתי זה נורא מזמן וזה קרה לי שלא באשמתי מאז היו עוד כמה אירועים פחות או יותר רציניים, כגון, נישואין, הולדת ילד ראשון, הולדת ילד שני, גירושין, מלחמות, ירו עלי, יריתי בחזרה, חזרתי בחיים. זהו לא השתתפתי בבחירת שיר ה- 60 אבל יש לי מועמד משלי: מי שחלם בעיני הוא יותר משמעותי מההמנון הלאומי שלנו. הוא מדבר אלי ישר לתוך עמקי נשמתי. להרחיב ???

למעלה