בזהירות ובחשש מצרפת לכאן

בזהירות ובחשש מצרפת לכאן

שלום לכולן ,
לפני חמישה חודשים הייתי בעננים למשך 6וחצי שבועות כשנקלטתי להריון עשיתי בדיקת דם שיצא בה פס חמוד ובהיר יומיים למחרת היתה בטא 256 וההתלבות היתה בשיאה. הסתפקתי בבטא היפה הזו וחיכיתי בסבלנות לשבוע שישי לעשות בדיקה לראות שיש שק הריון . יצאתי מבדיקת הרופא נשים עם הפניה מידית למיון כי לדעתו העובר חוץ רחמי . במיון פשוט גילו שהבטא 30 ומשם הכל הסטוריה.
עברו חמישה חודשים שבהם לא הצלחתי להיקלט, הביוצים היו חלשים נורא והאכזבה לא אחרה להגיע כל חודש במחזור.
בחמישי שעבר הרגשתי צורך מוגזם ללכת לפיפי והפטמה הימנית היתה קצת מוזרה, עשיתי בדיקת ביוץ ששתי שניות לאחר מכן הופיעו 2 פסים חזקים כהים ויפים שהובילו אותי לעשות בדיקת הריון ויצא פס בולט מאוד תוך פחות מדקה.
האושר לראות סוף סוף 2 פסים היה מדהים , אבל הוא לווה בשניה בחשש ובפחד מכימי כמו בפעם הקודמת.
מרוב החששות היום (יומיים לאחר הבדיקה הראשונה) קמתי ופתאום לא הרגשתי שום כאב בפטמות , הן לא כהות ואפילו לא זקורות . הן כרגיל ונלחצתי כל כך שהנה יומיים התלהבתי מההריון ושוב הכל הולך לפח.. עשיתי בדיקה נוספת ולשמחתי יצא פס כהה בהרבה מהבדיקה לפני יומיים .
מחר אלך לבטא ....אבל לא יודעת איך מתמודדים עם הפסימיות ועם זה שפתאום בשניה אחת שלא הרגשתי את הפטמה, נלחצתי והספדתי כאילו כבר הודיעו לי שזה נגמר :(
איך נרגעים ונושמים עמוק?
איך מקווים לטוב ושוכחים את הדמעות של הפעם הקודמת?

ספרקית

New member
ברוכה הבאה

אני מאחלת לך חוויה מתקנת... הריון תקין, בריא ורגוע שיסתיים בידיים מלאות ובהמון אושר

אני לא חושבת שאפשרי לשכוח את הדמעות של הפעם הקודמת. זה הופך את ההריונות לאחר אובדן להרבה יותר מאתגרים

איך נרגעים זו שאלת מיליון הדולר. אצל כל אחת עובד משהו אחר (ויש כאלה שאצלן שום דבר לא עוזר). מנסים לנשום ולעבור יום ועוד יום ועוד יום. הדבר היחיד שאני יכולה להבטיח לך הוא שבסוף הזמן חולף. אני מקווה מאוד שבעוד מספר שבועות תוכלי להירגע מעט אחרי בדיקת דופק מוצלחת ומשמחת.

בינתיים שולחת חיבוק גדול והמון כוח לשבועות הקרובים

בדיקת בטא היום 895 !!!!!!!

קצת לחוצה
מצד אחד בטא גבוהה ויפה ולא כמו 256 כמו פעם שעברה
אבל מצד שני המחזור האחרון היה ב8.2 והביוץ היה לדעתי 18.2 או 19.2
ובחישוב זריז זה אומר שאני היום בשבוע שלישי פלוס 6
895 לשבוע שלישי/רביעי זה לא בטא גבוהה ?

ספרקית

New member
נראה ערך מעולה!

אין מה להילחץ. טווחי הבטא מאוד רחבים בשבועות האלה.
הבטא טובה ובכל מקרה אי אפשר להגיד כלום על ערך בודד של בטא.
את מתכוונת לבדוק הכפלה?

רונית 294

New member
מערך בודד לא ניתן לדעת כלום...

הריון האובדן שלי התחיל מבטא 1000+ ואילו ההריון שאחריו (שהסתיים בידיים מלאות ומשגעות במיוחד) התחיל מבטא 50! בהצלחה בבדיקת ההכפלה !

בבקשה תגידו לי שמבטא כזו יהיה קשה

להפוך עטד יומיים לכימי ;/

האם לחכות לעוד שבועיים לאולטרסאונד
או לעשות עוד בדיקת הכפלה שבוע הבא?

אף אחת לא יכולה להבטיח לך כלום לצערי

לדעתי תחכי לאולטרא סאונד, ועדיף בשבוע 7 לפחות

ספרקית

New member
יופי של בטא

מאחלת לך המשך הריון בריא, תקין ורגוע

כפי שכתבה לך אם הבנות, הלוואי והיה איזשהו ערך שממנו והלאה היינו יכולות להיות רגועות
. לצערי, אין שום ערך כזה.
לפחות את יודעת שכרגע הכל בסדר וההריון מתקדם כמו שצריך.
לא הייתי עושה עוד בטא בשבוע הבא. הייתי קובעת כבר עכשיו בדיקת דופק לשבוע 7 (זה אמור לצאת לך בערך בשבוע של פורים).

תוכלי לעזור לי בחישוב השבוע שלי

המחזור האחרון היה ב8.2
מקל הביוץ היה חיובי ב18.2 גאבי הביוץ הורגשו ממש בשישי 19.2 מה שלדעתי אומרה שהביוץ היה בתאריך הזה.
האם אני היום בשבוע 4
או שזה נספר אחרת?
כי קבעתי ב30.3 בדיקה כי חשבתי שזה יצא שבוע 7 ופורים כפי שאמרת אמור להיות שבוע שישי.
או שכבר התבלבלתי לגמרי ;)

ספרקית

New member
התכוונתי לשבוע שבא ממש אחרי פורים

סופרים מהמחזור האחרון. היום את בשבוע 4+1.
ה- 30.3 נשמע לי מצוין.

למעלה