בזהירות מצטרפת....

RegiKo

New member
בזהירות מצטרפת....

הי, אתמול הופיעו 2 פסים יפים בבדיקה ביתית (הייתי אמורה לקבל ב15/3).
תוצאות בטא מהיום 1569.0 IU/l.
מה אומרות? התוצאה תקינה?

רונית 294

New member
צריך לבדוק הכפלה כדי לבדוק אם תקין

אבל נשמע תקין ביותר. המון מזל טוב ובהצלחה רבה!

שירהד1

Member
מנהל
ברוכה הבאה, ושיהיה בהצלחה
-

את רוצה להזכיר לנו את הסיפור שלך? (שם המשתמש שלך נשמע לי מוכר מהפורום של אובדן הריון, אבל אני לא בטוחה, ובטח שלא זוכרת מה הסיפור המדויק).

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

RegiKo

New member
בוודאי!

אני בת 30, לפני 2.5 שנים נכנסתי להריון ראשון, כמו חלום ישר אחרי הפסקת גלולות, שבוע 16 גילו הרחבת חדרי המוח ועשיתי גרידה. לאחר כחצי שנה עוד הריון שנגמר בהפסקת דופק בשבוע 7 וגרידה, לאחר מכן כימי שלאחריו התגלו הידבקויות שהוסרו...

הייתי אצל כרפ ששלח אותי לבדקות קרישיות יתר שחזרו תקינות, אני כנראה פשוט מהמקרים האלה של חוסר מזל כי על פניו אין קשר בין ההפלות...
שבוע שעבר גיליתי 2 פסים ועשיתי בדיקת בטא שכמו שאמרתי הראתה 1569 בשבוע 4+2, קצת מפחדת שגבוה מדי. הייתי אצל הרופאה שלי שבדקה אותי וראתה שק תואם לשבוע.

ספרקית

New member
ברוכה הבאה

מאחלת לך הריון בריא ותקין שיסתיים בידיים מלאות ובהמון אושר

תוצאת הבטא בהחלט תואמת לשבוע (ואפילו גבוהה יחסית). כפי שכבר כתבו לך, על סמך ערך אחד, אי אפשר לדעת אם תוצאה היא תקינה. עם זאת, באופן אישי אני לא עושה בדיקות הכפלה אם אין סיבה (למעשה, בהריון הנוכחי, לא עשיתי בכלל בדיקת בטא בדם). הסיבה היא שבדיקות הכפלה יכולות להעיד על כך שההריון תקין כרגע. וזה לא אומר כלום לגבי מה יקרה בשבוע הבא או בעוד שבועיים. בנוסף, הרבה פעמים ההכפלה רחוקה מלהיות מושלמת למרות שההריון עצמו מתפתח כמו שצריך וזה סתם מלחיץ. אז כמובן שבמקרים של דימומים חלילה או בעיות אחרות, הייתי הולכת לבדוק הכפלות, אבל במקרים אחרים, בעיניי, זה מיותר.

שיהיה בהצלחה

RegiKo

New member
תודה!

האמת היא שהיום הלכתי לבדוק כי הערך באמת גבוה לשבוע....

RegiKo

New member
טוב הכפלה תקינה

4400 מהיום.
מי כמוני יודעת שזה לא אומר כלום לגבי ההמשך אבל לפחות ההתחלה נראית תקינה...

למעלה