בזבזנות

בזבזנות ../images/Emo9.gif

היום הייתי לי בסופר
...אתם צריכים לראות אותי כמו ילדה בגן שעשועים או בחנות צעצועים , הכל אני רוצה לקנות , כל פעם אני הולכת כמו ילדה טובה עם רשימה שהכנתי לי יום קודם , כזאת מסודרת לפי האגפים בסופר ... ותמיד אבל תמיד , אני קונה הרבה הרבה יותר ממה שכתוב שם !! עוד חוויה היתה לי בסופר , השארתי את העגלה באחד המעברים והלכתי להביא לי משהו ממעבר אחר , שאני חוזרת
אין עגלה , הולכת ישר הולכת לשמאל, הולכת לימין, אין עגלה ...אני כבר כמעט בסוף הקניה , אני מרגישה שאני מתחילה להשתגע
כל העגלה שלי היתה מלאה , אני רצה לכאן אני רצה לשם ואין עגלה ...בקיצור מה שהיה זה שאיזה
אחת פשוט לקחה לי את העגלה כי מישהו אחר לקח את שלה ...נו מה תגידו . ועכשיו לשאלה , מי לדעתכם/ן יותר בזבזן גברים
או נשים
??

אני חושבת ש

בסד זה תלוי הם הגברים ,לפעמים הם כי הם קונים שטויות ,ואנו לא תמיד , אומרות כלום ,כי אם הגיד אז ישר יש תגובה מה עד שאני קונה לך יותר אני לא קונה כלום כול עוד הוא קנה משהו שימושי רק לעצמו ואנחנו כי תמיד בדיוק את זה רציתי אפילו שזה לשבוע הבא , מכן שנהם ,רק תלוי על מה אנו על הבית והילדים ולפעמים עושים טובה גם לבעל
,, והם רק לגינה או למכונית או למשרד ,ולפעמים זוכרים את האישה וזה אחרי כמה רמזים קטנים וניראים לעיין :p עליזה

ריביקי

New member
תאמינו לי זה סתם סטיגמה ../images/Emo8.gif

הגברים מבזבזים יותר מאיתנו הנשים פשוט בגלל הסטיגמה על נשים בזבזניות, כבר לא שמים לב כמה הם מבזבזים.... ואגב נתקלתי גם בגברים עם מחלת נעליים
...חוץ מזה שהיום הגברים הרבה יותר מודעים לעצמם כך שתלכי איתם לקניות תראי אם הם לא הגיעו ל-1000 ש"ח לפחות.

אהובה.א

New member
בזבזנות

יודעת שתקפצו עליי , אולם מי שיוצא לרוב לקניות הן נשים. אשה שיוצאת לקניות באה עם רשימה בשביל לחפש דברים שונים מהרשימה. גבר שיוצא לקניות בא עם רשימה בשביל הרשימה. אשה שיוצאת לקניות תיקח עגלה ותמלא אותה בכל המבצעים גם אם היא לא זקוקה למוצר. גבר שיוצא לקניות יקח "רק" את מה ש"אשתי אמרה לי לקנות". אשה נכנסת למכולת לקנות חלב ויוצאת עם עגלה עמוסה כי שכחת מה את צריכה. גבר נכנס למכולת לקנות עגלה ויוצא רק עם חלב כי שכח את הפתק בבית. חוצמזה, אשה נכנסת לחנות בגדים בכדי לקנות גם בגדים שהיא לא זקוקה להם. גבר? תני לו מכנס וחולצה ועשית את יומו. אשה לא תסתפק בזה. לילה טוב לכולם

micpri

New member
לדעתי לא כל כך מדוייק

גם גברים וגם נשים קונים לפעמים מה שלא צריך. ההבדל הוא במחיר. אני אקנה חולצה או נעליים שאני לא צריכה וזה יגיע למאה מאתיים שקל. בעלי לעומת זאת יכנס 'בטעות' לחנות מחשבים או חנות למוצרי חשמל ויצא משם עם מכשיר שהוא ממש מוכרח ועולה קרוב לאלף ש"ח. אז לא עדיף כבר לבזבז בקטן?

