בזאת אני פותחת את המשחק

בזאת אני פותחת את המשחק

הינה רשימת המשתתפים המלאה: שיר-ליבי ביקי-סיילם טל-הילדה וסברינה גיא-הרוויוקראפט רונן-דרל וגוש נועה-וואלרי הדר-"המורה הזאת" וזלדה

ייייייייייייייייייי אני סיילם../images/Emo54.gif

אל תשימו
התחרפנתי

חחח

כן התכוונתי אליך ולא יודעת מתי מתחילים תלוי בכם... אגב שינוי: שיר-ליבי הילדה ביקי-סיילם טל- סברינה גיא-הרוויוקראפט רונן-דרל וגוש נועה-וואלרי הדר-"המורה הזאת" וזלדה ביגלל שטל אמרה שזה מסובך להיות 2 וחייב להיות 2 דודות אז לקחתי על עצמי את התפקיד. אלא אם כן משהוא אחר מעוניין....

OguyO

New member
לא נראה לי שאני

כרגע סיימתי ללמוד למבחן בהיסטוריה ואני מת לעבור את תקופת המבחנים ואז אני יכול להיות קצת יותר בפורום

רגעעעעעעע!!!!!!!!!!

גם אני רוצה לשחק! אני רוצה להיות הילדה או זלדה (לא ממש איכפת לי...) פליזזזזזזזזז!!!!!!

OguyO

New member
גם של קראפט אני הרווי

היום אמרתי למורה מניאקית חחחחח

OguyO

New member
אממ..

כשאמרתי |היום אמרתי למורה מניאקית| אז רציתי לספר לכם
בשיעור מתמטיקה המורה הוריד לאיזה אחד כמה נקודות במבחן אז אמרתי לה מניאקית =\ לא יודע למה אני מספר סתם משעמם לי=\

אז מה קורה עם המשחק?

אין לי בעיה אפילו למצוא סיטואציה.. אז.. סברינה שוב חולה בשפעת של המכשפות - האצבע מתנפחת, אם היא עושה אפצ'י מי שלידה מקבל כוחות קסם... זוכרים את הפרק? אז בואו נעשהה אחד כזה משלנו

ממשיכה...

(אני סברינה) אממ.. כן היא נפוחה קצת.. סגרתי את הדלת על היד שלי היום בטעות, אבל זה יעבור. *אפצ'י!*

ממשיך

גוש:מאיפה התעתשת עכשיו מהיד!!!!!!!!!!!!! סברינה את מוזרה בזמן האחרון ראית אותך מרחפת ועכשיו את מתעתשת מהיד אני צריך פסוכולוג או את

ממשיכה(אני סיילם../images/Emo54.gif)

סברינה חוזרת הביתה ומנסה לישון....... ונרדמת... למחרת סיילם מאיר אותה ופתאום היא מתעתשת עליו והוא מקבל כוחות קסם סיילם:"סוף סוף
סוף סוף יש לי כוחות קסם, ואני יכול שוב להשתלט על העולם הזה
"

למעלה