בזבוזים

מיטללל

New member
בזבוזים

ספרו על איזה פרטי ביגוד שווים בזבזתם כסף לאחרונה... ואם אפשר, צרפו גם תמונות :)

Paranoid Eyes

New member
אהממ

לאחרונה, לא קניתי שום דבר יקר.. חוץ מנעלי הקרוקס ב180 שקל.. אבל הפריטים הכי יקרים שקניתי אי פעם בחיי... זה מעיל ארוך שחור מצמר, אלגנטי כזה- שווי החבילה 600 שקל. ומגפי בוקרים מגזית :) -שווי החבילה 500 שקל.

Dark Muse

New member
וואו כמה זמן לא קניתי בגדים...

שנים... הרבה שנים.. אבל קניתי מכשיר MP3 חדש וטוב

Paranoid Eyes

New member
תאמין לי

להשקיע בנגן MP3 ולדחוף בו את המוזיקה שאתה אוהב, זה הכי טוב. השקעה כדאית ושווה!!!!

איזו בזבזנית נהייתי בזמן האחרון!

הכל נחוץ, תמיד יש חשק, ואחרי ימים מעייפים וקשים- אין כמו סיבוב בקניון. מה קרה לי????????? אמממ הדברים האחרונים שקניתי.. גופיה במנגו,גופיה שחורה בהאנס, סבון פילינג ב"סבון של פעם"- אין על החנות הזאת!מורים מושלמים אחד אחד. אממממ אני מחפשת נעלים נואשות,כבר חישפתי בכל מקום. ושמלה להופעה ביום חמישי. ואני עוד אמורה לחסוך...

אה, איך יכלתי לשכוח!?!?!

אץ הקניה הכי מוצלחת שלי בימים האחרונים. חולצה בחנות של בילבונג, אני ממש לא סובלת שכתוב על זה בילבונג או כל מותג אחר, אז לא לדאוג , זה לא מהחולצות האלו. זו גופיה תכלת על פרח גדול עליה בגווני כחול/סגול בהירים וקשירה כזו מיוחד. ממש אהבתייי, לא יכלתי להתאפק למרות שהיא עלתה 200 שקל, ועם כל הכבוד לגופיות בעולם- הן לא צריכות לעלות 200 שקל.

אוהווו

אני חולת שופינג!!!! אני קונה המון המון....=] בזמן האחרון אני בקושי קונה....כי עוד מעט צבא אני 90% אראה מדים חחח אבל בקרוב יומלדת וחגיגות אז נעשה סיבוב בת"א וקניונים.... קניתי לא מזמן נעלי סירה שפיצים ממש חמודות!!! וחולצה שחורה מאוד מיוחדת עם תחרה בצורת פרפר בגב משהו יפה!! אין לי כוח לצלם הכל חחחח יש לי תמונה של סנדלים מTO GO שקניתי בפסח נראה לי

זכוכיות

New member
הדברים היחידים שנקנו לאחרונה...

הם נעלי בובה מטו גו, ו2 חולצות מפוקס... אבל כולם נקנו בגלל צורך נואש :) עד קנייתן של 2 החולצות מפוקס, לא לבשתי חולצה קצרה כ-10 שנים, אז ברגע שהעזתי לחשוב על כזו רצתי לקנות לפני שאני אתחרט :) והנעלים. נו, נעלים. באמת הייתי זקוקה לכאלה.

זכוכיות

New member
אם כן אז רק מאוחר יותר,

כשהמצלמה תחזור אלי :) אבל מדובר בנעלי סירה\ בובה... שטוחות... עדינות... עם 2 אבזמים קטנטנים מקדימה ומאחור. רק חבל שעד שמצאתי נעל שמצאה חן בעיני, היא מטו גו המעפנים... הנעלים שלהם לגמרי חד פעמיות :)

למעלה