בזאת נפתח רשמית שרשור יומולדת 40

טיפקסית

New member
בזאת נפתח רשמית שרשור יומולדת 40

לרמי יוסיפווווווווווווווווווווווווווווב טםטםטםטםטםטםטםטםטםטםטםטםטם [תופים ברקע] רמי בן 40!! כן מה ששמעתם!! רמי בן ארבעים!! 40!! יומולדת שמייח רמי מאמי!!!! זה יקרה מחר,יום שלישי ה-30.5.2006 ,רמי שלנו הופך להיות בן ארבעים! ברוך הבא לעשור הרביעי בחיים שלך! הכנו לך הרבה הפתעות,אבל לאט לאט,שוויה שוויה,כל דבר בזמנו. אז נתחיל מהמתנה הראשונה שלנו. הסבר:חשבנו להקדיש לך שיר,ככה שתרגיש שאנחנו באמת אוהבים אותך,חשבנו על שיר שיכול להתאים לך ולאופי שלך,ואז חשבנו למה להיות רציניים,למה באנטי כשאפשר בשאנטי. אז מצאנו את השיר "רמי מואשם באחזקת סמים קלים" של להקת "הג'ירפות ",ועשינו ממנו שיר שטות על הפעם הראשונה שרמי וגל נפגשו,אני ומתן עבדנו יומיים וחצי על שינוי השיר והתאמת השיר במיוחד לך רמי. אז הנה זה,הנה זה מגייייייייע זו המתנה הראשונה שלנו אליך רמי מאמי,לכבוד הפיכתך להיות בן 40! מזל טוב רמי מאמי הנה השיר: רמי מואשם באחזקת סמים קלים בגרסה מיוחדת "רמי מואשם באחזקת מדללים קלים" רמי מואשם באחזקת מדללים קלים מעולם לא סחר בכבדים "אני רק בן 40" יופי....אחלה רמי:אתה פריק? גל:לא,איזה קבוצה אתה אוהד? [צלצול טלפון] רמי:נו איפה הבנאדם? אמרת לו טיפקס? יש ביסלי? שורפות לי העיניים! שיזדיין עם המיכלי טיפקס! גל:אתה מאמין שאני אוהד מכבי נתניה? רמי:אל תגיד פולנייה רמי:אתה שומע,לא מוצאים ת'בנאדם,כנראה הסניף יותר מדי גל:רוצה לבוא אליי לדירה? רמי:אבל אני רק בן ארבעים! רמי מואשם באחזקת מדללים קלים,מעולם לא למד את התווים, ועם הראש הוא בעננים רמי:קובי תעצור אותי אני בשיגעון,תעצווור אותי אני בשיגעון,אכלתי מאז,שתיתי מאז,מה אני אגיד לך אני עדיין בשיגעון! בא לי גבינה בולגרית! תביאו אבטיח! ארטיק,קרטייב, יש למישהו קרטיב? גל יש עוד ביסלי? שורפות לי העיניים! [סיטואציית הופעה] גל [במיקרופון]:כן אז זה הסיפור על רמי שמואשם באחזקת מדללים קלים קובי:הוא עזב את השטויות ואת הריגושים,התחתן והביא לעולם 2 ילדים אבל עד היום..... מוטי [מתפרץ]:הוא מואשם בהתמכרות למדללים! רמי:מוטי,שתוק ותביא לי ג'חנון! [רמי נכנס לג'ננה בצורה פסיכוטית] קובי [פונה לרמי]:רמי,רמי,תעזוב לי את המעיל! [רמי מושך יותר חזק] נועם: רמי תפסיק להעיק,למה אתה כזה מציק? גל:אעלק סימפטי ומצחיק כולם בטיפקס:אבל היום הוא בן 40 ויש לו את הקסם והשיק אבל עד היום רמי מואשם באחזקת מדללים קלים וזה רמי שלנו שהיום הוא בן 40 והוא אחד משלנו אחד מהטיפקסים מזל טוב רמי נשמה המתנות הנוספות יגיעו בהמשך גם היום וגם מחר,זאת הייתה רק ההתחלה,זה רק החימום לקראת הדבר האמיתי. ועד אז שיהיה לך יומולדת 40 שמח

הוד11

New member
מזל טוב ענק!!!!

מזל טוב חם ואוהב לבנאדם שהעניק לי בניגונים ובלחנים שלו המון רגעי אושר. אז מה אאחל לך שיהיה לך עוד שמונים שנים של אושר ובריאות שתצליח בכל מקום אליו תפנה בכל מקום אליו תלך. מזל טוב ממני הוד, פורום טיפקס