ריביקי

New member
../images/Emo31.gifלדעתי זה בכללללל לא נכון

קודם כל ישנם כל מיני סוגים של גברים כמו שישנן כל מיני סוגים של נשים. ואני מכירה גברים שבאים לסופר עם רשימה מהבית וקונים חוץ מהרשימה מה שהם רואים על המדף בדרך.
וכו'.ישנן המון נשים שהולכות למכולת עם רשימה וחוץ ממנה לא קונות כלום לעומת גבר שנכנס למכולת ושוכח את עצמו אי שם ליד הנקניקים......גבר ????? מכנס וחולצה וזהו???חחחחחחחחחחחחח בנוסף לזוג נעליים ועוד עניבה ועוד שעון ועוד ועוד ועוד וגם זה לא מספיק. לסיכום מה שרציתי להגיד זה שיש גברים בזבזנים כמו נשים ויש נשים בזבזניות ויש כאלו שגם לא.

אהובה.א

New member
אוקיי , אולי....

אבל מי שמוכר לנשים וגברים זאת אני ואני רואה מה אלה קונים ומה אלה מבזבזות. אשה שבאה לקניות בסופר דואגת לקנות כל דבר שהיא זקוקה לו. בסוף החודש הבעל שואל למה בזבזה כל כך הרבה. מצד אחד , הגבר שואל למה הבזבוז. מצד שני , הוא רוצה אוכל בבית ובית נקי לבוא אליו. ואל תגידו לי שלכן זה לא קורה עם הבעל. אז מה? חומרי ניקוי זה בחינם? איפה זה? תגידו לי ואני אלך לשם. אוכל חינם? רק בצבא. וגם זה לאחרונה מקצצים. הסיכוי שגבר ייכנס לסופר וייצא עם עגלה מלאה - הוא אפסי. אלא אם כן היתה אישה איתו. % קטן מהגברים מנהלים את משק ביתם. לעומת זאת , וזה בדוק , אשה תיכנס לסופר ותראה את "החמישיה הפותחת" בסופרפארם , שכמובן בכל פרסומת כזאת תמיד יהיה מוצר "גדול" מימדים יחסית לאחרים (נייר טואלט , אריאל אולטרא , סנו ז'אוול 4 ליטר וכו'). המטרה בשיטת שיווק זאת היא לגרום לאשה לקחת עגלה ולמלא אותה . כי הרי אשה לא תסתובב עם חבילת נייר טואלט בכל הסופר. נסו פעם לבוא לקופה כשיש ברשותכם רק את החמישיה הפותחת. איזה עיניים יינעצו בכם. כי הרי על זה הרשת מפסידה בכדי שתיכנסו לחנות והם "יפתחו" לכם את הכיסים , הארנק , הצורה והשד יודע מה עוד. אז , נשים , היזהרו מהחמישיה הפותחת של סופר פארם. ערב טוב לכם

bell2002

New member
אהובה יקירתי, תוציאי את כללל העצבים

על החמישיה הפותחת של הסופרפארם
מה הם מעצבנים אותך? איך העזו? את יודעת כמה פעמים נכנסתי לסופרפארם לקנות משהו וגיליתי שהוא יקר יותר מאותו מוצר בהיפרנטו (למשל)? כמה פעמים הנחתי את העגלה בצד ריקה ויצאתי בגאון מהחנות ללא קניה בכלל? וכמה פעמים גיליתי שקיסמי אוזניים בסופרפארם יותר זולים אז אם הייתי באזור נכנסתי לקנות רק אותם? זה באמת אינדיוידואלי העניין הזה של בזבוזים. אני דוגלת בשיטה שאם יש לי אז אני קונה ואם לא אז רק את ההכרחי. ובא שלום במקומותינו. ותגידי לחמישיה הפותחת לשבת בשקט על הספסל ולא להוציא הגה, חצופים שכמותם D-:

למעלה