נסיכת אהבה
New member
בזבוז של אדם שנולד ../images/Emo4.gif
האמת שקצת מוזר לי לכתוב פה, מקום שהחברים שלי שאשכרה אפשר לומר, לא יכולים "לבלוש" אחריי, ואולי פה ההזדמנות שלי לכתוב מה שבאמת מרגישה, מבלי שכל החבר'ה ידברו על זה, יקראו את זה וכו'- מזל שאני המנהלת היחידה מהחבורה
בכל מקרה, קצת רע לי לאחרונה, עבר עליי הרבה: התחלתי סמסטר חדש אחרי תקופת מבחנים שהייתה מאוד קשה ומעיקה ואחרי הרבה מאמץ שהשקעתי כל הסמסטר ולפני הבחינות- הציונים לא משהו בכלל לצערי, וזה כל כך מאכזב ומבאס. נכשלתי רק במבחן אחד, אבל עושה עוד מועד ב' לשיפור ציון אחר שאני יודעת שמסוגלת להרבה יותר- אני מרגישה כל כך כישלון, לעומת אחותי שהיא כולה הדר ופאר, גרה בניו יורק, אחלה עבודה, אחלה חיים, יש לה בעל, יש לה ילד. ולי- אין לי כלום, הציונים שלי צולעים, לא מרגישה שיש לי בכלל חברים בלימודים, מרגישה שרק מנצלים אותי, החברים הרגילים התרחקו וגם אני התרחקתי, ומרגישה שהכל בבלאגן, וזה לא ממש עזר לי לקרוא על אקס שגם מצא אהבה, וגם עובר דירה- שזה 2 דברים שאני כל כך רוצה, ואין לי- אני מפרגנת לו מכל הלב, אבל זה צובט. מרגישה שאין לי כלום. פשוט אין כלום. אני סתם בזבוז של אדם שנולד...
האמת שקצת מוזר לי לכתוב פה, מקום שהחברים שלי שאשכרה אפשר לומר, לא יכולים "לבלוש" אחריי, ואולי פה ההזדמנות שלי לכתוב מה שבאמת מרגישה, מבלי שכל החבר'ה ידברו על זה, יקראו את זה וכו'- מזל שאני המנהלת היחידה מהחבורה
![](https://timg.co.il/f/Emo8.gif)