טיפקסית

New member
ונעבור לברכה האישית שלי

הנה זה בא זה קצת ארוך אבל חסר לך רמי שלא תקרא,כי אני אשאל אותך בבכורה אם קראת אותה. השקעתי בה הרבה. הנה זה: רמי מאמי לפעמים אדם תועה בדרכים,הוא מגיע פתאום למשבר גיל הארבעים. "פתאום קם אדם בבוקר הוא מחליט כי הוא עם ומתחיל ללכת". ככה זה בטבע,יש רגעים בהם אנחנו צריכים לבחון את כל מה שעברנו בחיים,וככה בדיוק הוא משבר גיל הארבעים. ככה גם אתה היית,גוזל קטן שעזב את הקן ופרש את הכנפיים,והיום הוא כבר בוגר,וטס גבוה,למעלה בשמיים. היום אתה כבר בן ארבעים, ממש אמצע החיים,ולכן לכבוד המאורע אני רוצה לומר לך מספר מילים. עברת דרך ארוכה וקשה,ועכשיו אתה רק באמצע המסע. אני מאחלת לך שתאהב ותשקיע בכל הכיוונים,ושבדרכך אל האוצר תכיר מקומות ואנשים חדשים. מתפללת שתזכה לשנים ארוכות עם המון בריאות,אושר ואהבה,והמון חום,אור,קרבה ותקווה. שתתמיד ותשקיע ותעיז לעשות הכול, כי הדרך ארוכה והעולם הוא גדול. שתגשים את כל החלומות שלך עוד מחכים בדרך,ושתמצא מה שכולם אומרים שלחיים יש,כי לחיים האלה יש ערך. שתעוף עם אווזי הבר ממש כמו נילס הולגרסון,על כנפי הדמיון,ושנמשיך לזכות ממך לנחת בהמון. יודעת ובטוחה שתמשיך לכתוב,לעבד ולהלחין מנגינות,שאותנו בתוך הלב עמוק מרגשות. יש לך המון מה להציע והכישרון שלך הוא בלתי נלאה,גם אם לעיתים הוא לא מתבטא. רוצה שתדע שאני מעריכה אותך על הכול, על המחר,על היום ועל האתמול. עברת תאונה לא פשוטה עם האופנוע ובכל זאת חזרת לנגן,ואתה עושה זאת בפשטות,ביופי,בכישרון ובחן. צריך הרבה כוחות כדי להיאבק בגדולה בכאבים של הפציעה,ובכל זאת הצלחת להחלים בעזרת הרבה תקווה. תודה על כל מה שאתה נותן,על המוזיקה הנפלאה שתמיד חודרת עמוק,וגורמת לי לעיתים לחייך ולצחוק. אתה גיטריסט מוכשר מלידה עם ידיים של זהב,ואתה תמיד במקום,ובזמן ממש כאן ועכשיו. תודה לך על שאתה כזה בנאדם מקסים שאפשר ללמוד ממנו המון,ותמיד יהיה שם כשצריך עידוד ומילה טובה,ועל כל התמיכה,ההקשבה,הכישרון והאהבה. תודה לך רמי יקר מפז,אתה פשוט בנאדם פגז. שיהיה לך יום הולדת 40 שמח שכמוהו עוד לא נראה,ותזכור שאנחנו אומרים הכל מאהבה. אוהבת המון ולעולם אותך תמיד אוהב,אתה גדול,ועבורי אתה הוא הכוכב. מחבקת חזק ומאחלת לך הכל באהבה בשמת מפורום טיפקס,אנחנו פורום עם שריטה

1מאיוש

New member
מזל טוב רמייייי !!!! ../images/Emo98.gif ../images/Emo65.gif

[באיחור של יום-צ'טערת :) ]
מזל טוב בן אדם !!! גיל 40 הא ?! שנים אלו היו שנים מדהימות וימשיכו להיות!! בחלק משנים אלו[הזמן שאתה בטיפקס] אתה עושה עבודה נפלאההה נותן את הנשמה למוזיקה ! מנעים לנו שעות רבות של יצירה נפלאה! אז מה אני מאחלת לך
המוןן שנים נוספות של מוזיקה נפלאה המשך עבודה עם שאר הטיפקסים בריאות, אושר, כושר ועושר
===בעשר שנים הראשונות למדת לדבר, לתקשר, מי אתה ומול מה אתה מתמודד. בעשור השני פיתחת אישיות והתחלת להבין מה זאת עצמאות. בעשור השלישי הקמת משפחה התבססת בעבודה והתחלת להכנס לשגרה. עכשיו, זה הזמן לקחת את כל המיומנויות שפיתחת ולעשות מהן משהו טוב, משהו אחר. תשנה, תשתולל, נצל את כל מה שלמדת בארבעת העשורים. ואנחנו נהיה כאן לוודא שלא תעשה שטויות... אבל תהנה מהחיים===> לקוח מאתר ברכות - אבל העיקר זו הכוונה
ותמשיך להיות עצמך! אדם נפלא !!
מאיה

טיפקסית

New member
מישהו זוכר שפעם רמי היה נראה ככה?

תראו איזה תמונה יפה צילמתי בדיגיטלית תמונה משנת 1997 המשכן לאומנויות הבמה בהופעה של טיפקס. תסבירו לי איך בנאדם שאז היה בן 31 נראה כל כך טוב לגילו רמי-מה הסוד שלך? איך אתה מצליח להיראות כל כך טוב גם היום? תגלה לנו מה הסוד.... הנה תמונה ותודו שרמי נראה מהמם

למעלה